Çok utaniyorum ...

konulardaki bu isimlendirmeli olaylara bayılıyorum.
erkek arkadaşım x olsun, kankim y olsun, x üstü y z olsun, sonra bunlar toplansın m kişisine n yapsın :KK53:
he bir de her konuda eşine eş kişisi diyenler var onlara ayrı bayılıyorum :KK53:

Siz başta hatalı hareket yapmıssınız. Havuzada neden ayse ve kankasıyla gideyim ki? Ya sevgilimle tek giderdim yada kız kıza. Böyle 4lü çok saçma..
Ayşe nin kankasi erkek cunku.

Ben yapmadım diye niye açıklama yapıyorsunuz ki ? Kendiniz anlatmak zorunda değilsiniz.Ben böyle muhabbetlerden hoşlanmıyorum diyip kısa kesseydiniz.

Konuyu okurken sizi 17 yaşında lise öğrencisi sandım. Bu konuyu bunca yıl içinize nasıl dert ettiniz hayret. Ayşen’in kankası belki sizi bile unutmuştur. Bu şekilde yaşamak zor olmuyor mu?

Ayşecim sen bu tür şeylere hakimsin sanırım ondan bu kadar dilinden düşmüyor ama ben senin yöntemleri uygulamıyorum canım için rahat olsun deseydin o an
Onca yıldan sonra görüşmek istiyorsa ailem burda onlarla ilgileniyorum görüşürüz inşallah bir ara der geçersin

Demekki bana yapilan veya yaptigim sakalri duysaniz...yahu ne olacak bu kadar takilmayin her seye ya

Keskin bir dille ne münasebet sen neyden bahsediyorsun bunu bana nasıl yakistirirsin! Deseydiniz sizinle asla bir daha bu şekilde konuşmazdı uzak durun moralinizi bozan tüm insanlardan..

Benzer denklikte şakayı sen de ona yap bu kadar içerlediysen..
Kısasa kısas hayat felsefemdir.

Ayşe biraz patavatsız ve meraklı geldi bana. Yaa ben çok fesatım sen sevgilimin omzunumu inceliyorsun felan derdim. 😂

Siz başta hatalı hareket yapmıssınız. Havuzada neden ayse ve kankasıyla gideyim ki? Ya sevgilimle tek giderdim yada kız kıza. Böyle 4lü çok saçma..
Bana da ekip garip geldi.
Kimse yazmayınca bir şey demedim.
Hani düşünüyorum öğretmenler odasından arkadaşlarım, eşim ve ben havuza gitmişiz :confused:

Bana da ekip garip geldi.
Kimse yazmayınca bir şey demedim.
Hani düşünüyorum öğretmenler odasından arkadaşlarım, eşim ve ben havuza gitmişiz :confused:
Ya havuz birden bire oldu.Yani turlara katilmsitik.kaplica aslında havuz dediğim.Turun içindeydi. Yani özellikle gitmedik

Gerçekten çok masumsun sevdim seni ama bu zamanda bu kadar saflık masumiyet fazla iyi değil senin herşeye yuzun kızarır kalbin kirilirsa bir bakmissin ki ayseyle X neler yapmış neler az uyanık ol Ayşe'yi sal gitsin ev dolu de birşey de işte

Yani yetişkin insanlarsınız gülebilirdiniz sizde ama bu konulara çok kapalıysanız doğal rahatsz olmanız ama görüşmeyi silecek olmak abartı

Hadsiz insanlardan hazzetmem meslektaş. Herkes yerini, adabını, yapacağı esprinin ayarını bilmeli. Ben olsam soğur istesem de arkadaşlık sürdüremem zaten. Ama açıkça da söylerim nedenini ki hayatının geri kalanında kendine bir reset atıp ayar versin.

ya espri çok çocukça ve saçma o konuda zaten hemen herkes hem fikir de
buna küsmek de biraz çocukça geldi bana
ama böyle çocukça muhabbeti olan insanlarla görüşmek istemiyorsanız haklısınız tabi ki.
Yine de bu şakaya utanmak için cidden yaşınızın büyük olduğunu düşünüyorum.

Back
X