- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
küçükken dedem beni telefona isterdi. aloo derdim artık nasıl diyorsam dedem söyleyisimi sesimi taklit ederk cevap verirdi. ama onun söylediği benimle aynı degil derdim.ondan sonra sanırım bende telefonla konusurken sıkılma basldı. annem esim harici cok kimseyle uzun uzun konusmam. tel acarken ilk bir prova ederim . tanımagım insanlarla konusurken cokl gerilirim. böylede bir abı işteIyi geceler hanımlar
Bi konu hakkında fikirlerinizi almak isterim. Son zamanlarda omuzlarımda agır bir yük hissediyorum. Şöyleki aşırı derecede utanıp sıkılıyorum. Daha çok mahcubiyet gibi.
Kısmet olursa yakın zamanda bir stajım var ve daha önce bu stajı yapmış benim bölümümden bir arkadasima yönlendirildim. Ama gelin görünki 2 cümle whatsappten yazıp sormaya utaniyorum. Cuma gününden beri erteliyorum. Artık yarına bıraktım. Bu arada arkadasla ayaküstü konusmuslugumuzda var, çok tatlı birisi yani reddetme tersleme durumuda yok. Ama ben kendimi yenemiyorum.
Bu en son ve en güncel olay oldugu icin detaylıca anlattım. Ama tek degil maalesef. Emaillere karşılık dahi yazamıyorum. Hatta öyleki açıp bakmak bile istemiyorum. Sürekli bir kaçıs halindeyim. Fikirleriniz benim için değerli; aynı yada benzer durumu yaşayanınız varmı?
Çok tatlısınız vallahiÜff utanıyorum deyince koştum geldim şey sandım
Neden utandığını anlayamadım? Mailleri açamamak nedir korkuyor musun? Mailleri açınca kimse seni görmüyor ki? Bence tedavi olmalısın hiç normal değil.
Streetendir canim gunaydin :) kafana takma kendine guven sadeceGunaydin daha staja baslamadim, basvuru asamasinda yasiyorum bunlari
Herşeyi gectim!!! Derken? Bende sizi anlayamadım...Herşeyi geçtim !!!
Utanıyorum? derken ???
Sevgili yap gecerTam olarak tarif edemiyorum ama surekli bir kaçış halindeyim orası net. Ayrıca telefon etmem gerektiginde, yada konusmam gerektigindede hep erteliyorum. Erteleme alıskanlıgımda var ama ben utandigımı hissediyorum
Herşeyi gectim!!! Derken? Bende sizi anlayamadım...
"Utanıyorum" demişsiniz
Utanılacak ne yaptınız ki ?? Ben onu anlayamadım
Yani maddi birsey yapmadım utanacak, ki çoğu zamanda hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar. Ama bu utanma hissini fiziksel olarak hissediyorum, kızarma, ses titremesi, ortamı terketme gizlenme isteği şeklinde çogu kez.
Belkide yanlıs kelimeyi secmisimdir ancak benim bu durumu yaşarken hissettiğim durumu sadece utanma olarak tasvir edebiliyorum
Öyle bir hastalık mı varmış. Allahımm erteleme hastalığına tutulmuşum ben
Üff utanıyorum deyince koştum geldim şey sandım
Neden utandığını anlayamadım? Mailleri açamamak nedir korkuyor musun? Mailleri açınca kimse seni görmüyor ki? Bence tedavi olmalısın hiç normal değil.
Ahan da Düşüncemin dillenmiö haliErteleme hastaligin olabilir mi. Utancla alakasi yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?