- 4 Mart 2022
- 74
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi zehrazeyyy
Sadece banyo tavani boyanacakti oyle uzun bir is değil zaten biz eve geldik yarim saate isleri bitmişti butun ev kalksa zaten gitmezdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aile yapısı ile alakalı sanirim.
Geri dön diyecek kadar önemi bir iş degil ki boya.
Siz de diğer odada en kotu boyanmayan yerde otururdunuz.
Aile ilişkileriniz boyle resmi mi?
Bende kendi aileme çat kapı gelirim.Bence aile yapısı ile ilgili.
Eşimin ailesine habersiz gideriz. (hatta daha çok tercih ederiz kapının önünde misafir ayakkabısı varsa kapıyı bile çalmayız)
Benim aileme ise en azından evden çıkarken haber veririz.
Bu kadar aile ilişkilerine düşkün bir insan olsanız her gün ailenizi arar görüşür o gün boya yapacaklarından haberdar olur belki eşinizle boya yapılmasına destek olmak için daha erken bir saatte bile ailenizin evine giderdiniz.Ne olursa olsun alt tarafi bir boya insan kizini yari yoldan döndürür mü el gibi hissettim kendimi bazilariniz beni anladi neyse ki.. aksam yemeğine vs gitmiyorduk ki ugrayacaktik yani onun icinde telefon acacaksam zaten ama dogru diyorsunuz acmam gerekiyormus demek ki.. kalbim kirildi ama buna engel olamam unutmam da
Aileniz doğru olanı yapmış.Sizin artık yuvanız kocanızın yanı ve sadece siz gitseniz dert etmezlerdi ancak kocanızı iyi ağırlamak istemişlerdir evde de iş güç olduğu için sonra gelin demişler gayet mantıklı.Kızlar icimi size acmak istedim suan pek iyi hissetmiyorum. Evliyim ve bugün kendi aileme ziyarete gideyim dedim gelecek hafta tatile gidicez gitmeden goruselim istedim. Yola çıktık kardesime geliyoruz haber ver babamlara dedim, evde banyoyu boyuyorlarmis isimiz var yarin gelsinler demis babam.. yolun yarisindan geri döndük eşimle. Cok zoruma gitti ben mi abartiyorum bilmiyorum regl donemindeyim zaten belki onun hassasligi ama gitsek nolcakti zaten isiniz oldugunu gorup fazla durmazdik.. bilmiyorum ağlıyorum surekli kendimi kotu hissettim size birakiyorum..
Abartmayın lütfen ne var bundaKızlar icimi size acmak istedim suan pek iyi hissetmiyorum. Evliyim ve bugün kendi aileme ziyarete gideyim dedim gelecek hafta tatile gidicez gitmeden goruselim istedim. Yola çıktık kardesime geliyoruz haber ver babamlara dedim, evde banyoyu boyuyorlarmis isimiz var yarin gelsinler demis babam.. yolun yarisindan geri döndük eşimle. Cok zoruma gitti ben mi abartiyorum bilmiyorum regl donemindeyim zaten belki onun hassasligi ama gitsek nolcakti zaten isiniz oldugunu gorup fazla durmazdik.. bilmiyorum ağlıyorum surekli kendimi kotu hissettim size birakiyorum..
Aileniz evinize gelmeden arar umarım on dakikaya geliyoruz diye hep. Belki o zaman anlarsınız.Ne olursa olsun alt tarafi bir boya insan kizini yari yoldan döndürür mü el gibi hissettim kendimi bazilariniz beni anladi neyse ki.. aksam yemeğine vs gitmiyorduk ki ugrayacaktik yani onun icinde telefon acacaksam zaten ama dogru diyorsunuz acmam gerekiyormus demek ki.. kalbim kirildi ama buna engel olamam unutmam da