çok utanıyorum böyle olduğum için

benimde plasentam asagidaydi ama 25haftamda yukari cikmisti uzulme insallah yukari cikar boyle ikilemde kalmazsin bizim 9 ay iliskimiz olmadi bebegimiz icin ama kesinlikle uzak kalmadik birbirimizi.o bebis ikinizin kendine bukadar yuklenme. nekadar kalmiski bekleyin.bogulma olayi hamilelerin cogunda oluyor.simdidenboyleysen canim son aylarda napican

Ah bu hormonlar ! Hamilelikte ayri, dogum yapinca ayri dertler aciyor basimiza. Hatta emzirme doneminde de . İnsan bazen kendini taniyamiyor. Hepsinin gececegini ve senin elinde olmadigini düşün . Hayirli dogumlar
teşekkür ediyorum gerçekten çok iyi geldi yazdıklarınız. ilk yaşayan ben değilim bunu biliyordum ama duymak ayrı rahatlatıyor çok teşekkür ederim gerçekten

bunlarda utanılacak ne var? insanız ve böyle ikilemlerde kalmamız çok normal.

sen anne olmaya hazırlanan bir kadınsın elbette bu tarz bunalımların olacak.

ama sayılı zaman çabuk geçermiş,merak etme.

Neden utanıyorsun anlamadım ben. Aylarca banyo ihtiyacı hariç yataktan kalkmadan hamilelik geçirenler biliyorum.

Tabi ki bebeğiniz için dikkat edeceksiniz. Çevreniz de katlanacak geçici bir süre. Sıkılmanız, bunalmanız, farklı şeyler özlemeniz de çok doğal. Sayılı gün, geçecek diye hatırlayın. Koca bir seneyi devirdik, çabuk geçmedi mi?

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

benimde plasentam asagidaydi ama 25haftamda yukari cikmisti uzulme insallah yukari cikar boyle ikilemde kalmazsin bizim 9 ay iliskimiz olmadi bebegimiz icin ama kesinlikle uzak kalmadik birbirimizi.o bebis ikinizin kendine bukadar yuklenme. nekadar kalmiski bekleyin.bogulma olayi hamilelerin cogunda oluyor.simdidenboyleysen canim son aylarda napican
şu an tek dileğim zaten yukarı çıkması inşallah yukarı çıkar en azından içim biraz daha rahat edecek. eşimden uzak kalmak düşüncesi elimde olmayan birşey. eşim çok istekli bir insan normalde ben onun isteğinden bunalırdım şimdi kendime şaşırdığım için eşimden uzak durmaya çabalıyorum. aramızda bir sorun yaratmaz bunu biliyorum çünkü önceliğimiz bebeğimiz.

son ayları düşünemiyorum bile ya :KK43:

bunlarda utanılacak ne var? insanız ve böyle ikilemlerde kalmamız çok normal.

sen anne olmaya hazırlanan bir kadınsın elbette bu tarz bunalımların olacak.

ama sayılı zaman çabuk geçermiş,merak etme.
teşekkür ediyorum inşallah geçecek.
utandığım kısım şu bebeğim hayata tutunmaya çalışıyorken ben gezemiyorum diye üzülüyorum sonra bu düşüncemden utanıyorum.

Ben 7 aylık hamileyim nerdeyse hala kalabalıkta kötü oluyorum, havasız mekanlar bize göre değil.. Diğer konularda Dr unu dinle bi sonraki kontrolde normale dönebilir hiç canını sıkma sağlık olsun gerisi boş

şu an tek dileğim zaten yukarı çıkması inşallah yukarı çıkar en azından içim biraz daha rahat edecek. eşimden uzak kalmak düşüncesi elimde olmayan birşey. eşim çok istekli bir insan normalde ben onun isteğinden bunalırdım şimdi kendime şaşırdığım için eşimden uzak durmaya çabalıyorum. aramızda bir sorun yaratmaz bunu biliyorum çünkü önceliğimiz bebeğimiz.

son ayları düşünemiyorum bile ya :KK43:
insallahyukari kalkar rahatlarsiniz..ben hamileyken bebeginde. baska kimseyigormez olmustum esimi bile.adamcigaz nasil tahammul etmis bana:)

Utanıcak hiç bişey yok, alışık olduğun bi düzen ve isteklerin vardı. Şimdi bi anda tepetaklak olmuş, bunun sıkıntısı içindesin. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Neden utanıyorsun anlamadım ben. Aylarca banyo ihtiyacı hariç yataktan kalkmadan hamilelik geçirenler biliyorum.

Tabi ki bebeğiniz için dikkat edeceksiniz. Çevreniz de katlanacak geçici bir süre. Sıkılmanız, bunalmanız, farklı şeyler özlemeniz de çok doğal. Sayılı gün, geçecek diye hatırlayın. Koca bir seneyi devirdik, çabuk geçmedi mi?

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
doğru dürüst hiç sıkıntım olmadı hamilelikte bu zamana kadar çok çabuk geçti ama sanki şimdi günler geçmiyor gibi geliyor. utanıyorum çünkü bebeğimin sağlığı en önemli şeyken ben gezemiyorum evde bunalıyorum diye üzülüyorum bu hislerimden utanıyorum. annemi babamı özledim yanlarına gidemiyorum üzülüyorum ama bebeğime haksızlık yapıyorum diye kendimden utanıyorum

teşekkür ediyorum inşallah geçecek.
utandığım kısım şu bebeğim hayata tutunmaya çalışıyorken ben gezemiyorum diye üzülüyorum sonra bu düşüncemden utanıyorum.

bunlar çok çok normal şeyler.benim de ilk hamileliğim yatarak geçmişti ve aynı senin gibi hissediyordum.bi tarafım anne bir tarafım insan olarak çırpınıyordu :KK45:

Ben 7 aylık hamileyim nerdeyse hala kalabalıkta kötü oluyorum, havasız mekanlar bize göre değil.. Diğer konularda Dr unu dinle bi sonraki kontrolde normale dönebilir hiç canını sıkma sağlık olsun gerisi boş
teşekkür ederim rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza haftaya kontrol var inşallah rahat eder kafam

doğru dürüst hiç sıkıntım olmadı hamilelikte bu zamana kadar çok çabuk geçti ama sanki şimdi günler geçmiyor gibi geliyor. utanıyorum çünkü bebeğimin sağlığı en önemli şeyken ben gezemiyorum evde bunalıyorum diye üzülüyorum bu hislerimden utanıyorum. annemi babamı özledim yanlarına gidemiyorum üzülüyorum ama bebeğime haksızlık yapıyorum diye kendimden utanıyorum
Sende bu kadar vicdan varken süper bir anne olacağın kesin. Bebeğin çok şanslı.

İsteklerin gayet insani şeyler :) Bu kadar haksızlık etme kendine. Yormadan oyalanacak şeyler bul.

insallahyukari kalkar rahatlarsiniz..ben hamileyken bebeginde. baska kimseyigormez olmustum esimi bile.adamcigaz nasil tahammul etmis bana:)
benim hayatımın çok büyük kısmını eşim kaplıyordu hala ilgili davranıyorum sağolsun zaten hiç iş yaptırmaz buz gibi evde sesini çıkarmadan oturuyor hakkını ödeyemem. inşallah çıkar bebeğim yukarı

Bunlar cok normal ;) Bende hamileyken asla kapalu yerde kalamazdim , ya duramaz cikardim veya bayginlik gecirirdim.
Hic unutmam esimle markete gitmistik , ben markette durabilmek icin kendimi cok zorladim , nefesim kesildi ,kulaklarim cinladi ,gozlerim karardi derken esim kasada odemeyi yaparken ben "disarda bekliyorum " diyip 5 yasindaki oglumu da alip ciktim , kapiya ciktim gerisi hatirlamiyorum bayilmisim ... Esim kostu pgluma soruyor "annene ne oldu , niye haber vermiyorsun oglum " diye...
Oglum (yuz ustu dustugumden olsa gerek) "Ama annem namaz kiliyor baba niye haber veriyim ki :KK53: " demis :-) :D :D :D Buna benzer cok defa bayildim , kizima bisey olmamasi tamamen tevafuk :( Siz de eger bu tur skintilar yasiyorsaniz asla kendinizi kapali ortamda kalmak icin zorlamayin :KK19: Bebisinizi saglikla kucaklamanizi diliyorum :nazar:

teşekkür ediyorum gerçekten çok iyi geldi yazdıklarınız. ilk yaşayan ben değilim bunu biliyordum ama duymak ayrı rahatlatıyor çok teşekkür ederim gerçekten[/Q Kizim 15 aylik oldu. Yeni yeni kendime geliyorum. Olaylara bakisim degisti, bir karamsarlik, bazen asiri vurdumduymazlik. Bir de ben isten ciktim bebek icin. İlk dogumumda calimaya devam etmistim hic bir sey anlamamistim. Kadinlarin isi cok zor. Ama anne olmak paha bicilemez :KK52:

bunlar çok çok normal şeyler.benim de ilk hamileliğim yatarak geçmişti ve aynı senin gibi hissediyordum.bi tarafım anne bir tarafım insan olarak çırpınıyordu :KK45:
insan tarafımı sevemedim üzüyor beni zora sokuyor. hava da öyle o kadar güzel güneş açtı ki resmen bana nispet yapıyor ama bebeğim için dayanmam lazım teşekkür ederim

Back
X