- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
kötü duygu değil bu. ayrıca o kişi sizin değil eşinizin kardeşi...sizin eşiniz kız kardeşinize aşık olsaydı belki de şimdiye çoktan kaçmışlardı..keşke eşinizden önce kardeşini tanısaymışsınız..merhaba arkadaşlar..buraya yazmaya karar verdim artık içimdekileri tutamıyorum..kendimi yiyip bitiriyorum..çok mutsuzum..böyle olsun hiç istemezdim..sorun eşimin kardeşi..evliliğime hiç girmiyicem zaten kötü ve mutsuz olmasam böle şeyler eminim hisetmezdim..4 yıllık evliyim..ilk yıllar böle deildi ama suan hep kaynımı düşünüyorum..sürekli onu görebiliceğim ortamlar yaratıyorum..bazen bana bakışlarını yakalıyorum hemen kacırıyor gözlerini yada ben öle olsun istediğimden öle geliyo.cok iy anlaşıyoruz..eşimle hiç konuşamayacağım konularda(sinema-müzik-dizi)konuşup gülüyoruz..aynı yaştayız.. çok yakışıklı..asla dokunmuyorum bize geldiğinde bile uzaktan hosgeldin diyorum.. korkuyorum..elini tutarsam yaklaşırsam iyce yanıp tutuşacak gibiyim(çok günah..çok ayıp..ama engel olamiyorum..naapıcamm ((dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..
Ahaha cok sekersin ya. Mantikli cidden varsa toplu saldiri aliriz gardimiziGeçen gün oturup bütün sözlükleri taradım birileri yine saldırıyor mu diye ama oralarda da kk ile ilgili bir hareket yok. Bireysel saldırılar bunlar bence.
aynen arkadaşım bende kaynımla aynı yaştayım eşimle konuşmadığım şeyleri konuşuruz magazin müzik siyaset eşim pek sevmez güleriz hemde altımıza işeyene kadar sevgililerini anlatır tanıştırmaya getirir ama kardeş yani kardeşle aynı şey değil mi ya bunlar çok değişik kafalar :)Arkadasim ben kaynimla sakalaşir gulerim… eger o sana guluyorsa saklasiyorsa sana ilgi duydugu anlamina gelmez canim..
CoK igrenc bir dusunce bu lutfen aklini basina a. .
Yadırgamıyorum olabilir diyorum gönül bu neye konacağı belli olmaz.hhhaaahhhaaamerhaba arkadaşlar..buraya yazmaya karar verdim artık içimdekileri tutamıyorum..kendimi yiyip bitiriyorum..çok mutsuzum..böyle olsun hiç istemezdim..sorun eşimin kardeşi..evliliğime hiç girmiyicem zaten kötü ve mutsuz olmasam böle şeyler eminim hisetmezdim..4 yıllık evliyim..ilk yıllar böle deildi ama suan hep kaynımı düşünüyorum..sürekli onu görebiliceğim ortamlar yaratıyorum..bazen bana bakışlarını yakalıyorum hemen kacırıyor gözlerini yada ben öle olsun istediğimden öle geliyo.cok iy anlaşıyoruz..eşimle hiç konuşamayacağım konularda(sinema-müzik-dizi)konuşup gülüyoruz..aynı yaştayız.. çok yakışıklı..asla dokunmuyorum bize geldiğinde bile uzaktan hosgeldin diyorum.. korkuyorum..elini tutarsam yaklaşırsam iyce yanıp tutuşacak gibiyim(çok günah..çok ayıp..ama engel olamiyorum..naapıcamm ((dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..
Hoşgeldin bihter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?