çok utaniyorum ama sormam lazim

Sen fakesin canım degilim deme böle saçma bi soru daha görmedim sacmalamayin Allah aşkına kendinize gelin yaa

Yani bu ne tuhaf bir sorudur anlamadım.
Yatağa akmayıp, ne yapacaktı? Nerenizde birikecekti yada hangi yolla dışarı atılacaktı?
Artık yapmayın bunu yahu. Sonrada diyoruz ki başka platformlarda dalga geçiliyor kadınlar klübüyle , dalga gecilmeyecek gibi degilsiniz.
Herşeyide burda sormayiverin, zibilyon tane arama motoru var, sorun , ögrenin,siz sağ biz selamet.

gayet normal :p hamıle kalmak ıstıyorsan bı sure sırt ustu yat hemen kalkma.

haa bide yatağa akıp ziyan olmasın diyorsan,
bi çay kaşığı spermde yaklaşık 5kalori var :KK70::KK70::KK70:

Ne itici bir konu ya.Bdv mi simdi bu sacma sapan sorunun yeri?İster fake ol ister gercek soruya bak ya midem bulandı bizene senin icindeki spermin yatağa akmasından,git carsaflarını yıka buraya konu acana kadar,bukadar mı zeka yoksunusun(konu gercekse)?Fakese de zaten böyle sacma sapan konular acarak eğlenmeye calısıyorsan nasıl bir hasta ruha sahip,nasıl bos bir insansın.

Bu tarz konuları sevmiyorum hangi devir de yaşıyoruz bu bilgi çağın da bunları bilmeyen olduğuna inanmıyorum ha bilmeyen de var elbet ama gelip burda interneten bunu sormayı beceren birinin bilmediği birşey olamaz diye düşünüyorum .

Hem yeni uyesin actigin ilk konu cinsellik nedense hiç şaşırmadım bir gün bari geçseydi öyle acsaydin .:KK14:

Konu sahibi çok iğrenç bi konu acmissin Hem utaniyorum diyosun belli utandigin :KK59:bize senin carsafindan siperminden bidahakine boşa gitmesin çarşafa yazık :63:

Son düzenleme:
Kizlar merhaba size bir sorum olacak ama cok utaniyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim fake filan degilim bu soruyu sizden baskasina soramam. Evliyim. İlişkiye girdikten sonra yataga sperm akmasi normal mi bazen çok akiyor. Acaba iliskiye girerken zorlaniyorum ondan mi kaynaklaniyor.

Not, acaba yatak hamile kalmişmidir :KK53::KK70:
son mesaj ne öyle.

Back
X