• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok uzdum seni annem ozur dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Hakki hic odenmeyecek o kadini cok uzdum. Her hatama ragmen yanimda oldu her seferinde affetti ve ben her seferinde tekrar uzdum. Anne olmak nasil bir sey olsa gerek ki yurekleri acidan parcalansa da hala seviyorlar, kabul ediyorlar. Boyle karsiliksiz bir sevgi karsisinda onu boyle uzdugum icin pismanim. Hayatimda ilk kez bir sey icin pismanim affet beni melek yuzlu kadin cok uzdum seni.

bende çok üzdüm, ömrünü yedim kadının...ama o her şeye ragmen hep yanımda oldu, hep destek oldu..

Anneniz yaşıyorsa bunu telafi edebilirsiniz. Rabb'im anne babamıza layık evlatlar olmayı nasip eylesin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anneniz yaşıyorsa bunu telafi edebilirsiniz. Rabb'im anne babamıza layık evlatlar olmayı nasip eylesin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yasiyor. Genclik hatalari diyelim aklim bi karis havada davrandim ama hayran kalmamak elde degil ask falan yalan bunun yaninda bu sevgi nasil bir sey ki evladin hungur hungur aglamana da sebep olsa yine de canim deyip sariyorsun onu. Utaniyorum valla.

aynen. ama bende böyle biriyim işte
bende çok kızııyorum kendıme, sadece kızmakla kalıyorum işte o kadar... ben hala üzmeye kırmaya devam kadını..

Sor kuzum kalbinde o siziyi hissedersen ve hatirlatirsan yapmazsin. Esim benle gorusmek istedi annem aklima geldi ilkin ve almadim eve de yanina da gitmedim. Annemi aradim hatta esime de ben anneme bunu yapamam dedim. Beni onla gorup kahrolmasini istemiyorum.

Ben uzmedim hiç annemi valla. Üzerine titredim. Bir kere olsun laf cevirmedim,her dediğine yapabikdigim kadar tamm dedim. Su anki esim istemeye gelcegi zaman 7senelik sevgilimdi anneme sordum begenmediyseniz istemiyiruz bu cocuk da aikeside bize uygun deil diorsaniz ben vazgecerim annem dedim. Ama o da beni hic uzmedi kirmadi. Bilemem herkesin iliskisi kendine ama herkese benimki gibi bir annekiz iliskisi versin isallah. Kiymetlerini cok cok cok iyi bilmek lazim. 3 günlük dünya ve eger nefes alıyorsak onlar sayesinde unutmamak gerek.

Ben uzmedim hiç annemi valla. Üzerine titredim. Bir kere olsun laf cevirmedim,her dediğine yapabikdigim kadar tamm dedim. Su anki esim istemeye gelcegi zaman 7senelik sevgilimdi anneme sordum begenmediyseniz istemiyiruz bu cocuk da aikeside bize uygun deil diorsaniz ben vazgecerim annem dedim. Ama o da beni hic uzmedi kirmadi. Bilemem herkesin iliskisi kendine ama herkese benimki gibi bir annekiz iliskisi versin isallah. Kiymetlerini cok cok cok iyi bilmek lazim. 3 günlük dünya ve eger nefes alıyorsak onlar sayesinde unutmamak gerek.

Ben oyle diyemedim. Sunepenin birini onlarin onune koydum. Kendimi ayiplama evresindeyim sanirim. Ama bugun onun isteyecegi gibi yaptim durust oldum sen ne diyorsun dedim ve dedigini yaptim.

ben de biraz aykırı bir evlilik yaptım. ama anneme sordum, eğer olmaz derseniz sizi ezip geçecek değilim, ama çok acı çekerim diye.
annem sevenleri ayıramam dedi.
keşke ayırsaymış :9::9:
bundan sonraki hayatında üzmezsin umarım aileni

Aah ah,o anneler bizi büyütüyor ve üzerimize titriyor,bizler sonra sonra anliyoruz kiymetlerini.

30 yasima girecegim ve annemin verdigi nerdeyse her ögüt dogru.

Tabi ki yanilma paylarida olabilir ama genelde haklilardir.
Bugünümüzü onlara borcluyuz.

Degerlerini bilelim....
Annem hep der biz fakirdik vs ama
anne babamizi üzmezdik...
Keske annem babam yanimda olsada ac kalsam der :((

Ya sahiden son zamanda cok düsünüyorum annem aslinda benim yolumu dogru yönde gösteren kisi....onu dinlemedigim bir cok konuda suan pismanim.

Ben oyle diyemedim. Sunepenin birini onlarin onune koydum. Kendimi ayiplama evresindeyim sanirim. Ama bugun onun isteyecegi gibi yaptim durust oldum sen ne diyorsun dedim ve dedigini yaptim.
Bundan önce hataların olmus olabilir hepimiz insaniz. Ama o anne emin ok unutur. Sen bundan sonra üzme onu yeter. Valla istemiorum kizim desin şimdi boşanir evime dönerim ustelik bu kadar aşık ve mutluyken. Insan bazen asktan kör oluyor bazi seyleri göremiyor onlar daha iyi görüyor daha iyi bilior. Eşime de söylüyorum once ailem. Onlari sakin uzme die. Sende arkadaşım aman diyim yokluklarini düşünmek bile agir gelior bana uzulmesin hicbir anne baba. Hicbirseyin olmasa senin icin uykusuz kaldigi bir gecenin, kendisi acken once seni doyurdugu bir anin, sana yedirdigi bir damla sütün, elleriyle pisirdigi bir tas corbanin hatri olsun.

ben de biraz aykırı bir evlilik yaptım. ama anneme sordum, eğer olmaz derseniz sizi ezip geçecek değilim, ama çok acı çekerim diye.
annem sevenleri ayıramam dedi.
keşke ayırsaymış :9::9:
bundan sonraki hayatında üzmezsin umarım aileni

Aah ah,o anneler bizi büyütüyor ve üzerimize titriyor,bizler sonra sonra anliyoruz kiymetlerini.

30 yasima girecegim ve annemin verdigi nerdeyse her ögüt dogru.

Tabi ki yanilma paylarida olabilir ama genelde haklilardir.
Bugünümüzü onlara borcluyuz.

Degerlerini bilelim....
Annem hep der biz fakirdik vs ama
anne babamizi üzmezdik...
Keske annem babam yanimda olsada ac kalsam der :((

Ya sahiden son zamanda cok düsünüyorum annem aslinda benim yolumu dogru yönde gösteren kisi....onu dinlemedigim bir cok konuda suan pismanim.

Nasil biliyor bilmiyorum ama biliyor hicbir bilimsel dayanagi yok soylediklerinin ama ne dediyse oluyor ya. Adami ilk tanidiginda bu adam seni dover dedi ya hani nerden bildi ki saskinim ve cikti da. Iyi ki az once annemi aramisim onun tekrar aglamasina dayanamam ya cok uzucu seyler yasadik o benden cok uzuldu.

Bundan önce hataların olmus olabilir hepimiz insaniz. Ama o anne emin ok unutur. Sen bundan sonra üzme onu yeter. Valla istemiorum kizim desin şimdi boşanir evime dönerim ustelik bu kadar aşık ve mutluyken. Insan bazen asktan kör oluyor bazi seyleri göremiyor onlar daha iyi görüyor daha iyi bilior. Eşime de söylüyorum once ailem. Onlari sakin uzme die. Sende arkadaşım aman diyim yokluklarini düşünmek bile agir gelior bana uzulmesin hicbir anne baba. Hicbirseyin olmasa senin icin uykusuz kaldigi bir gecenin, kendisi acken once seni doyurdugu bir anin, sana yedirdigi bir damla sütün, elleriyle pisirdigi bir tas corbanin hatri olsun.

Sen beni aglatacak misin guzel arkadasim cok duygulandim :)

bu kadar da değil. şu işaretlediğim cümleyi bir erkek kursa kkda mezarı açılırdı.
sen rahatlıkla söylüyorsun çünkü çok iyi biliyorsun ki ailen sen mutluyken sana boşan da gel demeyecek.
ama burada gerçekten ailesi herhangi bir sorun yokken boşan da gel diyen karı veya kocalar var.
bu kadarı kesinlikle normal değil.

Bir damla gozyasina dayanamiyorum ya. Cok yalvardi bana hatta geldi dizlerime koydu kafasini hangi anne yalvarir kizina boyle lutfen yapma dedi ve ben yaptim.

Nasil biliyor bilmiyorum ama biliyor hicbir bilimsel dayanagi yok soylediklerinin ama ne dediyse oluyor ya. Adami ilk tanidiginda bu adam seni dover dedi ya hani nerden bildi ki saskinim ve cikti da. Iyi ki az once annemi aramisim onun tekrar aglamasina dayanamam ya cok uzucu seyler yasadik o benden cok uzuldu.

Birde hiseder/anlar bir sorunum olunca.

Üzme anneni degmeyen bir adam icin.erkek cok ama anne gelmez birdaha.

Birde hiseder/anlar bir sorunum olunca.

Üzme anneni degmeyen bir adam icin.erkek cok ama anne gelmez birdaha.

Gercekten anne cocuk arasinda bir bag olsa gerek cunku aynen diyorum ya ruyasinda gorur uzgunumdur ya da ici sIkilir arar neyin var diye . Anne olmanin mucizeleri..

bu kadar da değil. şu işaretlediğim cümleyi bir erkek kursa kkda mezarı açılırdı.
sen rahatlıkla söylüyorsun çünkü çok iyi biliyorsun ki ailen sen mutluyken sana boşan da gel demeyecek.
ama burada gerçekten ailesi herhangi bir sorun yokken boşan da gel diyen karı veya kocalar var.
bu kadarı kesinlikle normal değil.
Ben esimede aynı cümleyi kurma özgürlüğü sunuyorum. Eger ailen bu kiz bize uygun değil ailemize yasam tarzimiza uymuyor diyorsa sakin onlari çiğneme dedim evlenirken. Ama biz birbirimizi cok sevdik ve biz sansliydik ailelerimiz bizi seviordu ve ikimizde uzulmeyelim istiorlar elbette. Ama arkadaşım emin ol fazla değil. Anne baba eninde sonunda hakli cikior bi sekilde...

Haklısın just. Benim annem de öyle. Eminim birçoğumuzun annesi öyledir. Adamın gözüne bir baktı mı şıp diye anlar nedir necidir diye.
Sonuçta onlar bizden çok yaşamış, belli bir yaşa gelmiş. Neler görmüşlerdir neler kim bilir... İnsan sarrafı olmuş gibiler resmen.
Bana da annem şu şöyle bir insan der ben itiraz ederim kızarım kalbini kırarım. Ama er ya da geç anlarım o kişinin nasıl bir insan olduğunu.
İnsanın annesinden öte bir dostu yok, olamaz da. Anne yoktan var eder. Hep de affeder ne yapmış olursan ol.
Sen mantıklı bir kadınsın. Hatalar hepimiz için. Annenin kalbini çok kolay telafi edebileceğini bilirsin. Çünkü annedir o, hemen affeder :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X