çok utanıyorum. garip mi davrandım?

pekala. dikkatli olucam. açıklamamı yapıyım dedim

Kızlar yer açın, beni de ekledi!
öyle düşünmeyin. çok önceleri bana benzer şekilde umut verildiği için ben de bu durum için çok kızdım kendime. dikkatsiz yorumlar gelince de hassaslaştım. kabalık ettiysem affedin hepiniz. forumda saçma bi başlık olduğunda yaşlar kaç geyiğine giriliyor sonuçta. neyse tekrardan yanlış anladığım kısımlar varsa pardon. sadece dikkatli eleştiriler umuyordum

Bende yaşça büyüksün sandım böyle titiz davranınca ve kızma ama ikinizin arasında bi kıpırtı bi elektriklenme var gibi..

Sen adama koluna gireyim mi diyosun adam eline dokununca TACIZ ETTI BENI diyosun. Senin kafa cok karisik kucuk hanim

Valla SIKI DURUNNN kismini okuyunca ben de istiklalin ortasinda opusecekler sandim fiyasko

okudum öptün falan sandım yok artık koluna girdin diye niye öyle düşünsün
düşündü diyelim arkadaşça davranırsın anlar bu kadar düşünecek n var sen cidden dost olarak gördüğüne eminmisin sanki çocuğa karşı seninde ilgin vrmış gibi geldi bu kadar takıldığına göre.

yahu koluna girerken taciz değilde
parmaklarına dokunmasımı tacizi aklına getirdi

kafan boşlukta sen değerlendiriyorsun bence üstüne bastırmasan bu olayı bile unutmuştur. kalabalıkta bende olsam koluna girerdim.sevgilim değil ki elinden tutayım.mecburen kalabalık bizi koparmasın diye.yoksa ıpııssız yolda neden adamın koluna gireyim.saygı duyan biri ise yanlış anlamaz her şeyi.

flört etmeyi düşünmediğin bir insanla kol kola İstiklal de ne yapıyorsun.

pek tanımadığın biriyle niye baş başa buluştun ki bence gayet date olmuş bu :) istemesen de. neyse canım sonuçta istediğin zmn sonlandıraiblirsin yaşlarınız küçük sanırım

Bu ne böyle ya... Dalga mı geçiliyor?
İstemem yan cebime koy. Amacım flört değil de, sonra koluna gir.
Büyüyün biraz... Çocuk musun nesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…