çok utanıyorum :(

Bu da senin imtihanin demek ki. Duygularina ket vurman gerektigini biliyorsun. Boyle devam et ne denir ki?

sayfa kapanmadan bir yorum yapayım
tövbe estağfurullah
Allah ıslah etsin
ne diyim
eşinizin durumuna gerçekten üzüldüm

Yav arkadaş nasıl ya ne bakışı!!! yaklaşması ya zihnindeki seytani kov istersen ihanet sadece herhangi bir kişi ile bişey yapmak sana dokunmasi değildir. Sen adamı zihnen aldatiyosunnn yazikk .ortam yaratmak nedemek be hala nikahında olduğun adamın kardeşinden bahsediyo nn Ayıp be ayıp ne çirkinlik buuu

Hıhh afrika yerlisi gibi yazıyorsam benim suçum ne?

Destek kuvvet gelince öğretcek bize.

hee geçen bana diyordu destek kuvvetlerden biri

bacım sen de kıskanç çirkef çıktın öyle diye

öğretsinler bakalım jjj harfiyle rus olmanın inceliklerini

Ciddiyse kötüa çok kötüaü. Bance boşan ve afganistana fln yerleş...ğit giit uzaklaraa

Nefis denen seyin nekadar tehlikeli oldugunu goruyoruz bu vakada..

Hadi aklindan gecti diyelim o bile mide bulandirici ama ortam yaratmak nedir ya

Aklini basina al bacim cocugun filan yokmu

Allah ıslah etsin seni arkadaşım.

eşinin kötü huyları cok olabilir elbet azda olsa iyi huyuda vardır sen kötü huyunu boşver iyi huylarını görmeye eşini sevmeye çalıs yoksa hata üstüne hata yaprsın işler hiç istemediğin noktya gider ve en sonunda üzülen sen olursun allaha dua et düzelmesi için eşinin yanlıs şeyler düşünme bence.

Fake fakecilerden daral geldi yaaa, pusuda bekliyorlar biri bir şey yazsada bende fake desem...,
Herkesin hayatı olması gerektiği gibi olmayabilir, size absürd gelen bir sıkıntısı olabilir....
Bırakın bunları moderatörler düşünsün, takdir onların...

Valla ben diyeyim Türkiye'de o kayından sana hayır yok. Tövbe Bismillah ya düşünecek şey mi yok daha!

Konu sahibi cevap verdi mi, sinema-müzik-dizi konuşabileceği bir kocayla neden evlenmemiş?
Adam imzadan hemen sonra mı kahveye gitmeye başlamış?

Çözüyor onlar, ciddiye alın fakecileri
Ben almadım, tutturdum inanıcam diye aldık boyumuzun ölçüsünü
Fake bir üye aylardır dalga geçmiş bizimle

yahu hakkaten bi bitmediniz ya..

Bu konu nasıl 12 sayfa ilerlemiş bombanın pimi çekilmişken hemide..

fake olup olmadigini bilemedim simdi.
Gercek olma ihtimalinden yola cikiyorum belki bi faydam olur:
Sen kaynini sevmiyosun, onun sana verdigi ilgiyi seviyosun, cunku kocanda gormemissin bu ilgiyi.
Sen en iyisi kocayi toparlamaya calis, yoksa bu isin sonu hayir degil.
Kayniyla kacan gelin, elinde tufekle arkasina dusen koca.
Koca olmazsa senin ailen, senin ailen olmazsa onun ailesi.
Lanetlerler sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…