ben evliliğimden 2 yıl sonra çoçuk sahibi olmaya karar verdim.doktora gittiğimde bana dediki.senin hiç bir şekilde çoçuğun olmaz bu sözü duymak çok üzücü bana bir takım adet düzenleyici ilaçlar verdi. kullanmaya başladım,4 ay boyunca kullandım ilaçları ve kontrole gittim ve hamile olduğumu öğrendim,çok fazla kafana takma pozitif düşün bence olurr...
tıbbi olarak sadece tüp bebek şans veriolar canım başka trlü olmazmış.neyse dertlerimle bozmıyım topiki.uyuyalım kendimizden geçelim :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
En iyiysi bebek olana kadar uyuyalaım uyuyalaım uyuyalımaynı kaderi paylaşıyoruz bebek konusundabende belki ha bugun ha yarın olur die işe girmiyorum.(ama doktor tüp bebek yap dior.bir yandanda tedavi görüyorum)aynı düşünceler bnmde kafamda doktora git gel işyeri izin vermez.sorunlar sorunlar off
şimdi adetin düzensiz olunca çocuğun olmuyormuymuş anlamadım ben
aminn canım aminnn
Canımm bak umutsuz değilmişiz demek ki.. Deneyin şansınızı ben de dua edicem senin ve tüm bebiş isteyenler için.. İnşallah en doğru zamanda, sağlıklı bir şekilde alırsın rüyalarındaki bebişini kucağına da geceleri rüyaların bebişinin sesiyle bölünür, bize "az uyuyorum" diye dert yanarsın
Bir hastalık olmadığı sürece hepimizin durumu aynı.. İşsiz güçsüzlük, tembellik, can sıkıntısı, dertler yüzünden uyuyoruz işte.. Tedavisi de kendimize hayatı sevdirecek bir uğraş bulmak. Kimimiz için aşık olmak, kimimiz için bebiş sahibi olmak, kimimiz için sınavların iyi geçmesi, işyerindeki sorunlar vs vs.. Allah hepimize yardım etsin..
En iyiysi bebek olana kadar uyuyalaım uyuyalaım uyuyalım
Adetin düzensiz olmasıda gebe kalmaya engel olabiliyor.Onun dışında bir çok nedeni olabiliyor.Malesef bebek sahibi olmak isteyipte olamayan çiftlerin sayısı çok arttı bizde bunlardan biriyiz.Neyse konuyu saptırmıyım
ama ben uyuyamam şimdi benim de adet düzensizliğim var zaten çok geç gördüm 18 tam olarak 19 yaşında. hatta bu ay 6 gün gecikti ve adetim üç gün sürerdi diğer günler kesik kesik gelirdi şimdi ikinci günde kesildi bir sorun olabilir mi tecrübeli arkadaşlarım
Evlimisin bilmiyorum ama bunun nedenini dr. agidip araştırmalısın.Kafana takıp üzülme ilaçlarla düzene girer.Ama önce tahlil yaptır muayene ol ve sorunun ne olduğunu öğren.Ona göre bir çözüm bulursun.Bu zamanda bebek sahibi olamayan çiftlerin sayısı çok fazla o yüzden şimdiden önlemini almalısın.Şuda var ki her adet düzensizliği olan hamile kalamayacak diye birşey yok.Öyle bile olsa dediğim gibi ilaçlarla düzene girer sen vakt kaybetmeden bir dr. a görün ve sorununu anlat o seni yönlendirecektir.
Uyanalı bir saat oldu.
Gece anneme gerekirse döverek uyandır dedim.
Çağırmış çağırmış onu bile duymamışım.
Bugün annem evde idi ve dokuzda uyandırdı beni
Az daha uyuyayım diye yalvardım ama kalkana kadar başımdan gitmedi
Keşke annem hafta içi de evde olsaydı
Ama sen annene rağmen uyanamamışsın
Gece kaçta yatıyorsun :26:
kanka bunlar bizden bahsediyolar laneden haber vermedin böyle bi topik olduğnu
Bugün annem evde idi ve dokuzda uyandırdı beni
Az daha uyuyayım diye yalvardım ama kalkana kadar başımdan gitmedi
Keşke annem hafta içi de evde olsaydı
Ama sen annene rağmen uyanamamışsın
Gece kaçta yatıyorsun :26:
Unutmuşum kanka affet kendimi bulunca daldım.
kanka fazla dalma sonra uyanamazsın la uff harbii napıcaz biz yaa kpss aöf ölme eşşeğim ölmeee
Benim annemde hafta içi olmuyor genelde.
gece en az 3ü buluyor yatmam. yatınca da hemen uyuyamıyorum.
kanka fazla dalma sonra uyanamazsın la uff harbii napıcaz biz yaa kpss aöf ölme eşşeğim ölmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?