Çok uyuyorum...

atlatıcaz canım az kaldı
ay canım çay işine girme dengen iyice bozulur :18:

Ben de çok uyuyorum.
Hep acı çekmekten korktuğum için çok uyuyorum sanmıştım ama yalnız değilmişim, buna sevindim.
:)

Ahhhhhhh ahhhhhhhhhhh bende aynı dertten muzdaribim.
Genelde yatma vaktim 12-1 gibi ancak her gün 12 den önce uyanamıyorum.
Geçen hafta çarşamba günüydü sanırım yemin ederm öğleden sonra 4 ü uyandım.Belim kopmuş yatmaktan.
Sanırım hayatın telaşından dertlerinden uzaklaşmak için uyumayı seviyorum.UYKUCULAR TOPİKİ

benim sevgilim sınavı kaçırdı o yüzden memlekete gidemedi mazerete girecek hehehhe çalar saati duymamışız

benim sevgilim sınavı kaçırdı o yüzden memlekete gidemedi mazerete girecek hehehhe çalar saati duymamışız

Mazeret değilde nefret ederim bbende o çalar saatin alarmın sesinden.ölsün bütün çalar saatler alarmlar telefon alarmları

Kafana taktığın bir derdin, sıkıntın mı var ? Ya da yalnız mı hissediyorsun kendini ?
Ben de mutsuzken, depresyondayken, kendimi yalnız hissederken uyku rekorları kırarım.. Kendimize bir uğraş bulmamız gerek sanırım bu dertten kurtulmak için :26:

evet ondan oluyo zaten canım.
benim sorunum bir bebeğimin olmaması.
Fakat rüyalarmda her gun bebeğim oluyor yada hamile olarak görüyorum kendimi.Rüyalarda buluşuyoruz bebeğimle.

O da ne ki bir keresinde 20 saat uyumuştum arkadaşım beni öldü sanmış
Tembelliğin daniskası hemde.
Öf kpss de geliyorum en diyor. Eski tempomu yakalayamıyorum

20 saatmi? şuan guldum ınanırmısın? benden de cok uyuyan varmış demek ya aslında bende aynı durumdan muzdarıbım canım. bende gecelerı 1,2 gıbı yatyıorum oglen kalkıyorum bazen oglen bıle uyanamayıp ogleden sonra 1,15 gıbı uyanıyorum yapılacak okadar iş kalıyor yemek ogunlerının duzenı bozuluyor felan. erken bıle yatsam genede geç kalkıyorum yatagı cok sevıyorum galıba . sıcacık yastık yorgan bırakamıyorum. ınsallah bı çaresi vardır. 9 saat felan uyuyom yaaaa(.... uykumu alamayıncada eşime sarıyom habıre dediği her lafı yanlış anlıyorum felan illa uyucam yanı

Çok uyumanın sebepleri saymakla bitmez...Psikolojik, kansızlık anemi, troid bezleri vs vs

En kısa zamanda tam kan sayımı veya check up yaptırın.

ben çok uyumamak için gece uyumuyom :) erken de yatsam geç de yatsam ikide kalkıyorum hep bazen üçü dördü de bulmuyor değil hani depresyona giriyorum sanırım

kahve olmadi redbull uyku muyku kalmaz

bende hep bir uyku modunda dolanirim :89:

kisin soguk diye uykuluyum

ilkbaharda , ilkbahar uyusuklugu

yazin öf cok sicak diye bise yapmak istemem en iyisi yat

sonbahar da mevsim degisti kisa giriyoz ondan uykuluyum

:26:

Fakat rüyalarmda her gun bebeğim oluyor yada hamile olarak görüyorum kendimi.Rüyalarda buluşuyoruz bebeğimle.

Canım benim.. Tıbbi olarak mümkün mü değil çocuk sahibi olman yoksa deniyorsunuz da mı olmuyor ?

Canım benim.. Tıbbi olarak mümkün mü değil çocuk sahibi olman yoksa deniyorsunuz da mı olmuyor ?
tıbbi olarak sadece tüp bebek şans veriolar canım başka trlü olmazmış.neyse dertlerimle bozmıyım topiki.uyuyalım kendimizden geçelim :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Aynı ben bu mesajı ben yazsam bu kadar olurdu.7 yıllık evliyim ilk yıllar çalışıyordum sonra bir sebepten işten ayrıldım.Çocuk düşünüyorduk diye çalışmak istemedim ha bu ay olur ha öbür ay derken 3 yıl geçti.Şuan dr. a gidiyorum tedavi görüyorum.Ama sık sık dr. a gittiğim için işede giremiyorum yoksa iş yerinden sürekli izin almak problem olur.Evdede vakit geçiremiyorum yalnızım gün boyu bende hergün 14:00 a kadar uyuyorum.Sonrada uyanıp bir kaç saat sarhoş gibi dolanıyorum ortada.Ama bir bebişim olsa herşey düzene girecek.Ben uykuda hiçbirşey düşünmediğim için ve rüyamda bebişimi görmek için seviyorum uykuyu.

Son bir aydır her pazartesi düzenli bir yaşama geçeceğim güyaa

Ay sen kpss konularınıda bitirmişsin ben onları bile bitiremedim

Bak kamçıladın beni şimdi

aynı kaderi paylaşıyoruz bebek konusunda bende belki ha bugun ha yarın olur die işe girmiyorum.(ama doktor tüp bebek yap dior.bir yandanda tedavi görüyorum)aynı düşünceler bnmde kafamda doktora git gel işyeri izin vermez.sorunlar sorunlar off

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…