Çok utaniyorum ...

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar 2 sene önce bir dönem sevgilim vardı adı X olsun .Yakin arkadaşım ayşe olsun .Aysenin de kankasi vardi .Hep beraber gezerdik o zamanlar hepimiz öğretmeniz yani.Bir gün benim sevgilim , Ayşe ve onun kankasi havuz a gidelim dedik.Benim sevgilimin omuz kısmınin asagisinda morluk vardi .Nereden oldu nasıl oldu bilmiyorum..Ben sordum ilk temizlik yaparken bi yere çarptım galiba dün temizlik yaptım dedi .Neyse dedim çok ustelemedim.Ayse geldi kulağıma 'kızz yoksa sen mi yaptın dedi ".Ben de yok valla canım.ben de sordum ne olduğunu dedim uzatmadım ama bozuldum da .Sonra hep beraber biseyler yiyelim diye bir yere oturduk .O arada Ayşe ,kankasina X 'in omzu mor artik ne yaptılarsa dedi güldüler . Benim ve sevgilimin duymadığını düşündüler . Çok utandım.kizlar .Sonra dönemin sonlariydi tayini çıktı gitti Ayşe ve kankasi. Ama bugün aradi bu hafta içi sana gelmek istiyorum diye .Bu olaydan.sonra görüşmedik.. Çok görüşmek de istemiyorum.Kendimi.tuhaf hissediyorum.Siz olsanız ne yapardınız kızlar?

Adapsiz kisilermis . Çok gerekli değilse bencede gorusmeyin.

Siz yapmış olsanız bile " sanane"..

Ayşeye böyle muhabbetlerden rahatsız oluyorum diyeceksiniz?

Koskoca öğretmensiniz ama rahatsız olduğunuz bir durumu karşı tarafa bildiremiyor musunuz?

Buluşma istemiyorsan
Yani çok samimi bile olsak bu konuşulacak bir şey değildi ki.Kendimi.cok kötü hissettim.Bildirsem.ne olacak ki bu yaşta bu kadarını akıl edemeyen ben konuşsam da degismeyecek

Yaş kaçtı hocam

Hayatı bu kadar ciddiye almayın. Gelişine ..
26 olmak üzereyim. Kendimi.o an kötü hissettim.ben yapmadım.desem de inanmadı sanki bi tuhaf oldum

Ay ne var bunda .. onlar bunu hatirlamaz bile ..

26 olmak üzereyim. Kendimi.o an kötü hissettim.ben yapmadım.desem de inanmadı sanki bi tuhaf oldum
Şaka yapmış işte bal gibi. Bazen böyle şakalar yaparım ve muhatabım buz gibi olur. E tamam aynı kişiye benzer şakayı yapmam. Ama, millet olarak ne kadar çok mahrem alanımız var iki kıkırdayıp şakaya eşlik etsen de hayatı beraber ti ye alsak.

Onlar kendilerini aşmışlar diye seni de öyle sanmışlar. Edep ve haya kalmamış. Kendini tuhaf hissetme sen efendi bir kızsın bırak onlar utansın.

Ben yorumlara katılmıyorum. Ben de olsam ben de görüşmek istemezdim. Ne münasebet öyle densiz şakalardan hiç hoşlanmam. Cinsel hayat kişilerin özelidir bana göre, bu benim kırmızı noktam. Hiçbir arkadaşım sevgilimle/eşimle olan cinsel hayatımla ilgili şaka yapamaz.

Sen yapsan nolucak sanki ona neymiş yani yaşınızı fln yazmasaydınız lise muhabetti derdim de bu yaşta böyle şeyler söylenmesi gülünmesi fln bileemedim bence arkadaşlığınızı gözden gecirin

Ben biraz soğuk biriyim.cok şaka yapmam da kaldıramam da

Yani dimi ama .Gercekte n yapan ben deg8ldim ama yapsam bu kadar utanmazdım heralde .Yapmadigim bir şey bir de yapmışım gibi önüme serildi sureklu

Tamamda buluşsan ne farkeder buluşmasan ne farrkeder aradan zaman gecmis... istedigin gibi takil

Öyle mi dersiniz .Kankasi erkekti ama utandim baya .umarım unutulmustur
Aradan o kadar zaman gecmis bide cok önemsiz bisey bu ya sonucta siz kendinizi biliyorsunuz ne dert ediyorsunuz ki bunu kendinize .. Allah herkese böyle dert versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…