Çok utanıyorum :((((

zorunlualankabulolmuyor

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
51
33
8
31
Selam kızlar. 9 aydır evliyim. 3 aydır çocuk istiyoruz. Aslında 29 yaşındayım ama lise öğrencilerine benziyorum. Yaşım çok küçük gösteriyor. Bu yüzden gebelik testi alırken utanıyorum. İstenen bir gebelik olduğunu bilmeleri için yanında folik asit falan alıyorum. Geçen ay kan testi vermeye gittiğimde, kanı alacak hemşire bana bakarak hey allahm gibisinden çık çık etti. Kan testinin sonucunu vermek için aradıklarında da merak etmeyin gebelik yok. Yada kötü bişey yok şeklinde davranış alıyorum. Bilmiyorlar ki gebe kalmaya çalışıyorum. Elimde yüzük de var bazen elimi üstte tutmaya çalışıyorum belki görürler diye. Çok utanıyorum test alırken yada kan testine gittiğimde. Siz nasıl davranıyorsunuz? Nasıl davranmam gerek?

Selam kızlar. 9 aydır evliyim. 3 aydır çocuk istiyoruz. Aslında 29 yaşındayım ama lise öğrencilerine benziyorum. Yaşım çok küçük gösteriyor. Bu yüzden gebelik testi alırken utanıyorum. İstenen bir gebelik olduğunu bilmeleri için yanında folik asit falan alıyorum. Geçen ay kan testi vermeye gittiğimde, kanı alacak hemşire bana bakarak hey allahm gibisinden çık çık etti. Kan testinin sonucunu vermek için aradıklarında da merak etmeyin gebelik yok. Yada kötü bişey yok şeklinde davranış alıyorum. Bilmiyorlar ki gebe kalmaya çalışıyorum. Elimde yüzük de var bazen elimi üstte tutmaya çalışıyorum belki görürler diye. Çok utanıyorum test alırken yada kan testine gittiğimde. Siz nasıl davranıyorsunuz? Nasıl davranmam gerek?
Bende küçük gösteriyorum..Hatta ilk evlendiğimizde öğrenci sanan komsular bile olmuş 😂

1 ay önce safra kesesi ameliyatı olmak için anestezi doktorunun onayı için odaya girdiğimde yaşımı sordu ve inanmadım ve evrağa bakma gereği duydum demişti...

İlk evlendiğimde sinirim bozuluyordu yalan yok...Ama artık hoşuma gidiyor...Ayrıca kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz...Başınız dik ve rahat olmaya çalışın..Soran olursa da yapıştırırsınız cevabınızı ters bir şekilde...O çık çık sesini kendinize hissettiysenizde o an inşallah hamileyimdir çok istiyoruz deseydiniz kendinizi iyi hissederdiniz bence...Onun dışında kimsenin ne düşündüğü umrunuzda olmasın sadece bu şekilde iyi hissedecekseniz durduk yere bunu diyebilirsiniz :KK200:

Back
X