Çok utanıyorum

Kucukmu ,buyukmu kucukse bosver buyukse yurtdisina cikis yasagi verilmeden kaç

Neyse Abartma yaparken etiketli yapmiyosun ya ini cinsi belli olsun senin oldugunu anlamazlar hic bisey olmamis gibi devam et

Hahha ayy benimde gülesim geldi
de ki!! dün siz çıktıktan sonra bi suriyeli geldi bişey sordu anlamadım su falan bişeyler dedi bende wc yi gösterdim girip cıkmasını bekledim gitti sonra ama korktumda birazcık falan de

Ya konuyu okurken taciz filan çıkacak diye ödüm koptuüç erkekle çalışıyorum diye başlayınca... neyse ki devamında gülümsedim. Allah başka dert vermesin. Erkekler bu konuda pek hassas değildir. Çok kafana takmamaya çalış .

Imza atttiysaniz demekki :))
Olur oyle seyler insani..Birakmasaydiniz iyimis ama hic oyle bisey olmamis gibi davranin.Suphe cekmezseniz sizin oldugunuzu anlamazlar.
Iyi ki kadinlar pembe birakmiyor :))

Bazen sabah kalktıgımda sifon çekilmemiş gibi görünüyor su beklediği için falan. Üst katlardan gelmiştir belki bu arada sizi bu kadar ince düşüncenizden dolayı gerçekten tebrik ediyorum çünkü dışarıda bir cafeye girdiğimde gördüğüm o manzaralar bazen kadınlıgımdan utandırıyor beni petleri açık saçık kanlı atanlar var sanki o pisliklerini görmek zorundaymışız gibi posedine sarmak bantlamak bile zor geliyor insanlara ve çogu cafede erkekler temızlıyor o çöpleri öff nerden aklıma geldi şimdi bu bilmiyorum neyse ki bayanlarada bu vasıtayla mesaj vermiş olalım daha dikkatli olup kullandıgımız wc leri temiz bırakmaya :))

Şimdi aklima geldi. Ben ciktiktan sonra sad3ce avukat cocuk büroya gelecekti patrondan bilir insallah
Yarin hic bisey olmamis gibi akar gecer gider :)
Yarin arkadaslarinizin yaninda caktirmadan tuhaf tuhaf patrona bakip "cikkk cikkk ne ayippp" diyin :)

Normalde cok dikkat ederim. Ama iste bugün giydigim pantolonun fermuari sıkıntılı oldugu icin igneliyorum onunla ugrasirken unutmusum. Gercekten o pedleri de tuvalet pecetesine sarip çöp kovasina atsa bayanlar cok iyi olur

Yarın işe gidince diyin ki ya dün çıkmadan lavaboya gircektim bı baktım şifon çekilmemiş çok kötüydü giremedim filan bırak onlar düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…