İyi niyetinden öperim sassyassyy :)bana yazar mısın özelden? kullandığın ilaçları vs söyle soralım cumaya kadar bekleme.
İyi niyetinden öperim sassyassyy :)
ya çok utanarak sormuş kıyamadım
yazdim tesekkurlerbana yazar mısın özelden? kullandığın ilaçları vs söyle soralım cumaya kadar bekleme.
Bagirsakda sorun varmis zaten sölemissin makattan geliyor diye tahmin ediyorum cunkuu ayni sorunu yasadim demir ilaci insani mahvediyor kabiz olmamaya calisin yumuşayınca geciyordu bende ama devam ederse dogruuuu doktoratesekkurler hepinize cok sagolun acı yada agri hic yok demir ilacindan dolayi siyah diskinin rengi ama vajinami makattan mi geliyo nasil anlicam kızlar tuvalete cikinca oluyor
tesekkurler yalniz ilaclari on gundur kullaniyorum afedersiniz ishal yada kabizlik sorunum hic yok bu yuzden anlam veremedim birde cok az ve pembe adet kani gibi ama emin olamiyorumBagirsakda sorun varmis zaten sölemissin makattan geliyor diye tahmin ediyorum cunkuu ayni sorunu yasadim demir ilaci insani mahvediyor kabiz olmamaya calisin yumuşayınca geciyordu bende ama devam ederse dogruuuu doktora
tesekkurler yalniz ilaclari on gundur kullaniyorum afedersiniz ishal yada kabizlik sorunum hic yok bu yuzden anlam veremedim birde cok az ve pembe adet kani gibi ama emin olamiyorum
bi suredir midemde ve bağirsaklarimda bi sıkıntı vardi fazla uzatmiyim genel bir muayene için iç hastaliklarina gittim dertlerimi anlattim kapsamli kan idrar tahlilleri huzursuz bağırsak sendromum varmis birde demir depolarim boşmus...dr.verdigi ilaclarla midem ve bagirsaklarim duzeldi yalniz adetim on gun kadar gecikti ki cok duzenlidir bunada pek takilmadim ama asil korktugum nolur kusuruma bakmayin cok afedersiniz buyuk abdestimi yaptiktan sonra tuvalet kagidinda pembe adet kani gibi kan geldi beyaz akintiyla birlikte adet sandim bidaha olmadi bikacgun sonra tekrar ayni sey oldu ishal oldum sandim bi sıcaklik sanki altima kacirdim bi baktim akinti ve pembe kan az once buyuk abdesten sonra yine pecetede cok az pembe kan vardi yine bu makattan mi vajinamdan mi geliyo anlamadim bilen yasayan varsa kizlar lutfen yazin birde cuma gunune jinekologdan randevu aldim ama cok stres yapıyorum
bi suredir midemde ve bağirsaklarimda bi sıkıntı vardi fazla uzatmiyim genel bir muayene için iç hastaliklarina gittim dertlerimi anlattim kapsamli kan idrar tahlilleri huzursuz bağırsak sendromum varmis birde demir depolarim boşmus...dr.verdigi ilaclarla midem ve bagirsaklarim duzeldi yalniz adetim on gun kadar gecikti ki cok duzenlidir bunada pek takilmadim ama asil korktugum nolur kusuruma bakmayin cok afedersiniz buyuk abdestimi yaptiktan sonra tuvalet kagidinda pembe adet kani gibi kan geldi beyaz akintiyla birlikte adet sandim bidaha olmadi bikacgun sonra tekrar ayni sey oldu ishal oldum sandim bi sıcaklik sanki altima kacirdim bi baktim akinti ve pembe kan az once buyuk abdesten sonra yine pecetede cok az pembe kan vardi yine bu makattan mi vajinamdan mi geliyo anlamadim bilen yasayan varsa kizlar lutfen yazin birde cuma gunune jinekologdan randevu aldim ama cok stres yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?