Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zannetmiyorum...ben bir süre önce doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım doktorumun tavsiyesiyle.(adet düzensizliği için) kısa bi süre önce bıraktım gene doktorumun tavsiyesiyle.
yani uzun bir süre boyunca vücuduma hormon yüklenmiş oldu. hapı bırakmamın etkisi de olabilir mi bunda?
valla sürekli uykum var benim ya :1shok:
ERDAL DEMİRKIRAN ın sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitabı var onu al biraz motive et kendini en azından uyku saatlerini düşürürsün.. kitabın adına bakmayın :))merhabalar....
nedense son 2 haftadır çok uyuyorum. okulum 2 hafta önce açıldı dersler yavaş yavaş başladı... ve bende uyumaya başladım...
2. öğretimim. gece saat 12- 1 gibi yatarım genelde. sabah ise -ne sabahı- öğlen 12- 1 gibi yataktan zor kalkıyorum.
resmen 12 saat uyku uyuyorum ve uyandığımda da yataktan kalkmak istemiyorum.
derslerle alakalı değil, çok çalışırım her zaman başarılı olmak isterim ama ne oluyosa okullar açılınca bende çok uyumaya başlıyorum.
bütün yaz gezdim, akrabalarımda, arkadaşlarımda kaldım ama günde 8-9 saat uyurken şimdi 12-13 oldu nerdeyse :gitme: birde elimde değil. akşam bi yatıyorum uyandığımda 12 saat geçmiş oluyor...
böyle giderse ders de çalışamicam sanırım. bugün de 12 de kalktım ve 5te dersim var ama uyanmamın üstünden 1 saat geçmesine rağmen hala uykum var ve yatsam akşama kadar da uyurum herhalde...
birde moralim bozuk olduğu zamanlar sürekli uyuyorum...
normalde 8 saat yeter diye biliyorum. saatimi kursam bile gene fayda etmiyo.
annem de kız yurdunda akşam yemeklerini dağıtıyo. (akşam gidiyo) temizlik derken o da geç saatte yatıyo orda. sabah erken kalkıp kızların kahvaltılarını hazırlayıp eve geliyor. iş yerinde çok az uyku uyuduğu için o da evde uyuyor... beni uyandırcak kimse de yok sempatiksalakcinni
bu durumdan nasıl kurtulcam ben? fikri olan var mı? senağlama
ama ben günde 6-7 saat uyusam uykumu alamam kii hasta olurum 8-9 iyi değil mi :)