kızlar mrb yazayım mı diye çok düşündüm ama anneme,kardeşime veya arkadaşıma anlatmaktan dha iyidir dedim ve yazdm...:S:S :$ uzatmadan yazıyorum...Stresli olduğum zmaan mastürbasyon yapıyorum... dikkatimi çekti ne zman üzülsem, ağlasam,stres yapsam mastürbasyon yapıorum son 1 1 buçuuk aydır böyle...amaç=rahatlamak...iyi mi kötü mü bilemiorum..rahatsız oluyorum bu durumdan..ne yapacağımı bilemiyorum :S
iyilik kötülük bi durum olabilir mi sence?
ihtiyaç duyuyosan, rahatlatıyosan da ne mutlu..
okurken ben de acaba uyuşturucu madde mi kullanıyor diye düşündüm...
mutlu ya da mutsuz değişen bişiy olmaz ki sonu mutluluksa
uyuşturucu madde mi? :) arkadaşım sigara bile içmem :) son 2 aydır diyelim stresliyken mastürbasyon yapıorum sadece..konu bu :)
mastürbasyon rahatlatır, ee stresliyken yaparsan da rahatlarsın stres biter. Ali veli, veli ali. Sorunun cevabı budur sanırım, dert etme böyle şeyleri.
ben de farklı bişiy demedim zaten..
sadece korkacak bişiy yok anlamı çıkıyor
o cümleden o kadarstresliyken yapmanın
sebebi işte kendini daha iyi hissetmek ..önemli
olan bağımlılık düzeyine gelmemesi...yani sadece
stres anlarında yapmak ,sıklaştırmak vs..
Masturßasyon güzeldir,abartmadigin sürece,yapmanda ßir sakinca gormuyorum.
Aiii haydar dümen gibi hissettim kendimi[/QUO
aynen öle oldu =D :)) bu arada saol .D
Utanacak bir durum yok :)
Hormonların tavan yaptığı bir yaştasın,normaldir.
bu yorumlardan sonra 'Yaşasın Mastürbasyon' dicem ama ayıp olcakD saoL... namaz konusu vardı üsteki yorumumda ona da baksanız bi zahmet :$ bu arada yaş=18 gayet norml sanırm
çok özür dileyerek söylüyorum mastürbasyon rahatlatır falan demişsiniz olumsuz birşey yazılmamıs acaba herkes mastürbasyon mu yapıyor merak ettim...hayatım boyunca hiç yapmadım aklımdan geçirmedim bana bir kızın bu kadar sık mastürbasyon yapması biraz ilginç geldi ....
Ne mutlu sana orgazm olabiliyorsun..Orgazm olamayan o kadar kadın var ki ..Şanslısın :)) Eline kuvvet
Bu soru biraz özel olacak ama hiç masturbasyon yapmamış birisinin orgazmın ne olduğunu bilmediğinizi varsayıyorum.Sorun şu ki çoğu evlilikte erkekler bu konu da yetersiz okuduğum,dinlediğim kadarıyla.çok özür dileyerek söylüyorum mastürbasyon rahatlatır falan demişsiniz olumsuz birşey yazılmamıs acaba herkes mastürbasyon mu yapıyor merak ettim...hayatım boyunca hiç yapmadım aklımdan geçirmedim bana bir kızın bu kadar sık mastürbasyon yapması biraz ilginç geldi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?