çok utanıyorum :(

Şeytanın hep yanında seni dürtüklüyor.... Sınav veriyosun...Telkin ver kendine, namaz kıl, ayet, hadisler oku...

Bosan o zaman bu kadar yankilaniyorsun ilgisizliginden..

Etme eyleme
İnsallahh bu düşüncenden kurtulursun..

Tamamda mutlu degilsen bosan niye adamin kardesine yaniyorsun

maddi imkansızşıktan yakınıyosun ama kaynın ne iş yapıyo? işi iyi olduğu için mi ona ilgi duymaya başladın?

kocayı boşa kaynıyı al derim

babam yok..abilerim evli annemde yaşlı ve küçük abimle kalıyo..hep söylüyorum boşanmak istediğimi ama istemiyorlar..bişe olmaz düzelir..sabret..sahip cıkan olsa coktan boşanmıştım..

Tövbeler olsun !

Togbe bismillah ..Allah im sen koru

Arkadasim ben kaynimla sakalaşir gulerim… eger o sana guluyorsa saklasiyorsa sana ilgi duydugu anlamina gelmez canim..
CoK igrenc bir dusunce bu lutfen aklini basina a. .

amanın s..çtı cafer bez getir

şaka bi yana

bence evliliğindeki sorunlar, eşinin ilgisizliği falan bence seni bu duruma itiyor yani onun yerinde kaynın değil başkasıda olsa etkilenecektin, çünkü eşin kadın olduğunu hissettirmiyor anladığım kadarıyla.

bol bol ayetel kürsi oku günaha girmekten ve kötü düşücelerde Allah ın izniyle uzak kalırsın

Senin gibileri yuzunden insanlara guvenemez olduk. Bence ortaligi karistirmak icin actin konuyu yani ins oyledir

evlenmeden önce de ilgin varmıydı.. ilginç olmuş. neyse artık boşanır kardeşiyle evlenirsin madem aşıksın :))

Bacim sen bihterle behlulu cok izledin herelde.bunu bi erkek olarak yazilsaydi vay sapik se...siz yengesine yan gozle bakmis denirdi kusura bakma ama bunlar senin icinde gecerli ask hayatinda sana iyi rezil olmalar baaaaaayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…