- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi gelincik123
Normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılmıyorumKizlar merhaba size bir sorum olacak ama cok utaniyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim fake filan degilim bu soruyu sizden baskasina soramam. Evliyim. İlişkiye girdikten sonra yataga sperm akmasi normal mi bazen çok akiyor. Acaba iliskiye girerken zorlaniyorum ondan mi kaynaklaniyor.
Not, acaba yatak hamile kalmişmidir![]()
Ben lisedeyken veriliyordu arada cinsellik dersi. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama dediğin gibi "eğitim şart".Cinsellik eğitimi şart. Bu konuda bu kadar cahil olan başka bir ülke var mıdır acaba?
Ben lisedeyken veriliyordu arada cinsellik dersi. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama dediğin gibi "eğitim şart".
resmi cinsellik şekli bana göre değilBen lisedeyken de bize bir hemşire gelip üstünkörü anlatmıştı. Ama yeterli değil. Bir yıl boyunca haftada bir olsun, her şey en ince ayrıntısına kadar anlatılsın ki bu kadar cinsellik cahili olmasın yeni yetişen nesil. Ama "resmi cinsellik şekli" belirleyen bir devletimiz varken o da zor.
resmi cinsellik şekli bana göre değil
buarada cinsellik dersinde spermin dışarıya aktıgınıdamı söyleyecekler :)
oku oku neryee kadar bi yerden sonra hersey tercube der ceker gıderım
pozisyon değiştirin en doģrusunu bulunca devam :) yatağın dile gelip hanımmm hanımm kocandan hamileyim demesi an meselesiKizlar merhaba size bir sorum olacak ama cok utaniyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim fake filan degilim bu soruyu sizden baskasina soramam. Evliyim. İlişkiye girdikten sonra yataga sperm akmasi normal mi bazen çok akiyor. Acaba iliskiye girerken zorlaniyorum ondan mi kaynaklaniyor.
gayet normal sonuçta uzanmış pozısyonda olunuyor o da dışarı atıo buunu istemıosanuz saga sola dönün bacağınızı da bi süre X gıbı yapın çapraz atın ustune yanı sonra çamaşırınızı gıyıp duşa gırınKizlar merhaba size bir sorum olacak ama cok utaniyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim fake filan degilim bu soruyu sizden baskasina soramam. Evliyim. İlişkiye girdikten sonra yataga sperm akmasi normal mi bazen çok akiyor. Acaba iliskiye girerken zorlaniyorum ondan mi kaynaklaniyor.