- 1 Haziran 2018
- 5.325
- 16.333
- 248
Yahuu bende büyük sandım şöyle 2 kilo falan yaptında unuttun sandım çiş için miydi bunca üzüntün? Merak etme erkeklerin hiç biri sifon çekmiyoAy bi de küçükmüşnolcak kız boşver insanlık hali unutulur. Büyük unutulmasın tabi
Ya iyiki kadınlar pembe işemiyor bazen pembeleştiği oluyor ama yine deImza atttiysaniz demekki :))
Olur oyle seyler insani..Birakmasaydiniz iyimis ama hic oyle bisey olmamis gibi davranin.Suphe cekmezseniz sizin oldugunuzu anlamazlar.
Iyi ki kadinlar pembe birakmiyor :))
O kadar derinlemesine incelememislerdir. :)Ya iyiki kadınlar pembe işemiyor bazen pembeleştiği oluyor ama yine de
Ya iyi insallah öyle olur yaAy küçükse bişi olmaz kı görmezler bile çünkü Durdukça beyazlaşıyo ya
Şimdi aklima geldi. Ben ciktiktan sonra sad3ce avukat cocuk büroya gelecekti patrondan bilir insallahO kadar derinlesmesine incelememislerdir. :)
Neyseki kadinlar kadar detayci degiller :))
Yarin hic bisey olmamis gibi akar gecer gider :)Şimdi aklima geldi. Ben ciktiktan sonra sad3ce avukat cocuk büroya gelecekti patrondan bilir insallah
Normalde cok dikkat ederim. Ama iste bugün giydigim pantolonun fermuari sıkıntılı oldugu icin igneliyorum onunla ugrasirken unutmusum. Gercekten o pedleri de tuvalet pecetesine sarip çöp kovasina atsa bayanlar cok iyi olurBazen sabah kalktıgımda sifon çekilmemiş gibi görünüyor su beklediği için falan. Üst katlardan gelmiştir belkibu arada sizi bu kadar ince düşüncenizden dolayı gerçekten tebrik ediyorum çünkü dışarıda bir cafeye girdiğimde gördüğüm o manzaralar bazen kadınlıgımdan utandırıyor beni petleri açık saçık kanlı atanlar var sanki o pisliklerini görmek zorundaymışız gibi posedine sarmak bantlamak bile zor geliyor insanlara ve çogu cafede erkekler temızlıyor o çöpleri öff nerden aklıma geldi şimdi bu bilmiyorum neyse ki bayanlarada bu vasıtayla mesaj vermiş olalım daha dikkatli olup kullandıgımız wc leri temiz bırakmaya :))
Evet malesefKadın erkek ortak mı tuvalet?
Yarın işe gidince diyin ki ya dün çıkmadan lavaboya gircektim bı baktım şifon çekilmemiş çok kötüydü giremedim filan bırak onlar düşünsünGercekten cok utaniyorum ya burada anlatmasam kimseye anlatamazdim zaten. Ben bi büroda calisiyorum. Büroda 3 erkek ve bir de ben varim. 3 erkek cikti ben islerimi yapmak icin biraz daha gec ciktim. Cikmadan önce tuvalete girdim ve sifonu cekmeden cıktıgımı dolmusta hatirladim. Normalde cok dikkat ederim ama gerçekten unuttum. Simdi büroya onlar geri dönmüstür. Benim oldugumu anlarlar mi sizce. Ne yapmaliyim biraz izin mi alsam unutulana kadar.
Pardon sifonYarın işe gidince diyin ki ya dün çıkmadan lavaboya gircektim bı baktım şifon çekilmemiş çok kötüydü giremedim filan bırak onlar düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?