- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
işte bende uyamamaktan korkuyorum 2 haftadır 2 kere çıktım sadece dışarı evde desen hep yatıyorum eşiminde zoruyla tabiki. bana çok yabancı bunlar 5 dk yerinde duramayan biriyim ben normalde o yüzden çok bunaldım.bende oğluma hamileyken plesanta previa olmuştu doktor banada cinselliği yasakladı hareketi kısıtladı ama ben hiç birine uymadım gezdim dolaştım evimin işini yaptım halı yıkadım oturma odamın duvarını bile boyadım ha ben yaptğımın doğru olduğunu söylemiyorum yapmamam gerekiyordu ama yerimde duramıyordum can sıkıntısından yapıyordum çok şükür bişi olmadı o kadar kasmayın kendinizi bebeğimde gayet sağlıklı doğdu benim hamileliğimde iyi geçti çok şükür. Cinsellik konusundada evet hamilelikte cinsel istekte artış oluyo çünkü karın büyüdükçe cinsel organa baskı yapıyo buda ister istemez insanı uyarıyo normal yani bu isteğiniz bendede öyle olmuştu.
ama bebeğime bişey olursa düşüncesi kafamdan çıkmıyor haftaya kontrolüm var azcık yukarı çıktığını öğrensem dünyalar benim olacak.
teşekkür ederim yalnız olmadığımı düşünmüştüm ama duymak çok daha güzel geldi :)