- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
- Konu Sahibi quantumkizi
-
Kac yasinda bu cocuk?
allahım bana sabır ver. yazdıklarımıSen adama koluna gireyim mi diyosun adam eline dokununca TACIZ ETTI BENI diyosun. Senin kafa cok karisik kucuk hanim
böyle bir cümle dahi kurmadım. taciz olarak bulmadığımı belirttim. düzgün okumuyosanız yorum yazmayın rica edicem çok kötü üslubunuz varSen adama koluna gireyim mi diyosun adam eline dokununca TACIZ ETTI BENI diyosun. Senin kafa cok karisik kucuk hanim
üslubunuz kötü. ciddiye almıyorum. muhtemelen yetişmemiş olanlar sizlersinizBu ne böyle ya... Dalga mı geçiliyor?
İstemem yan cebime koy. Amacım flört değil de, sonra koluna gir.
Büyüyün biraz... Çocuk musun nesin?
Kız kardeşinin arkadaşıyla yazış, o da bir kaç hafta üstelik. Resmen yazmışsın adama. Sonra da deki seninle flört değil amacım. Kendini mi kandırıyorsun? Çocuk senin oyuncağın mı, gönül eğlencen mi?kız kardeşimin bir arkadaşıyla görüşüyorum. bikaç haftalık yazışma sonrasında bugün görüştük fakat ben çok garip bişiy yaptım ne etsem bilemiyorum. aptalıım aptalııım.
öncelikle ben bu oğlana flört etmediğimizi belirtmiştim. uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi bu yüzden onunla vakit geçirme fikrinin ilgimi çektiğini söylemiştim.
buluştuk güzel bi iletişim kurduk.
ve sıkı durun!
istiklaldeydik ve insanlar ortamızdan geçiyordu hep. sohbetimiz bölünüp duruyodu bu şekilde. "koluna girebilir miyim, yürümemiz böyle çok güç oluyor ." diyip koluna girdim. o da anormal karşılamadı, "tabii" dedi. yoksa anormal mi buldu fakat belli etmedi bilemiyorum.
bu arada ilk buluşmamızdı ve biz yaklaşık bir aydır tanışıyorduk. nedendir bilmem, o an hiç çekinmeden bu davranışı sergiledim.
eskiden dostum olan erkeklerle birbirimizin koluna girerdik ama bu öyle bi durum olmadığından eve geldiğimde pişmanlık duydum.
başka yerlere falan girdik sonra, gezinirken ara ara koluma girdi ve gezmeye devam ettik. gerçekten komik bi randevu mu yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum. fakat huzurumu kaçıran kısım, istiklale ikinci çıkışımızda da kalabalıktan dolayı koluna girdiğimde; kollarının arasında duran parmaklarımı diğer eliyle hafifçe tutması oldu. bunu bi taciz olarak bulmadım, 2 saniyelik bi durumdu. ona umut verdiğimi düşünmeme sebep oldu bu davranışıyla
ah kızlarr! bana temiz bi fırça çekin. bu çocuğun daha önce hiç flörtü olmamış ve ben henüz onunla flört etmeyi düşünmüyodum. yanlış anlamış mıdır beni? çok seviyesiz bir davranış mı sergiledim? kardeşimin dostu diye yabancı görmediğimden yapmıştım bunu.
saygısızlık. çok komiksiniz. yorum yapmasaydınız keşke ellerinize zahmet olmuş. çok seviyesiz bi yorum. yazdıklarımı fesat düşüncelerle okumasaydınız belki de zaten içimin huzursuz olduğunu anlıycaktınız. evli misiniz bekar mısınız nasıl bi hayatınız var bilemiyorum ama fırça çekip huzur bulacağınız biri değilim ben. yapıcı insanlara ihtiyacım var, kaba kadınlara değil..Uzun süredir dostlarınla görüşemediğin için de çocukla vakit geçiriyordun, öyle mi? Sen böyle herkesle vakit mi geçiriyorsun, her vakit geçirdiğinin de koluna mı giriyorsun?
Ergen muhabbeti yapmışsın resmen. Kusura bakma da çoğu da atmasyon.... ortada da sorun edilecek bir şey göremedim ben. Adama kendin yazılmışsın resmen. Git geyik muhabbeti kısmına yaz. Burayı bari meşgul etme.
zaten bahsettiğim bu çocuk sizin tam tersinize mantıklı biri olduğunu ispatladı bana. yanlış anlamadığını ve arkadaşça bi davranış sergilediğimi bildiği belirtti. hatta huzursuz olduğum için alay bile etti. ne kadar güzel bi insan değil misaygısızlık. çok komiksiniz. yorum yapmasaydınız keşke ellerinize zahmet olmuş. çok seviyesiz bi yorum. yazdıklarımı fesat düşüncelerle okumasaydınız belki de zaten içimin huzursuz olduğunu anlıycaktınız. evli misiniz bekar mısınız nasıl bi hayatınız var bilemiyorum ama fırça çekip huzur bulacağınız biri değilim ben. yapıcı insanlara ihtiyacım var, kaba kadınlara değil..
Evli ya da bekar olmamin konunla alakasini anlamadim. Nasil bir hayatim oldugu da seni ilgilendirmez. Sen kendi hayatina bak. Kardesinin arkadasina yazip ilk bulusmada koluna giren sensin ben degil.saygısızlık. çok komiksiniz. yorum yapmasaydınız keşke ellerinize zahmet olmuş. çok seviyesiz bi yorum. yazdıklarımı fesat düşüncelerle okumasaydınız belki de zaten içimin huzursuz olduğunu anlıycaktınız. evli misiniz bekar mısınız nasıl bi hayatınız var bilemiyorum ama fırça çekip huzur bulacağınız biri değilim ben. yapıcı insanlara ihtiyacım var, kaba kadınlara değil..
bilemiyorum. kocana sinirlenip, hırsını benden çıkarmayı umma diye... tam cahillere yaraşır bi üslubunuz varEvli ya da bekar olmamin konunla alakasini anlamadim. Nasil bir hayatim oldugu da seni ilgilendirmez. Sen kendi hayatina bak. Kardesinin arkadasina yazip ilk bulusmada koluna giren sensin ben degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?