Ahah insallah ya.Direk senin olduğunu nerden bilsinler. Belki sen tuvalete gitmeden çıktın gittin. Onlardan biri girmişti gitmeden önce. Kim tuvalete girdi diye çetele tutmuyorlardır heralde
Asıl o zaman kendimi hakli cikarmaya calisiyormus gibi olmaz mi yaAyy en korktuğum şey. Unutmazlar sanırım izin alsanız da ya, konu arasında siz çıkmadan biri uğradı falan mı deseniz acaba?
Ay bi de küçükmüşKüçük allahtan
:) :) :)İnş. Kaka degildir çişse zaten farketmez bile bu öküzler
Ben de öbürü sandım ay erkekler asla anlamazlar klozetin kendi içindeki su zannederler :)Küçük allahtan
Yok degilim Allahtan . Insallah birbirlerinden bilirlerMadem çişinizi yaptınız özel gününüzde değilseniz sorun yok rahat olun. Erkeklerin yüzde kaçı sifon çekiyor ki?en hassas davrananlardan olan eşim bile bazen unutuyor. Takılmayın bu kadar
Ahaah oyle yapicam valla hic haberim yokmuş gibiaffola ama o kadar güldüm ki, konuya ayrı yorumlara ayrı , bence hiç istifinizi bozmayın hatta -aa kim yapmış bunu- modunda gezin
Cookm naiffHepimiz kakişko sanmışız.
Konu sahibi yılın en naif cimcimesi.
Keşke ama sanmam pekBen de öbürü sandım ay erkekler asla anlamazlar klozetin kendi içindeki su zannederler :)
Gercekten cok utaniyorum ya burada anlatmasam kimseye anlatamazdim zaten. Ben bi büroda calisiyorum. Büroda 3 erkek ve bir de ben varim. 3 erkek cikti ben islerimi yapmak icin biraz daha gec ciktim. Cikmadan önce tuvalete girdim ve sifonu cekmeden cıktıgımı dolmusta hatirladim. Normalde cok dikkat ederim ama gerçekten unuttum. Simdi büroya onlar geri dönmüstür. Benim oldugumu anlarlar mi sizce. Ne yapmaliyim biraz izin mi alsam unutulana kadar.
Yok degil hukuk bürosu . Evi büro yapiyoruz.Erkek kadın tuvaletleri farklı değil mi?
İnsallah gercekten . Buraya yazinca ferahladim biBenim patronum ishal olmuş çekmeden mi çıkmış ne yaptıysa ondan sonra giren arkadaş kusmuştu. Böyleleri de var. Bilmezler merak etmeyin
Dairede tek wc varsa birşey diyemem de, banyoda Vs wc olsaymış ayrı kullanırdınız. Konuya gelecek olursak, farketmezler bile :)Yok degil hukuk bürosu . Evi büro yapiyoruz.
Öyle deme insan utaniyor cokBunu dert edinebilecek kadar dertsiz olmayı diliyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?