Sadece benim mi başıma geldiğini merak ettiğim bir durum var. Bundan 2 yıl önceki hamileliğimde bebeğimi kaybettim, hissettiğim eşi benzeri olmayan acının yanı sıra sağ ve sol göğsüm arasında daha önce benzerini yaşamadığım fiziki bir sızı da hissetmiştim, aynı şekilde daha önce hiç bilmediğim bir koku, o kokuyu alabileceğim hiçbir şey yoktu. Şuan çok şükür 1 yaşında bir bebeğim var ama o an aklıma her geldiğinde sanki yeniden yaşıyorum ve yazdıklarım yeniden oluyor...
2 gün önce de en yakın arkadaşımın babasını kaybettik... sabah erkenden aradı ki o saatte aramak hiç adeti değildir. Farklı şehirlerdeyiz ne yazık ki yanında olamadım. 2 gündür resmen kendimde değilim. Gerçek anlamda bir denge problemi yaşıyorum, ayağa kalktığımda arada bir tansiyonum düşer gibi dengemi kaybediyorum. Bir yerden tutunmazsam düşeceğim şiddette bir denge kaybı. Bu kez de sağ göğüs kafesimin alt kısmı sızlıyor ve bu kez de yine hiç bilmediğim, bebeğimi kaybettiğim zamankinden de farklı bir koku alıyorum.
Sanırım bugüne kadar yaşadığım en büyük üzüntüler bunlar ve ikisinin de çok farklı sızı ve kokuları var. Neden böyle?