Bir ara kendimi ne iyi alıştırmıştım. Gece geç yatsam bile sabah erkenden 8 gibi uyanırdım. Kendi kendime :)Aslında bir kere alıştısak kendimizi gerisi gelir yani 12 de yatsak eminim 9 da uyanacağız geceleri geç yatmak haliyala gündüzde geç uyanmak oluyor.
Söz verdim yine kendime yarın erken uyanacağım
Okudukça uykum geldi:)))
Bi bitse de doya doya uyusakÇalışma hayatı başlayınca napcaz bilmiyorum. Gün boyu uyukluya uyukluya
Vayy sen kpss yemi sardın kanka sende bi ışık var
Kızım sen hiç konuşma gecenin 3 üne kadar topikde lak lak yapıyosun sonrada ben geç uyanıyorum diyosun
Oda yetmiyo bana laf atıyosun erkenden kaçıyosun diye bu aralar
Erken çıkıyorum ki erken yatayım
Bu işi çözmemiz lazım
off benimde sorunum buuuakşm 1-2 gibi yatıyorum.sabah 12 de 1 de zar zor uyanıyorum oda annemin zoruyla bıraksa akşama kadar uyurum kpss ye haızrlanıyorum üstelik uyandıktan Sonraa kahvaltı yapıp kk ya bakıp pinekliyorumm sonrada çalışıyorum ama kndimi hep yorgun hissediyorumm geç uyanınca bende de kansızlık problemi var ondan mı kaynaklanıyor acaba :26:
Uyanalı bir saat oldu.
Gece anneme gerekirse döverek uyandır dedim.
Çağırmış çağırmış onu bile duymamışım.
Canım benim, seni çok sevdim:)
Vee Allahım çok uyuyan biri olarak yalnız değilmişim meğer, bu ne mutluluk yarabbim
İçim ferahladı:))
Öğlen dersaneden geiyorım bi yatıyorum akşam 7 olmuş.Sonra kalkıyorum sabah 3e 4 e kadar uyumuyorum=( ama elimde değil
Öğlen dersaneden geiyorım bi yatıyorum akşam 7 olmuş.Sonra kalkıyorum sabah 3e 4 e kadar uyumuyorum=( ama elimde değil
aynı durum bende de var maalesef üstelik hala uykum oluyo. böyle sürekli uyumak sürekli yatmak dinlenmek istiyorum.
Ya ben sıkıntıan böyleyim heralde..Eskiden otururdum tv başına,cips kola keyfi..şimdi hiç bişey yapasım gelmiyor.Ygs ye gircem güya..Açık liseliyim bi de..Hiç çalışmıyorum.Açıktan okuym diyorum.Hepten salladım.Bulunduğum şehirde 8l arkadaşım var,o da çalışıyo..Asosyal oldum iyice..Ben de anca uyuyorum
hadiii kızlar ozaman şöyle birşey yapalımmm belirli bir saat belirleyppp uyku sorunu olanlar olarak bu topiğe günaydın msjı yazalım ne dersiniz?????
Şu an hiç uykum yok mesela..O zaman günaydın =)/
Sınav stresi dicem de millet bir asılıyor şu sınavlara içim gidiyor.
güya kamu personeli olcam çalışsana kızım uyumasana! diyorum ama uyku daha tatlı oluyor.
12 den sonra da ancak ikindiden sonra çalışıyorum..
pretty erken uyansakta ben 12-1 gibi ancak girebiliyorum nete.
peki ozaman dürüstçe kaçta uyandıığımızıı yazalımm ama tabii topikk seninnn sen bilirsin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?