• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm bir yorum yapın

teletabiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
207
144
53
31
Merhaba hanımlar. Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkim var. Kendisi ağzımın içine bakan, dünyanın en güzel kadını gibi hissettiren, beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan, saygılı birisi. Gelecek planları yapıyoruz ve çok mutluyuz.

Sevgilimin ilişkimiz süresince facebooku donuktu. Facebookunu açınca ben de şifreyi bildiğimden girip bi baktım doğrusu. Okulundan bir kızla konuşmuş bir hafta boyunca Kızın yüzüne gülerken arkasından arkadaşına bi yatağa atıyım tarzı bir muhabbet yapmış ve daha çirkin bir şekilde dile getirmiş anladınız siz.....İnanın şok oldum. Bu tabi bizim ilişkimizden bir yıl önceye denk geliyor. Hani şu an zaten öyle bir insan değil yani buna inanmak istiyorum ama geçmişini de hiç böyle tanıtmadı ki bana. Ya inanın şok yaşıyorum. Ben mi abartıyorum sizce? Kandırılmış hissediyorum..

Merhaba hanımlar. Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkim var. Kendisi ağzımın içine bakan, dünyanın en güzel kadını gibi hissettiren, beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan, saygılı birisi. Gelecek planları yapıyoruz ve çok mutluyuz.

Sevgilimin ilişkimiz süresince facebooku donuktu. Facebookunu açınca ben de şifreyi bildiğimden girip bi baktım doğrusu. Okulundan bir kızla konuşmuş bir hafta boyunca Kızın yüzüne gülerken arkasından arkadaşına bi yatağa atıyım tarzı bir muhabbet yapmış ve daha çirkin bir şekilde dile getirmiş anladınız siz.....İnanın şok oldum. Bu tabi bizim ilişkimizden bir yıl önceye denk geliyor. Hani şu an zaten öyle bir insan değil yani buna inanmak istiyorum ama geçmişini de hiç böyle tanıtmadı ki bana. Ya inanın şok yaşıyorum. Ben mi abartıyorum sizce? Kandırılmış hissediyorum..
Sevgiliniz,eşiniz bile olsa onun özelini karıştırmaya hiç hakkınız yok.sizin yaptığınız yanlış bir de geçmişi eşeleyip oradan sorun üretmeye çalışıyorsunuz aferin size.

Sevgiliniz,eşiniz bile olsa onun özelini karıştırmaya hiç hakkınız yok.sizin yaptığınız yanlış bir de geçmişi eşeleyip oradan sorun üretmeye çalışıyorsunuz aferin size.
Ben de utanıyorum yaptığım şeyden. Zaten yüzüne söyleyemedim de. Ama karaktersizce bir şey çok rahatsız oldum.

Geçmişinde yaşadıkları değil sorunum. Kıza aşığı oynayıp arkasından dedikleri karaktersizlik. Kişilik değişir mi?

Mesaj içeriğini tam bilmiyorum kıza aşığı oynadığı ne malum ? Kızın karakterini de bilmiyoruz üstelik. Sen bu gününe bak sana saygısı sevgisi nasıl geçmişi orada bırak.

sen sanırım geçmişini değil de zihniyetini sorguluyorsun şuan.
üstteki yeşil renkli yoruma katılıyorum.

Ben de utanıyorum yaptığım şeyden. Zaten yüzüne söyleyemedim de. Ama karaktersizce bir şey çok rahatsız oldum.
Erkeklerin kendi arasındaki jargonu bizce çok rahatsız edici olabilir ama adı üstünde erkek muhabbeti.siz kız arkadaşlarınızla kız kıza muhabet etmediniz mi, sevgilinizle kız arkadaşlarınızla konuştuğunuz gibi mi konuşuyorsunuz?
Onun karakterini kaç yıl önce yapmış olduğu erkek muhabbeti değil sizinle olan tavır ve davranışlarına göre anlarsınız.
Geçmişi çöplük misali eşelediğinize göre başka olaylardan kaygınız var gibi.

Erkeklerin kendi arasındaki jargonu bizce çok rahatsız edici olabilir ama adı üstünde erkek muhabbeti.siz kız arkadaşlarınızla kız kıza muhabet etmediniz mi, sevgilinizle kız arkadaşlarınızla konuştuğunuz gibi mi konuşuyorsunuz?
Onun karakterini kaç yıl önce yapmış olduğu erkek muhabbeti değil sizinle olan tavır ve davranışlarına göre anlarsınız.
Geçmişi çöplük misali eşelediğinize göre başka olaylardan kaygınız var gibi.
Yakın arkadaşım da böyle söyledi. Aslında şüphe etmeme sebep olucak bir hareketi olmadı ben biraz kıskancım sanırım.

1-Zihniyet sorgulaniyorsa, bugun 3 yil onceki zihniyet sorgulanmaz
2-Sorunlu ilişki ve partneriniz olsaydi, bunun yuzunden tekrar sorun cikartamazdiniz.rahat batmiş sanki
4- Herkes de mübarek ve kusursuz birini aramasin
5- Herkesin kendine ait alani olmaludir.Sadece kendine sakladiği yada erkek ark.la konuştuğu konuya dahil olmayin.Belki arkadasina hava yapiyo...
6- Kimseye geçmişin hesabi sorulmaz.Seni taniyacağini bilerek yâşamadi
7- Sorsan bile, eskiden öyleydim der konuyu kapatir.Sen de yaptiğin ayipla kalirsin.Eline de bisey geçmez

Arkadaşına hava atmak için bile atıp tutmuş olabilir.
Benim eşimin bir internet sitesinde profili vardı; orada hoşlandıkları kısmında "kadınlar, içki, hızlı arabalar" falan yazmıştı.
Adamın eline kolonya döksen alkolden kafası dönüyor alkol kim o kim?:KK53:
Kadın desen, resmini çizemez, ilişkisi olmamış. :KK53:
Hızlı arabaya zaten gülmekten öldüm, cebinde mavi akbil var, "dirilili dirilili" basa basa geziyor.:KK53:

Yani özetle; sanal alem biraz yalan alem. Size karşı kişiliği karakteri uyuyorsa, sanal mecraları kurcalayıp gönlünüzü bulandırmayın.

Back
X