- 25 Mayıs 2022
- 51
- 33
- 8
- 31
- Konu Sahibi zorunlualankabulolmuyor
-
Doğru söylüyorsunuz kime ne işteBen de küçük gösteriyorum ve çok rahat davrandım. Kime ne?
Hayır daha önce test almadım ve utanarak gidiyorum bilmiyorum belki bu şekilde davranış aldığım içinBu konuyla alakalı bir travmanız olabilir mi? Çünkü bu durum hiç normal değil
Çok fena gaza geldim şuan hadi biri laf atsınKız daha ne istiyon allasen, bırak ne düşünüyorlarsa düşünsünler. Birisi hey allahım çekerse sana bakıp hayırdır bacım de
Evet bazen güzel oluyor bu durumBen de yaşımı göstermem, görevlisi olduğum bir sınavda göreve geldiğimde öğrenci girişi başlamadı daha diye almamışlardı içeri, sonra belgeyi gösterince özür dilemişlerdiama hoşuma gitmişti ehe
Teşekkür ederimAnlamadan dinlemeden tepki gosteren insanlar yuzunden utaniyorsunuz sizinle alakali degil insanlarin gozlerinin icine bakmayin
Bende küçük gösteriyorum..Hatta ilk evlendiğimizde öğrenci sanan komsular bile olmuşSelam kızlar. 9 aydır evliyim. 3 aydır çocuk istiyoruz. Aslında 29 yaşındayım ama lise öğrencilerine benziyorum. Yaşım çok küçük gösteriyor. Bu yüzden gebelik testi alırken utanıyorum. İstenen bir gebelik olduğunu bilmeleri için yanında folik asit falan alıyorum. Geçen ay kan testi vermeye gittiğimde, kanı alacak hemşire bana bakarak hey allahm gibisinden çık çık etti. Kan testinin sonucunu vermek için aradıklarında da merak etmeyin gebelik yok. Yada kötü bişey yok şeklinde davranış alıyorum. Bilmiyorlar ki gebe kalmaya çalışıyorum. Elimde yüzük de var bazen elimi üstte tutmaya çalışıyorum belki görürler diye. Çok utanıyorum test alırken yada kan testine gittiğimde. Siz nasıl davranıyorsunuz? Nasıl davranmam gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?