- 29 Ocak 2014
- 367
- 662
- 23
- Konu Sahibi teletabiyim
Bazi erkekler kendi aralarinda boyle cirkin uslupla konusuyolar. Kendilerini gosterme sekilleri bu oluyor dillerine vuruyor ama bende kafama takardim sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiza asigi oynamiyorsa bile öyle bir tabirmi kullanmaliydi veya o niyetlemi bakmaliydi?? karakteri ne olursa olsun erkegin karakteri düzgünse karsidaki her ne olursa olsun öyle bir laf kullanmaz.
dediginize katılıyorumkesinlikle doğru bi yorum. düzgün insan karşısındaki kim ne olursa olsun insan yerine koyar.
ya da sadece empati yap. bi erkek senin hakkında o şekilde konuşsa...
şşimdi sunu deme "hiçbi erkek benim hakkımda öyle konuşamaz" sonuçta sen diyorsun "tecavüze girmediği sürece herkesin kendi sorumluluğundadır. Bunun için yatanı suçlamadığım kadar yatıranıda suçlamıyorum yani."
kimin yatağa atılıp kimin atılamayacağını anlayabildiğiniz için neden kusura bakayım, burada ben dahil bunu anlayabilecek onlarca nick sayarım size, çok gereksiz bir cümle olmuş
kimin için üzülüp kimin için üzülmemek tabi ki size kalmış
sizin gözünüz yeterince açık olabilir ama evet bu devirde 2 sevgi sözcüğüne kanıp, bunu gerçek aşk olarak nitelendirebilecek ve bu sebeple cinsellik yaşayabilecek çok kız var.
neden konuyu döndürüp dolaştırıp kendinize getirmişsiniz onu da anlayamadım. "Yani bazı kızlar hala 'seviyor' diyip yatağa giriyorsa, inanın sonrasında yaşadıkları için üzülemem.Sonuçta bende kızım.değil mi? Ve bugün bana aşık olduğunu söyleyen bir erkekten ne bekliceğimin gayet farkındayım."???
benim yanlış bulduğum cinsellik değil. bu kişisel tercihtir, insanın kendi iradesidir.
yanlış bulduğum "bir insanı kandırmak"
burada konu, bir erkeğin sex için bir kızı kandırması olduğu için bu konu üzerine yazdım
fakat insanları her ne sebeple olursa olsun kandırmak, karakter meselesi değil midir?
mesajınızı alıntılamamın sebebi ise, genç bir kız olarak, sevmediği bir genç kızı, erkeklik hormonları sebebiyle kandıran bir adamı "karaktersiz" bulmamanızı anlayamamış olmamdır
İnsanlar geçmişte hata yapabiliyor geçmiş geçmişte kalmalı bence eğer bu senin şimdi önüne gelirse o zaman sıkıntı ama üzülme konuşman lazım kendi kendini yemekten başka bişe geçmez elineMerhaba hanımlar. Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkim var. Kendisi ağzımın içine bakan, dünyanın en güzel kadını gibi hissettiren, beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan, saygılı birisi. Gelecek planları yapıyoruz ve çok mutluyuz.
Sevgilimin ilişkimiz süresince facebooku donuktu. Facebookunu açınca ben de şifreyi bildiğimden girip bi baktım doğrusu. Okulundan bir kızla konuşmuş bir hafta boyunca Kızın yüzüne gülerken arkasından arkadaşına bi yatağa atıyım tarzı bir muhabbet yapmış ve daha çirkin bir şekilde dile getirmiş anladınız siz.....İnanın şok oldum. Bu tabi bizim ilişkimizden bir yıl önceye denk geliyor. Hani şu an zaten öyle bir insan değil yani buna inanmak istiyorum ama geçmişini de hiç böyle tanıtmadı ki bana. Ya inanın şok yaşıyorum. Ben mi abartıyorum sizce? Kandırılmış hissediyorum..
Ben aslında yazdıklarımda bir ''yorumdan çok'', gerçekte varolanı söyledim.Kesinlikle inanmadığım bir şey vardır.O da bu hayatta herkese aynı değerde davranan insan samimiyeti.Bu yüzden bunu karaktersizlikten ziyade ''Erkeklik hormonlarına yenik düşmüş gerzeklik'' olarak tanımlıyorum.Yani beyinsizlik işte.Bu tür bişey.Ama sizin bu olay için karaktersiz dediğiniz adam, yarın karakterli duruşuyla göz dolduran bir insandan daha fazla sahip çıkabilir hayatındaki insana,sevgiliye,eşe.O zaman insanların yaklaşımlarının kişiye göre şekillenmediğini söyleyebilir misiniz? Söylemek istediklerim tam olarak buydu.Hala itirazınız varsa sanırım bu fikir ayrılığına düşücek ve münakaşanın da bir anlamı kalmicak.