Cok tesekkur ederim dediklerinizi uygulayacagim insallah oruc tutarak gecer bu hal. Cok sagolun
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kakanı yaparken, anüsünü zorlayarak mı dışkını çıkarıyorsun? Şayet öyleyse, benim gibi basur olursun.Fotoğraftaki, benim müzmin basurdan mustarip makatım.
bu makatın size ait olduğuna inanmak istemiyorumbu kadar somut delillere gerek yok diye düşünüyorum
Ahahaha
O üye siteyi nasil kavurdu resmen
canım ben bi ara banlandım sonra da birkaç gün girmedim. o üye neler yaptı bilmiyorum ama bu resim gerçek olamaz ya da o üyelik gerçek olamaz ...şaştım kaldım
Diğer yorumlarini gormemissiniz demek
şimdi profiline girdim okuyorum
yok artık ya ıgrenclesmeyın ınsan makatının resmını eklermı ustune ustluk bırde profıl resmı yapmıs tovbe tovbeeeee
Ahahaha
Bende aynen boyleydim ilk okuyunca
kız bu heryere gidip bu resmi koyuyor mındar etti az evvel bi kızın konusunu.
ah cnm bıraz once gordum ıgrenc gercekten boylelerı zaten sanalda gosterır kendılerını reelde cıksında goreyım bak nasıl agız burun dalıyorumkız bu heryere gidip bu resmi koyuyor mındar etti az evvel bi kızın konusunu.
ah cnm bıraz once gordum ıgrenc gercekten boylelerı zaten sanalda gosterır kendılerını reelde cıksında goreyım bak nasıl agız burun dalıyorum
Tez konusu hazırlayanı gördük fake konu açanı gördük böylesini ilk defa görüyorum. Neyin kafasını yaşıyor çözemedim.:26:
dengesiz ergen in teki bellimi değil
ahh mune kac msj attım nerdesinnn
geç gelir diyorlar mune için :) iftardan sonra falano zamana kadar bütün forum bergüzarın makatı ile dolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?