- 29 Mart 2012
- 1.781
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Iyi geceler hanımlar
Bi konu hakkında fikirlerinizi almak isterim. Son zamanlarda omuzlarımda agır bir yük hissediyorum. Şöyleki aşırı derecede utanıp sıkılıyorum. Daha çok mahcubiyet gibi.
Kısmet olursa yakın zamanda bir stajım var ve daha önce bu stajı yapmış benim bölümümden bir arkadasima yönlendirildim. Ama gelin görünki 2 cümle whatsappten yazıp sormaya utaniyorum. Cuma gününden beri erteliyorum. Artık yarına bıraktım. Bu arada arkadasla ayaküstü konusmuslugumuzda var, çok tatlı birisi yani reddetme tersleme durumuda yok. Ama ben kendimi yenemiyorum.
Bu en son ve en güncel olay oldugu icin detaylıca anlattım. Ama tek degil maalesef. Emaillere karşılık dahi yazamıyorum. Hatta öyleki açıp bakmak bile istemiyorum. Sürekli bir kaçıs halindeyim. Fikirleriniz benim için değerli; aynı yada benzer durumu yaşayanınız varmı?
Öyle bir hastalık mı varmış. Allahımm erteleme hastalığına tutulmuşum benErteleme hastaligin olabilir mi. Utancla alakasi yok bence.
Öyle bir hastalık mı varmış. Allahımm erteleme hastalığına tutulmuşum ben
Gunaydin daha staja baslamadim, basvuru asamasinda yasiyorum bunlariSanieim sen kendini o isi yapamayacagina dair kosullamissin yada stajini yaptigin isi sevmiyorsun bende de ayni durum vardiyapmam gereken departmanin isini anlayamadim ilgim baska yondeydi hep diger departmanin islerini bitiriyordum cokta mutlu oluyodum sonra yanlis departmanda oldugumu ogrendim aci gercek
Ben çok minnettarlık duygudumda o duyguyu yaşarım yanlış birşey söyleyeceğim diye korkar ve mahçupluk hissedirm.
Ama derin nefes alıp yapmam gerekeni yaparım.
Sizin psikolojik bir durumda olabilir. ama kendine şu soruyu sormalısın. Neden mailleri açmak istmeiyorum.
Neden konuşmak istemiyorum?
Sonra bunları kendine açık açık anlat. Yapamıyorsan bir kağıda yaz.
Sorunlarını görmen onları çözmende yardımcı olacaktır.
Ilk paragraf beni anlatıyor. Birisinin bana bir yardımı dokunduğunda kendimi çok mahcup hissediyorum, defalarca tesekkur edip nasıl karşılık vereceğimi bilemiyorum. Birde ne zaman karşılaşsak o anı hatırlayıp tekrar tekrar mahcup oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?