Çok üzgün ve sinirliyim

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Yeni atandım öğretmenim bu hafta sınav haftası, sınavları ortak yapıyoruz bu yüzden sınav yapmaları için farklı hocalara kağıt veriyoruz, sınav bittiğinde öğretmenler odasına geçtim ve kağıt verdiğim erkek hoca eli boş bir şekilde odaya geldi, ve oturdu elinde kağıtlar yoktu, kağıtlar nerde diye sorduğumda sınıfta unuttum dedi (yüzünde hiç üzgün bi ifade yok ama gayet mutlu) hangi sınıfta olucaksınız oraya göndereyim dedi şok geçirdim hala gidip almak için uğraşmıyorda ne diyor, hiç bişey diyemedim öğrenci gönderdi çocuklar kağıtları getirdiler o kdr sinir oldumki beni o kdr küçük görüyoki benim yanımda oturan hocalar bile şaşırdı, aklım sınıfta kaldı, ya bu dengesiz kağıtları sınıfta bıraktığında çocuklar alıp kağıtları cevapları değiştirmişlrse?? O sınıfa dersim yoktu uğrayamadım , ama o kdr sinirli ve üzgünümki resmen beni önemsiz gördüğü için böyle yaptı :KK43: daha önce hiç muhabbetim olmayan bi hoca ne kötülüğümü gördüde böyle önemli bi şeyi unutabildi ben kendi sınavımda bile bu kdr tedirgin olmam başkasının kağıtları verilmiş sana nasıl unutabildi hala aklım almıyor bide söylerken o kdr rahattı ve gülüyodu çok önemsiz bişeymiş gibi :KK43: şimdi onun sınavı bana denk geliyor ve ben hala ilk günkü gibi sinirliyim sizce aynısını bende ona yapmalı mıyım beni öğretmenler odasnda küçük düşürdüğü herkesi şaşkın şaşkın baktırdığj için ??? Çok intikam alasım var

Son düzenleme:
Acaba toplayıp,bir kitabın filan arasına koydu da ondan mı rahat davrandı ki. Haklısınız tabii.

Düpedüz önemsememek. Çok ayıp. Nasıl bir dikkatsizlik bu. Branşınız nedir? Aynı branşta mısınız?

Yuh diyorum o öğretmene . Benim öğretmenlerim kendi derslerinde kopyaya bazen göz yummasina rağmen birbirlerinin sınavlarını yaparken çok dikkatli disiplinli davranırlardı emanet sınav diye . Keşke tepki verseydiniz

Bide diyo hangi sınıftasın o an vermek yerine
Strawberry o öğretmenin yaptığı suç. Soruşturma gerektiren bir durum. Resmi bir dilekçe yazın idareye sunun. Sınavın tekrar edilmesini isteyin. Hiç korkmayın. O kağıtlar resmi evraktir ulu orta bırakılamaz nerden tutsan elinde kalıyor yaptığı kustahligini onun yanına bırakmayın. Size saygı duymayabilir ama ogretmenliginize duymak zorunda sizden bir fazlası sizin de eksiğiniz yok. Zaman geçmiş üzerinden olsun siz yine de tepkinizi ortaya koyun.

Kendinizi boşuna yıpratmayın. İşinin ehli bir öğretmen değilmiş. Onun her işi öyledir eminim Başkasının sınavında bir dakika bile oturmam ben. Bir daha o öğretmenin sınav saatine denk getirmeyin sınavınızı.Öğrenciler de cesaret edip değiştirmemiştir, yoksa mutlaka biri şikayet eder.

Bu kadar takmayın unutmuş olabilir olayın aynısı birebir başıma geldi, bana öğrenciler söyledi bir de "hocam sınav kağıtları sınıfta kaldı herkes değiştirdi" diye. Öğretmen arkadaşım öğretmenler odasına gelince sordum getirdiğimi zannediyorum kalmış mı sınıfta dedi, ben de siyasi görüş farklılığımızdan böyle yaptigini düşünüyorum ama hiç kaale almadım canınız sağolsun dedim ve o sınıfa tekrardan sınav yaptım. Hayatımız boyunca farklı yapıda farklı karakterde insanlar illa ki çıkacak karşımıza, beni önemsiz görüyor diye sızlanmak çok çocukça geldi. Düzgün bir şekilde yaptığının doğru olmadığını bundan rahatsız olduğunuzu dile getirebilir ya da çok huzursuz ettiyse olay idareye bilgi verebilirdiniz.

hocam ben de öğretmenim meslek hayatında velisi idaresi öğrencisi o kadar kötü insanlar göreceksinizki bu hafif kalır , boşverin olay sizi küçük görmek değil o öğretmen büyük ihtimal sınav olayını önemsemiyordur sınav kağıtlarını ben de ortada bırakırım öğrenciler hiçbir şekilde elleyemez belki ona güvenmiştir can sıkacak hiçbi şey yok

yaptığı suç yalnız.böyle kendi kendinizi yemeyin , gidin bir dilekçe yazıp idareye verin.gerekirse sınav tekrar edilsin.

Bazi hocalar boyleler kendi sinavlarindan baska hocalarin sınavlarını önemsemezler(ben oyle degilim) insan biraz üzülür çekinir kadinda piskin pişkin bide gülmüş

Back
X