- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
Nasıl yakabilirim? Onu da geçtim acaba yakabilir miyimİşte siz böyle davrandığınız için doktor bey de sizden çekiniyor olabilir , korkmuş bu doktor korkmuş :)
Bi ışık yakın bence
Ayyy hemen senin konunu takipe alayim bende barii bakalım neymiş:) Yaaa deme öyle benim sonum olur cok utanirim..ama bazen diyorum ki gideyim soyleyeyim kurtulayim stresi yeter diyorumBenim konuma benzer bir konu olduğundan takipteyiimm.. Bence bir süre sonra içiniz icinize sığamayacak ve kendiliğinizden patlayacaksınızHadi göreyim sizi bunda utanacak birşey yok..
Nasıl yakabilirim? Onu da geçtim acaba yakabilir miyim
Ayyy hemen senin konunu takipe alayim bende barii bakalım neymiş:) Yaaa deme öyle benim sonum olur cok utanirim..ama bazen diyorum ki gideyim soyleyeyim kurtulayim stresi yeter diyorum..ayni duygulari paylasiyoruz ama onun yanina gittiğimde hicbir sey yapamiyorum maalesef..
Zaten anlamasın diye bu kadar kastımAma böyle davranırsanız sizin hoşlandığınızı nasıl anlayabilir ki?Tebrikler kendinizi iyi kamufule ediyorsunuz :)Bu kadar kendinizi kasmaya gerek yok rahat olun dışarda bir kahve içmeye gidebilirsiniz bence gidin ve söyleyin bugun çok yorucu geçti bir kahve içelim mi? Kabul ederse hoşlanıyordur zaten :)
O ışık nasıl yakılır pekiEvet yakabilirsin o ışığı gördüm ben sendehadi ha gayret bi cesaret
O ışık nasıl yakılır peki
Zaten anlamasın diye bu kadar kastımyaa cok güzel fikir ama ben onu soyleyebilir miyim acaba? Bir de buradan aldığım gazla gidip soyluyomusum, beni guzel bir dille reddediyomuş... O utancimi olsem gunler boyunca unutamam ama ben
Ahahah bakiyim ama bu neyi değiştirir kiDoktor beyin gözlerine şöööyle bi bak
Ahahah bakiyim ama bu neyi değiştirir ki
Ablama anlattigimda ve danistigimda "erkekler genelde zaten reddetmezler takilmak icin bile olsun tamam derler genelde" dedi..gözünde ona asılan herhangi bir kiz gibi olup öyle kalmaktan çok korkuyorum..İçinizde kalıp ileride söyleseymiydim diyip pişman olacagınıza söyledim ama (reddedildim) değil o beni kaybetti dersiniz.
Keşke:)Belki bakışlarından etkilenir
Ablama anlattigimda ve danistigimda "erkekler genelde zaten reddetmezler takilmak icin bile olsun tamam derler genelde" dedi..gözünde ona asılan herhangi bir kiz gibi olup öyle kalmaktan çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?