Stresten geç yatmaktan da oluyor of haklısın.
Bende test dışında konu çalışamadım.
Misafirdi misafirlikti hastalıktı
Bir bitse şu sınav.
Kpss ile yat kpss ile kalk.
Rüyamda test çözüyorum artık
Bir çay varmış uyumamak için on araştırıyorum ama...
nolacak halimiz böyle.
Ahhhhhhh ahhhhhhhhhhh bende aynı dertten muzdaribim.
Genelde yatma vaktim 12-1 gibi ancak her gün 12 den önce uyanamıyorum.
Geçen hafta çarşamba günüydü sanırım yemin ederm öğleden sonra 4 ü uyandım.Belim kopmuş yatmaktan.
Sanırım hayatın telaşından dertlerinden uzaklaşmak için uyumayı seviyorum.UYKUCULAR TOPİKİ
benim sevgilim sınavı kaçırdı o yüzden memlekete gidemedi mazerete girecek hehehhe çalar saati duymamışız
uyuyup güzelleşelim hepimiz uyuyan güzel olalım
evet evet uyuyup hep zayıf kalalım güzelleşelim güzel rüyalarda mutlu olallım barii:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
evet ondan oluyo zaten canım.Kafana taktığın bir derdin, sıkıntın mı var ? Ya da yalnız mı hissediyorsun kendini ?
Ben de mutsuzken, depresyondayken, kendimi yalnız hissederken uyku rekorları kırarım.. Kendimize bir uğraş bulmamız gerek sanırım bu dertten kurtulmak için :26:
O da ne ki bir keresinde 20 saat uyumuştum arkadaşım beni öldü sanmış
Tembelliğin daniskası hemde.
Öf kpss de geliyorum en diyor. Eski tempomu yakalayamıyorum
Kızlar ben çok uyuyorum...
Çok severim uyumayı.
Ama artık sıkıldım. Yapmam gereken bir çok şey varken kalkıp yapamıyorum.
Uykuya engel olamıyorumm.
Son birkaç haftadır da dozunu aştım artık.
Öğlen uyanıyorum akşama kadar uykulu sarhoş gibi geziniyorum.
Neden böyle bilmiyorum.
Bunu yaşayanınız var mı, yokmu bir çözümü ?:44:
evet ondan oluyo zaten canım.
benim sorunum bir bebeğimin olmaması.
Fakat rüyalarmda her gun bebeğim oluyor yada hamile olarak görüyorum kendimi.Rüyalarda buluşuyoruz bebeğimle.
tıbbi olarak sadece tüp bebek şans veriolar canım başka trlü olmazmış.neyse dertlerimle bozmıyım topiki.uyuyalım kendimizden geçelim :26::26::26::26::26::26::26::26::26:Canım benim.. Tıbbi olarak mümkün mü değil çocuk sahibi olman yoksa deniyorsunuz da mı olmuyor ?
evet ondan oluyo zaten canım.
benim sorunum bir bebeğimin olmaması.
Fakat rüyalarmda her gun bebeğim oluyor yada hamile olarak görüyorum kendimi.Rüyalarda buluşuyoruz bebeğimle.
Hiçbir farkımız yok şuan
Allahtan kpss de konularım bitti. Teste yönelmeye başladım.
Ama günde bir saat test yerine daha çok çözsem fena olmaz hani.
Ama yok diyorum yarın düzenli beslenmeye devam, şu şu dersler bitcek bir saat spor ama nerdeeee....
Aylardır günde bir saat sporu geçemedim 2-3 haftadır oda yok
Aynı ben bu mesajı ben yazsam bu kadar olurdu.7 yıllık evliyim ilk yıllar çalışıyordum sonra bir sebepten işten ayrıldım.Çocuk düşünüyorduk diye çalışmak istemedim ha bu ay olur ha öbür ay derken 3 yıl geçti.Şuan dr. a gidiyorum tedavi görüyorum.Ama sık sık dr. a gittiğim için işede giremiyorum yoksa iş yerinden sürekli izin almak problem olur.Evdede vakit geçiremiyorum yalnızım gün boyu bende hergün 14:00 a kadar uyuyorum.Sonrada uyanıp bir kaç saat sarhoş gibi dolanıyorum ortada.Ama bir bebişim olsa herşey düzene girecek.Ben uykuda hiçbirşey düşünmediğim için ve rüyamda bebişimi görmek için seviyorum uykuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?