• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm bir yorum yapın

Bazi erkekler kendi aralarinda boyle cirkin uslupla konusuyolar. Kendilerini gosterme sekilleri bu oluyor dillerine vuruyor ama bende kafama takardim sanirim

Kiza asigi oynamiyorsa bile öyle bir tabirmi kullanmaliydi veya o niyetlemi bakmaliydi?? karakteri ne olursa olsun erkegin karakteri düzgünse karsidaki her ne olursa olsun öyle bir laf kullanmaz.

Kız o niyet ile takılıyorsa erkek ırkının başka gözle bakacağını düiünmüyorum

Geçmişi sizi ilgilendirmesin
2 senedir siz tanıyorsunuz sonuçta

Vhalla dogrudur...insan bir affaliyor soktan...
hic olmazsa icinde ne var ne yok goruyorsun adamin....

Geçmişe mazi derler bence üzülecek başka bir tema bulun kendinize örneğin ülke gündemini takip ederek başlayabilirsiniz işe :KK61:

Hanfendi kız yolluysa erkek ne ozaman kadınlar yapıcan yollu oluyoda erkekler yapınca suttek çıkmış ak kaşıkmı oluyo lutfen artık uyanalım kadın erkek eşittir bırakın bu zihniyeti

erkek arkadaşının senin yaşlarında olduğunu varsayarsak ergenlik dönemlerine denk gelen bi yazışma olmuş. çok takılma şimdi öyle değil diyorsan.

Kızla birlikte olup olmadığını bilmiyorsunuz. Belki de o kızın adını kullanarak arkadaşına hava atıyordu. Hoş bir davranış değil tabii, ama genç erkeklerin bu konulardaki seviyesizliği sizi şaşırtmamalı. Eğer sizi de kullanacağından şüphe duyuyorsanız, kendinizi kullandırtmayın.

Facebook şifresini bilmeniz ve ondan habersiz hesabını karıştırmanıza gelince, duyacağınız şeyleri kaldıramayacaksanız kapı dinlemeyi bırakın.

Bazi kizlar mantiklariyla hareket etmez. Onlari kandirmak daha kolaydir ama bu onlarin iliskilerine gecelik iliski diye baktigini gostermez.

Erkek arkadasinin konustugu kiz da boyle biri olabilir. O yuzden gozlemlemeni tavsiye ederim. Kaldi ki oyle bir kiz olsa bile bu tip konusmalar hos degil.

evet sevgilinin böyle bir kızla ilişkisi varken ona aşığım pozları verirken arkadaşına böyle söylemesi hiç hoş değil.ama nihayetinde arkadaşımın dediği gibi nuri alçoluk yapmıyodur..sonuç itibariylede erkek nihayetinde erkekler konuşması seninle bir değilki benim eşimde çok kibar naif bir insan ama ben eşi olduğum halde erkek arkadaşlarıyla konuşmalarını okumuyorum küfürlü konuşuyolar aralarında yani..ki geçmiş bitmiş birşey 1senede insanın fikirleri değişebilir olgunlaşabilir yaşını bilmiyorum ama abartma bence sevgilinede bunu söyleme.kendinle kıyaslama sakınnn yapma

kıza aşıkmış gibi davranıp, arkasından konuşması ikiyüzlü olduğunu gösterir. birilerini yatağa atmak istemesi normal bir davranış ve kıza aşk sözleri söylemek yerine cinsel içerikli mesajlar yollasaydı bunu normal karşılardım ama yaptığı karakteriyle ilgili bir şey. ikiyüzlü.

Okul dediğin için böyle diyorum, ergenlikte erkekler bu muhabbeti hep yapar ama kişiliği oturmuş, değişmiş olabilir, siz tanıdığınız kişiye odaklanın, ergenlik haline değil.

Gecmisinden dolayi supheye dusmen cok sacma. Klasik erkek muhabbetleri bu kafaya takilcak hic bisey yok. Ne yani hayat boyu hic bisey yapmayip 1yil sonra karsisina cikicak sevgilisini mi bekleseydi?

ya da sadece empati yap. bi erkek senin hakkında o şekilde konuşsa...
şşimdi sunu deme "hiçbi erkek benim hakkımda öyle konuşamaz" sonuçta sen diyorsun "tecavüze girmediği sürece herkesin kendi sorumluluğundadır. Bunun için yatanı suçlamadığım kadar yatıranıda suçlamıyorum yani."

Kesinlikle ''benim hakkımda böyle konuşulmaz'' demiyorum.Kesinlikle başarılı olamaz diyorum.Bununda sevgi azlığı çokluğuna bağlıyorum.Her ne kadar doğru bir tutum olmasada, erkekler gerçekten böyle.Böyle olmasını bende istemezdim.Ama artık 2 yıldır sevdiği bir kadın, boş beleş erkeklik hormonuyla konuşmuş diye onu damgalamamalı.Söylemek istediğim buydu.Bide ben hiç aldatıldığımı ''yakalamadım''. Buna rağmen kimseye tam anlamına güvenmem.Başkaları nasıl ''Aa ama o çok düzgün biri'' diyebiliyor mesela bunuda hiç anlamıyorum.Yani kişiye göre durumların değiştiğini görmeyen bilmeyen kaldımı.Zaten bu yüzden diyoruz, ''Size değer veren insanlara değer verin''.

kimin yatağa atılıp kimin atılamayacağını anlayabildiğiniz için neden kusura bakayım, burada ben dahil bunu anlayabilecek onlarca nick sayarım size, çok gereksiz bir cümle olmuş

kimin için üzülüp kimin için üzülmemek tabi ki size kalmış
sizin gözünüz yeterince açık olabilir ama evet bu devirde 2 sevgi sözcüğüne kanıp, bunu gerçek aşk olarak nitelendirebilecek ve bu sebeple cinsellik yaşayabilecek çok kız var.

neden konuyu döndürüp dolaştırıp kendinize getirmişsiniz onu da anlayamadım.
"Yani bazı kızlar hala 'seviyor' diyip yatağa giriyorsa, inanın sonrasında yaşadıkları için üzülemem.Sonuçta bende kızım.değil mi? Ve bugün bana aşık olduğunu söyleyen bir erkekten ne bekliceğimin gayet farkındayım."???

benim yanlış bulduğum cinsellik değil. bu kişisel tercihtir, insanın kendi iradesidir.
yanlış bulduğum "bir insanı kandırmak"

burada konu, bir erkeğin sex için bir kızı kandırması olduğu için bu konu üzerine yazdım
fakat insanları her ne sebeple olursa olsun kandırmak, karakter meselesi değil midir?

mesajınızı alıntılamamın sebebi ise, genç bir kız olarak, sevmediği bir genç kızı, erkeklik hormonları sebebiyle kandıran bir adamı "karaktersiz" bulmamanızı anlayamamış olmamdır

Ben aslında yazdıklarımda bir ''yorumdan çok'', gerçekte varolanı söyledim.Kesinlikle inanmadığım bir şey vardır.O da bu hayatta herkese aynı değerde davranan insan samimiyeti.Bu yüzden bunu karaktersizlikten ziyade ''Erkeklik hormonlarına yenik düşmüş gerzeklik'' olarak tanımlıyorum.Yani beyinsizlik işte.Bu tür bişey.Ama sizin bu olay için karaktersiz dediğiniz adam, yarın karakterli duruşuyla göz dolduran bir insandan daha fazla sahip çıkabilir hayatındaki insana,sevgiliye,eşe.O zaman insanların yaklaşımlarının kişiye göre şekillenmediğini söyleyebilir misiniz? Söylemek istediklerim tam olarak buydu.Hala itirazınız varsa sanırım bu fikir ayrılığına düşücek ve münakaşanın da bir anlamı kalmicak.

Bence takilma. Her insan cok samimi arkadasiyla yapmayacagi seyleri konusarak guler eglenir. Erkek arkadasinla bu konuyu konusup onuda utandia bence.

Merhaba hanımlar. Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkim var. Kendisi ağzımın içine bakan, dünyanın en güzel kadını gibi hissettiren, beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan, saygılı birisi. Gelecek planları yapıyoruz ve çok mutluyuz.

Sevgilimin ilişkimiz süresince facebooku donuktu. Facebookunu açınca ben de şifreyi bildiğimden girip bi baktım doğrusu. Okulundan bir kızla konuşmuş bir hafta boyunca Kızın yüzüne gülerken arkasından arkadaşına bi yatağa atıyım tarzı bir muhabbet yapmış ve daha çirkin bir şekilde dile getirmiş anladınız siz.....İnanın şok oldum. Bu tabi bizim ilişkimizden bir yıl önceye denk geliyor. Hani şu an zaten öyle bir insan değil yani buna inanmak istiyorum ama geçmişini de hiç böyle tanıtmadı ki bana. Ya inanın şok yaşıyorum. Ben mi abartıyorum sizce? Kandırılmış hissediyorum..
İnsanlar geçmişte hata yapabiliyor geçmiş geçmişte kalmalı bence eğer bu senin şimdi önüne gelirse o zaman sıkıntı ama üzülme konuşman lazım kendi kendini yemekten başka bişe geçmez eline

Ben aslında yazdıklarımda bir ''yorumdan çok'', gerçekte varolanı söyledim.Kesinlikle inanmadığım bir şey vardır.O da bu hayatta herkese aynı değerde davranan insan samimiyeti.Bu yüzden bunu karaktersizlikten ziyade ''Erkeklik hormonlarına yenik düşmüş gerzeklik'' olarak tanımlıyorum.Yani beyinsizlik işte.Bu tür bişey.Ama sizin bu olay için karaktersiz dediğiniz adam, yarın karakterli duruşuyla göz dolduran bir insandan daha fazla sahip çıkabilir hayatındaki insana,sevgiliye,eşe.O zaman insanların yaklaşımlarının kişiye göre şekillenmediğini söyleyebilir misiniz? Söylemek istediklerim tam olarak buydu.Hala itirazınız varsa sanırım bu fikir ayrılığına düşücek ve münakaşanın da bir anlamı kalmicak.

"herkese aynı değerde davranan insan samimiyeti" bence rezalet birşey
ve bence buradaki de tam o işte, hepsinin yüzüne aynı davranıyor söz konusu kişi
yatağa atmak istediğine de şu anki kız arkadaşına da

evet farklı düşünüyoruz ve evet bence de uzatmaya gerek yok

Back
X