• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utangaçım

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
"Çok utangacım" olacak başlık..telefondan girdiğim için yanlış yazmışım kusura bakmayın lütfen kk üyeleri:) Uzun zamandır ilk defa birinden hoşlanmaya başladım..Ama konuşma şansımız maalesef ki olmuyor.Sizce napmaliyim nasil arkadaşlık kurabilirim..Hoslandigimi belli ederek bir seyler yapmak istemiyorum.Kesinlikle bir adim atilacaksa ondan olmalı.Bazi arkadaslarim var nereye gitseler anında insanlarla arkadaslik kuruyorlar gayet samimi oluyorlar ben inanamiyorum resmen :KK70: kendime bakıyorum heyecandan yada cekinmekten hicbir sey yapamiyorum..sanki hoslandigim kisinin yanina gidince alnimda kocaman "senden hoşlanıyorum" yaziyormuscasina utanarak cekinerek..Nasil oluyor bu işler? Daha önce hiçbir erkeğe ben acilmadim yada yaklasimda bulunmadım ne bileyim telefonunu almak vs bunlarin düşüncesi bile beni kipkirmizi yapmaya yetiyor..Genelde onlardan ilk adimi görüyordum yani.. Ama bu öyle değil..30lu yaslarda ve bulunduğumuz konum dolayisi ile pek bunlardan bahsetme sansimiz olmuyor..Özgüvenim yok..İşin garip yanı onun yanina girdigimde kaskati kesiliyorum hic gulmuyorum gulemiyorum..bir sey sorarsa aklimda bin tane cevap düşünüp hepsinin sacma olduguna karar verip bazi sorularina cevap bile veremiyorum vermiyorum :KK70:d odadan cikarken ona bakmadan hizli adimlarla cikiyorum cok utaniyorum offfff hic böyle bir sey yasamamistim :KK43: özel bir hastanede doktorum bu kişi..bu daha da işi zorlaştırıyor.. Simdiden yardimlariniz için teşekkür ediyorum, yanlış bir kelime vs. Kullandiysam simdiden affola kızlar:)

Son düzenleme:
İşte siz böyle davrandığınız için doktor bey de sizden çekiniyor olabilir , korkmuş bu doktor korkmuş :)
Bi ışık yakın bence :KK66:

Benim konuma benzer bir konu olduğundan takipteyiimm.. Bence bir süre sonra içiniz icinize sığamayacak ve kendiliğinizden patlayacaksınız :KK70: Hadi göreyim sizi bunda utanacak birşey yok..:KK5:
Ayyy hemen senin konunu takipe alayim bende barii bakalım neymiş:) Yaaa deme öyle benim sonum olur cok utanirim..ama bazen diyorum ki gideyim soyleyeyim kurtulayim stresi yeter diyorum :D ..ayni duygulari paylasiyoruz ama onun yanina gittiğimde hicbir sey yapamiyorum maalesef..

Ama böyle davranırsanız sizin hoşlandığınızı nasıl anlayabilir ki?Tebrikler kendinizi iyi kamufule ediyorsunuz :)Bu kadar kendinizi kasmaya gerek yok rahat olun dışarda bir kahve içmeye gidebilirsiniz bence gidin ve söyleyin bugun çok yorucu geçti bir kahve içelim mi? Kabul ederse hoşlanıyordur zaten :)

Ayyy hemen senin konunu takipe alayim bende barii bakalım neymiş:) Yaaa deme öyle benim sonum olur cok utanirim..ama bazen diyorum ki gideyim soyleyeyim kurtulayim stresi yeter diyorum :KK70: ..ayni duygulari paylasiyoruz ama onun yanina gittiğimde hicbir sey yapamiyorum maalesef..

Size söylerken bende hiçbir harekette bulunmadım yanlış anlaşılmasın :D her ikimiz ve herkes için hayırlısı neyse o olsun inşallah.. :)

Ama böyle davranırsanız sizin hoşlandığınızı nasıl anlayabilir ki?Tebrikler kendinizi iyi kamufule ediyorsunuz :)Bu kadar kendinizi kasmaya gerek yok rahat olun dışarda bir kahve içmeye gidebilirsiniz bence gidin ve söyleyin bugun çok yorucu geçti bir kahve içelim mi? Kabul ederse hoşlanıyordur zaten :)
Zaten anlamasın diye bu kadar kastım :( yaa cok güzel fikir ama ben onu soyleyebilir miyim acaba? Bir de buradan aldığım gazla gidip soyluyomusum, beni guzel bir dille reddediyomuş... O utancimi olsem gunler boyunca unutamam ama ben :(

Zaten anlamasın diye bu kadar kastım :KK43: yaa cok güzel fikir ama ben onu soyleyebilir miyim acaba? Bir de buradan aldığım gazla gidip soyluyomusum, beni guzel bir dille reddediyomuş... O utancimi olsem gunler boyunca unutamam ama ben :KK43:

İçinizde kalıp ileride söyleseymiydim diyip pişman olacagınıza söyledim ama (reddedildim) değil o beni kaybetti dersiniz.

İçinizde kalıp ileride söyleseymiydim diyip pişman olacagınıza söyledim ama (reddedildim) değil o beni kaybetti dersiniz.
Ablama anlattigimda ve danistigimda "erkekler genelde zaten reddetmezler takilmak icin bile olsun tamam derler genelde" dedi..gözünde ona asılan herhangi bir kiz gibi olup öyle kalmaktan çok korkuyorum..

Ablama anlattigimda ve danistigimda "erkekler genelde zaten reddetmezler takilmak icin bile olsun tamam derler genelde" dedi..gözünde ona asılan herhangi bir kiz gibi olup öyle kalmaktan çok korkuyorum..

Asılma değil kesinlikle öyle düşünmeyin asılan insan istenmediği halde yapışan laf atan insandır neden öyle düşünsün ki.

Back
X