• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Utanıyorum :(

yelince09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
106
57
48
Arkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisi :KK43: ve ben kendisinden biraz etkilendim :KK43: Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim?? :KK43:

Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ben onu ruh ikizim gibi hissettim evet bunu itiraf ediyorum ama böyle bir şeyi erkek arkadaşıma yapamam. Bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisi :KK43: ve ben kendisinden biraz etkilendim :KK43: Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim?? :KK43:

Zor soru..
Karakter meselesi çünkü

Çok utanıyorum derken neden utaniyosun
Başlık hangisini tercih etmeliyim olmalı

Yanlış anladınız galiba. Ben onunla bir birliktelikten ziyade bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.
Hissediyorsunuz işte ötesi var mı ?
Demek ki erkek arkadaşınızı gerçekten sevmiyorsunuz. Zira sevseniz gözünüz başkasını görmezdi bence.

Ben anlamıyorum bir sevgilin varken nasıl başka biriyle konuşmaya cesaret edebildin ? Gerçekten bu karakter meselesi..

Çok utanıyorum derken neden utaniyosun
Başlık hangisini tercih etmeliyim olmalı

Tabi ki utanıyorum çünkü erkek arkadaşım böyle bir şeyi hak etmiyor. Başkasına karşı böyle bir şey hissettiğim için utanıyorum ve tercihim de belli zaten. Bu histen nasıl kurtulabilirim onu sormak istedim.

Geçici bir etkilenmeyse o çocukla tekrar bir araya gelmemeye çalışın. Ama baktınız sık sık aklınıza geliyor ve onu düşünmeye başlarsanız ayrılın. Sonrada açılırsınız kabul eder etmez ya da seninle aynı hissediyor mudur bilemem ama kimsenin günahına girmeyin.

Tabi ki utanıyorum çünkü erkek arkadaşım böyle bir şeyi hak etmiyor. Başkasına karşı böyle bir şey hissettiğim için utanıyorum ve tercihim de belli zaten. Bu histen nasıl kurtulabilirim onu sormak istedim.
Tercihin belli değil gerçekten belli olsaydı diğerinden etkilenmezdin

Gönül bu, bir ufak hayranlık duygusu uyanmış olabilir, benzer olunca.
Şu halde, gözden ırak gönülden ırak misali hiçbir şekilde aynı ortamda olmamaya dikkat edecek, merakınızı dizginleyeceksiniz. Sosyal medyadan çaktırmadan takip edeyim, yok bir bakayım vb. sakın bulaşmayın.

Tabi basit bir hayranlık duygusuysa sorun olmaz da, öbür türlüyse bilemeyeceğim.

Tercihin belli değil gerçekten belli olsaydı diğerinden etkilenmezdin

Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum, konunun başında da yazdım gerçekten sevsen hoşlanmazdın bile derdim diye ama büyük konuşmamak lazımmış. Bence siz de büyük konuşmayın. Ayrıca dediğim gibi elbette tercihim belli aksini düşünmedim bile.

Gönül bu, bir ufak hayranlık duygusu uyanmış olabilir, benzer olunca.
Şu halde, gözden ırak gönülden ırak misali hiçbir şekilde aynı ortamda olmamaya dikkat edecek, merakınızı dizginleyeceksiniz. Sosyal medyadan çaktırmadan takip edeyim, yok bir bakayım vb. sakın bulaşmayın.

Tabi basit bir hayranlık duygusuysa sorun olmaz da, öbür türlüyse bilemeyeceğim.

Çok teşekkür ederim. Bu gibi yıkıcı değil yapıcı yorumlara ihtiyacım var. :(

Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ben onu ruh ikizim gibi hissettim evet bunu itiraf ediyorum ama böyle bir şeyi erkek arkadaşıma yapamam. Bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.
Kusura bakmada bunu unutsan bile yarin baskasinida ruh ikizin gorme ihtimalin yuksek bence erkek arkadasindan ayril adama haksizlik etme daha fazla sana yapilsa ne düşünürdun erkek arkadasin senin en yakin arkadasindan hoslansa amaan unutur nasilsa deyip devammi ederdin

Bence sevgilini cok sevmiyorsun.Cok seven insanin gozu baska bi sey gormez.Olabilir yani herkes sevgilisini cok sevemiyor ayril ama etkilendigin kisi icin degil cok sevmedigin biriyle sevgili olma

Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum, konunun başında da yazdım gerçekten sevsen hoşlanmazdın bile derdim diye ama büyük konuşmamak lazımmış. Bence siz de büyük konuşmayın. Ayrıca dediğim gibi elbette tercihim belli aksini düşünmedim bile.
Evliyim çocuğum da var ben o yaşı çoktan geçtim
Yinede büyük konuşmak istemem Allah korusun

Kusura bakmada bunu unutsan bile yarin baskasinida ruh ikizin gorme ihtimalin yuksek bence erkek arkadasindan ayril adama haksizlik etme daha fazla sana yapilsa ne düşünürdun erkek arkadasin senin en yakin arkadasindan hoslansa amaan unutur nasilsa deyip devammi ederdin

Yanlış anlamışsınız en yakın arkadaşı değil tabi ki sadece tanıyor. Ayrıca dediğim gibi bunca yıldır ilk defa böyle bir şey hissettim. Tabi ki önüme geleni ruh ikizim gibi hissetmiyorum. Yani bugün bu iki gün sonra başkası gibi bir durum yok.

Back
X