çok utanıyorum ama korkuyorum soruyorum

aydagece

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
361
260
23
bi suredir midemde ve bağirsaklarimda bi sıkıntı vardi fazla uzatmiyim genel bir muayene için iç hastaliklarina gittim dertlerimi anlattim kapsamli kan idrar tahlilleri huzursuz bağırsak sendromum varmis birde demir depolarim boşmus...dr.verdigi ilaclarla midem ve bagirsaklarim duzeldi yalniz adetim on gun kadar gecikti ki cok duzenlidir bunada pek takilmadim ama asil korktugum nolur kusuruma bakmayin cok afedersiniz buyuk abdestimi yaptiktan sonra tuvalet kagidinda pembe adet kani gibi kan geldi beyaz akintiyla birlikte adet sandim bidaha olmadi bikacgun sonra tekrar ayni sey oldu ishal oldum sandim bi sıcaklik sanki altima kacirdim bi baktim akinti ve pembe kan az once buyuk abdesten sonra yine pecetede cok az pembe kan vardi yine bu makattan mi vajinamdan mi geliyo anlamadim bilen yasayan varsa kizlar lutfen yazin birde cuma gunune jinekologdan randevu aldim ama cok stres yapıyorum

Genel cerraha gidin burdan ne yazsak yalan olur

büyük tuvaletinizi yaparken acı oluyormu ? büyük ihtimal çatlak var korkmayın genelcerahi bölümüne görünün

tesekkurler hepinize cok sagolun acı yada agri hic yok demir ilacindan dolayi siyah diskinin rengi ama vajinami makattan mi geliyo nasil anlicam kızlar tuvalete cikinca oluyor

tesekkurler hepinize cok sagolun acı yada agri hic yok demir ilacindan dolayi siyah diskinin rengi ama vajinami makattan mi geliyo nasil anlicam kızlar tuvalete cikinca oluyor
Bagirsakda sorun varmis zaten sölemissin makattan geliyor diye tahmin ediyorum cunkuu ayni sorunu yasadim demir ilaci insani mahvediyor kabiz olmamaya calisin yumuşayınca geciyordu bende ama devam ederse dogruuuu doktora

Bagirsakda sorun varmis zaten sölemissin makattan geliyor diye tahmin ediyorum cunkuu ayni sorunu yasadim demir ilaci insani mahvediyor kabiz olmamaya calisin yumuşayınca geciyordu bende ama devam ederse dogruuuu doktora
tesekkurler yalniz ilaclari on gundur kullaniyorum afedersiniz ishal yada kabizlik sorunum hic yok bu yuzden anlam veremedim birde cok az ve pembe adet kani gibi ama emin olamiyorum

tesekkurler yalniz ilaclari on gundur kullaniyorum afedersiniz ishal yada kabizlik sorunum hic yok bu yuzden anlam veremedim birde cok az ve pembe adet kani gibi ama emin olamiyorum

genel cerraha gidin. çatlak olabilir, basur olabilir.
kan nasıl? sümüksü mü yoksa normal mi?

Evliyseniz adetiniz gecmis yerlesme kanamasi olabilir hamile olabilirsiniz...

İyi geceler geçmiş olsun öncelikle. Bence makattan geliyordur çünkü bu hastalığın belirtisi olarak geçiyor makattan kan gelmesi. Ben şey sorucam size bu hastalığın tanısını nasıl koydular kan mı aldılar yoksa büyük abdestinizden tahlil mi yaptırdınız? Bende şöyle söyliyim ne zaman et veya yağlı şeyler yesem direk tuvalete gidiyorum ve günde bir kez büyük tuvaletime gidiyorum ama hep sıvı oluyor ekmek tüketmiyorum ama onunla alakası yoktur heralde bağırsaklarımın öttüğünü ve hassas olduğunu düşünüyorum. Sizin belirtileriniz nelerdi?

Makattan geliyor muhtemelen çoğu ibs li insan gibi hemoroid ya da anal fissür olmuşsun.
Çatlak varsa taze kan gelir büyük tuvaletten sonra
Bende 2 tane var :)
Bol su iç, lifli beslen, stresten kaçın. İbs başka türlü ilaçla falan bi yere kadar geçiyor

Genel cerraha muayene olabilirsin muhtemelen anlattığın makatta çatlak

Tetkiklerin sırasında kolonoskopi yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…