- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Ben nerden bilebilirim ki ama çok üzgünümAcaba toplayıp,bir kitabın filan arasına koydu da ondan mı rahat davrandı ki. Haklısınız tabii.
Hayır aynı branş değil çok sinirli ve üzgünümDüpedüz önemsememek. Çok ayıp. Nasıl bir dikkatsizlik bu. Branşınız nedir? Aynı branşta mısınız?
Bide diyo hangi sınıftasın o an vermek yerineDüpedüz önemsememek. Çok ayıp. Nasıl bir dikkatsizlik bu. Branşınız nedir? Aynı branşta mısınız?
Strawberry o öğretmenin yaptığı suç. Soruşturma gerektiren bir durum. Resmi bir dilekçe yazın idareye sunun. Sınavın tekrar edilmesini isteyin. Hiç korkmayın. O kağıtlar resmi evraktir ulu orta bırakılamaz nerden tutsan elinde kalıyor yaptığı kustahligini onun yanına bırakmayın. Size saygı duymayabilir ama ogretmenliginize duymak zorunda sizden bir fazlası sizin de eksiğiniz yok. Zaman geçmiş üzerinden olsun siz yine de tepkinizi ortaya koyun.Bide diyo hangi sınıftasın o an vermek yerine
Onunkide bana denk geliyorYuh diyorum o öğretmene . Benim öğretmenlerim kendi derslerinde kopyaya bazen göz yummasina rağmen birbirlerinin sınavlarını yaparken çok dikkatli disiplinli davranırlardı emanet sınav diye . Keşke tepki verseydiniz
Kadın değil erkek hocaydıBazi hocalar boyleler kendi sinavlarindan baska hocalarin sınavlarını önemsemezler(ben oyle degilim) insan biraz üzülür çekinir kadinda piskin pişkin bide gülmüş
Off sormayın üzülüyorum aklıma geldikçeO nasıl öğretmen ya..
Erkek olmasi daha kötü desene kadina saygısı yok branşı neydiKadın değil erkek hocaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?