• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Üzgün

Her şeyin bir vakti zamanı vardır. Vakti gelsin, olur. 6 aydır istiyormuş, ah KK kadınları konuşsun kuzeniniz dinlesin. Kadınlar yıllarca hastane hastane geziyor bir evlat edinmek için. Allah sağlıkla nasip etsin de, geç olsa kafi.

Not: son zamanlarda artan başkaları adına konu açma işi de bir tuhaf gelmeye başladı.

Konuyu cok sevdigim kuzenim icin aciyorum aslinda ama durumdan bende etkilendim ve ona yardimim dokunamadi ne diye teselli verecegimi bilemiyorum
Kuzenim evleneli neredeyse 2 yil oluyor ilk 1 yil cocuk istemediler zaten son 6 aydir istiyorlar. Ve kuzenimin kayninin dugunu oldu bu yaz 5 aylik evli ve eltisi su an 3 aylik hamile.
Kuzenimin psikoljisi kotu, ilk once benim bebegim olmaliydi diye bir ruh halinde, esiylede tartismislar bugun bana geldi bendende halama yani annesine gitti... ona bu konuda hak veriyorum dogal olarak 2 yillik evli ve yasca buyuk oldugu icin bende olsam oyle hissederdim herhalde, su an zor durumda, esi sen mutlu olacagina onlari kiskaniyormusun diye tartismislar(aslinda kiskanclik degil bu), onlara karsi mutlu rolu yaparken icim paramparca diyor kuzenim, hamile olan ben olmaliydim diye kabullenemiyor bu durumu
Yarin ben yanina gidecegim ne olursunuz buraya siz guzel seyler yazin, yarin buradaki yorumlari ona okumak okutmak, kendisini iyi hissetmesini istiyorum
Bende bambaska bir hal aldim ne diyecegimi nasil onu rahatlatacagimi bilemiyorum, siz yardimci olun aklim ermiyor bu ise
Kuzeninize okutun her şey Allahtan vardır bunda da bir hikmet. Çok yönlü düşünsün has etlenmesin beklide bu sınavı vesvese kalbine düşmeden geçerse beklide Allah tarafından mükafatı nasıl büyüktür sabır etsin kim bilir belki de ikiz bebek yada hiç evladı olmayacak bunlar olanaklar ve o çocuk değil bunları düşünerek hareket etsin.

Konuyu cok sevdigim kuzenim icin aciyorum aslinda ama durumdan bende etkilendim ve ona yardimim dokunamadi ne diye teselli verecegimi bilemiyorum
Kuzenim evleneli neredeyse 2 yil oluyor ilk 1 yil cocuk istemediler zaten son 6 aydir istiyorlar. Ve kuzenimin kayninin dugunu oldu bu yaz 5 aylik evli ve eltisi su an 3 aylik hamile.
Kuzenimin psikoljisi kotu, ilk once benim bebegim olmaliydi diye bir ruh halinde, esiylede tartismislar bugun bana geldi bendende halama yani annesine gitti... ona bu konuda hak veriyorum dogal olarak 2 yillik evli ve yasca buyuk oldugu icin bende olsam oyle hissederdim herhalde, su an zor durumda, esi sen mutlu olacagina onlari kiskaniyormusun diye tartismislar(aslinda kiskanclik degil bu), onlara karsi mutlu rolu yaparken icim paramparca diyor kuzenim, hamile olan ben olmaliydim diye kabullenemiyor bu durumu
Yarin ben yanina gidecegim ne olursunuz buraya siz guzel seyler yazin, yarin buradaki yorumlari ona okumak okutmak, kendisini iyi hissetmesini istiyorum
Bende bambaska bir hal aldim ne diyecegimi nasil onu rahatlatacagimi bilemiyorum, siz yardimci olun aklim ermiyor bu ise
Herkesin kendi tercihi bu eltisi korunmamistir kalmistir. Isteyerek hamile kaldigini sanmiyorum eltinin.

Simdi bana kizacaksiniz da valla 5 aylik evli eltimin hamile oldugu ogrensem ben de sevinemezdim. Ama soyle sevinemezdim."Yazik ya daha evliligin ne oldugunu ogrenemeden hemen cocuk oldu"diye uzulurdum.

Konu sahibine gelince bunun sirasi vakti olmaz nasip ne zamansa o zaman. Allah tan hayirlisini istesin.

Her şeyin vakti zamanı var
Ayrıca sınanması da var.
Kuzenin de alacak inşallah bebeğini kucağına
Ferah olsun ferah..

Allahin hayirli bir vakti vardir...ben olmaliydim diye bir dusunce isyandir...
Ayrica eltisinin de hemen cocugu olmasi onun icin iyi mi acaba

Ama böyle hasetlik ederse olmaz,allah insanı sınar ona böyle söyle, isyan etmesin ve umudunu yitirmesin,üstelik daha çok zaman geçmemiş bile, nasip kısmet işi bunlar ,böyle yaparsa o negatif ruh haliyle olacağı varsada olmaz allah korusun

Ben bu kadınların şu çocuk hırsını vhallahi de billahi anlamıyorum arkadaş...yok benimki 5. Sırada olmalıydı yok 7. Sırada..yok önce benim olmalıydı...yok onun olmamalıydı...
Yok benim çocuğum olmuyor kadın değilim üühhühüü
Hayat bu tür hatunlarla kaynıyor
Abi siz delirdiniz mi :)

Ha çocuk isteyip bunun için uğraşıp ama asla hırs ve kin öfke kıskançlık duygularını katmayanları tenzih ederim...onlara saygım sonsuz...diğerleri traji komik ve acınası
Kusura da bakmayın

benden 10 yaş küçük yeğenimin kızı 5 yaşında benim oğlum 4 yaşında. önce ben mi demeliymişim yani. onun evliliği başka benim başka, ne alakası var. böyle bir konunun kıskanılması biraz itici geldi bana. özenebilir tabi de önce ben demeye kimsenin hakkı yok.

Back
X