• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm bir yorum yapın

1-Zihniyet sorgulaniyorsa, bugun 3 yil onceki zihniyet sorgulanmaz
2-Sorunlu ilişki ve partneriniz olsaydi, bunun yuzunden tekrar sorun cikartamazdiniz.rahat batmiş sanki
4- Herkes de mübarek ve kusursuz birini aramasin
5- Herkesin kendine ait alani olmaludir.Sadece kendine sakladiği yada erkek ark.la konuştuğu konuya dahil olmayin.Belki arkadasina hava yapiyo...
6- Kimseye geçmişin hesabi sorulmaz.Seni taniyacağini bilerek yâşamadi
7- Sorsan bile, eskiden öyleydim der konuyu kapatir.Sen de yaptiğin ayipla kalirsin.Eline de bisey geçmez
Çok güzel bir yorumdu. Haklısınız teşekkür ederim.

erkeklerin çoğu doğru kızı bulana kadar böyledir.yani kızı tanımıyorsun belki kızda günübirlik bir ilşki arıyordu sevgilinde ona göre öyle davrnamış olabilir.o günübirlik ilşki yaşayanlar da aşık gibi davranabiliyor.hadi gel yatalım diye ilşki yaşamıyorlar yani.tabiki fazla güvenme ama bunun nedeni karşındakinin erkek olması olsun.eski kız arkadaşına o yaklaşımla yaklaşmış olması değil.

Aynen öyle çok doğru bir tespit yaptınız. Yani tanıyan biri konduramaz asla. Şok yaşamam bundan zaten.
ben de diyorum başka kız için öyle konuşan senin için de öyle konuşur. senden sonraki kız için de öyle konuşur... onun zihniyeti sığmış demekki... inşallah sert kayaya çarpar bi gün de görür dünyanın kaç bucak olduğunu.

Arkadaşına hava atmak için bile atıp tutmuş olabilir.
Benim eşimin bir internet sitesinde profili vardı; orada hoşlandıkları kısmında "kadınlar, içki, hızlı arabalar" falan yazmıştı.
Adamın eline kolonya döksen alkolden kafası dönüyor alkol kim o kim?:KK53:
Kadın desen, resmini çizemez, ilişkisi olmamış. :KK53:
Hızlı arabaya zaten gülmekten öldüm, cebinde mavi akbil var, "dirilili dirilili" basa basa geziyor.:KK53:

Yani özetle; sanal alem biraz yalan alem. Size karşı kişiliği karakteri uyuyorsa, sanal mecraları kurcalayıp gönlünüzü bulandırmayın.
Ay çok güldüm :KK53: Bu erkekler bir acayip aman

Yollu olmasa niye bi yataga atayim desin? Demek ki kiz onu hissettirmis. Cocuk duzgun cocuk olmasa konu sahibiyle ciddi iliski yasamazdi. Adamina gore muamele yapiyo demek ki

Ne alakası var. Erkekler fiziği güzel kız görünce hemen başka şekilde düsünüyor sanki bilmiyosunuz, direk kızı suçlamak neden. tanımadığınız biri hakkında hemen yolludur zaten seklinde yorum yapmanız hoş olmamış.
Sonuçta kızıda tanımıyoruz belki şuan onunda ciddi ilişkisi var.

Merhaba hanımlar. Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkim var. Kendisi ağzımın içine bakan, dünyanın en güzel kadını gibi hissettiren, beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan, saygılı birisi. Gelecek planları yapıyoruz ve çok mutluyuz.

Sevgilimin ilişkimiz süresince facebooku donuktu. Facebookunu açınca ben de şifreyi bildiğimden girip bi baktım doğrusu. Okulundan bir kızla konuşmuş bir hafta boyunca Kızın yüzüne gülerken arkasından arkadaşına bi yatağa atıyım tarzı bir muhabbet yapmış ve daha çirkin bir şekilde dile getirmiş anladınız siz.....İnanın şok oldum. Bu tabi bizim ilişkimizden bir yıl önceye denk geliyor. Hani şu an zaten öyle bir insan değil yani buna inanmak istiyorum ama geçmişini de hiç böyle tanıtmadı ki bana. Ya inanın şok yaşıyorum. Ben mi abartıyorum sizce? Kandırılmış hissediyorum..

eğer gerçekten kızı kandırdığını düşünüyorsanız:
bence kendine saygısı olan, düzgün karakterli bir adam
(yollu da olsa yolsuz da olsa) bir kızı, sadece cinsel amaçları için "seviyormuş gibi, aşıkmış gibi" kandırmaz
bence bu gençlik, tecrübesizlik vs değil
bence bu sevgilinizin "geçmişi" olarak da değerlendirilemez
insanları kandırmak hele ki böyle bir amaç için çok çirkin
ben olsam soğurum, bir daha asla eskisi gibi hissedemem

Saçma sapan erkek goygoları.Ayrıca bir erkeğin ''karakter'' adı altında her kıza tutumunun davranışının aynı olmasını beklemekte çok saçma.Ve hatta sanırım ben herkese aynı ölçüde ilgiyle sevgiyle yaklaşan erkekleri gerçekten hiç sevmiyorum.Bence onu sevmediği için erkeklik hormonlarıyla konuşmuş,seni sevdiği içinde kalbiyle konuşuyor.Bu kadar basit.Karaktersizlikle bir alakası olmamakla birlikte zaten baya geçmiş zaman.Boş şeyler bunlar boşuna kovalayıp kafana takıp bunca yıllık sevgilinide damgalama.

Saçma sapan erkek goygoları.Ayrıca bir erkeğin ''karakter'' adı altında her kıza tutumunun davranışının aynı olmasını beklemekte çok saçma.Ve hatta sanırım ben herkese aynı ölçüde ilgiyle sevgiyle yaklaşan erkekleri gerçekten hiç sevmiyorum.Bence onu sevmediği için erkeklik hormonlarıyla konuşmuş,seni sevdiği içinde kalbiyle konuşuyor.Bu kadar basit.Karaktersizlikle bir alakası olmamakla birlikte zaten baya geçmiş zaman.Boş şeyler bunlar boşuna kovalayıp kafana takıp bunca yıllık sevgilinide damgalama.

tabiri caizse "bir kızı yatağa atmak" için seviyorum, aşığım diye kandırmak "karakter" meselesi değil midir?
biraz aklı başında bir erkek, hangi kızın yatağa atılıp hangisinin atılmayacağını az çok anlar
yatağa atabileceğini düşündüğü kıza da öyle seviyorum ayakları yapmaz
seviyorum, aşığım demesi gereken kız, normalde başka türlü yatağa atamayacağı kızdır, bu da sevgi arayan bir kızı kandırmak anlamına gelir

tabiri caizse "bir kızı yatağa atmak" için seviyorum, aşığım diye kandırmak "karakter" meselesi değil midir?
biraz aklı başında bir erkek, hangi kızın yatağa atılıp hangisinin atılmayacağını az çok anlar
yatağa atabileceğini düşündüğü kıza da öyle seviyorum ayakları yapmaz
seviyorum, aşığım demesi gereken kız, normalde başka türlü yatağa atamayacağı kızdır, bu da sevgi arayan bir kızı kandırmak anlamına gelir

Valla kusura bakmayın ama, bir kız olarak ben bile anlayabiliyorum kimin yatağa atılıp kimin atılamayacağını.İlişkiye girmek herkesin kendi tercihi.Bu tür şeyleri katiyyen yargılamıyorum.Söylediğim şey sadece anlayabildiğim.Ayrıca bir kız yada şöyle diyim normal bir kız,onu sevdiğini söyleyen erkekten güzel bir cinsellik beklemez, güzel bir çiçek bekler eğlenceli vakitler bekler.Yani bazı kızlar hala 'seviyor' diyip yatağa giriyorsa, inanın sonrasında yaşadıkları için üzülemem.Sonuçta bende kızım.değil mi? Ve bugün bana aşık olduğunu söyleyen bir erkekten ne bekliceğimin gayet farkındayım. Bu tür şeylerin yatak zeminini sadece ''bazı'' kızlarda hazırlayabilirsiniz.Ayrıca yatmakta tamamiyle kişisel bir tercih olduğundan tecavüze girmediği sürece herkesin kendi sorumluluğundadır. Bunun için yatanı suçlamadığım kadar yatıranıda suçlamıyorum yani.

eğer gerçekten kızı kandırdığını düşünüyorsanız:
bence kendine saygısı olan, düzgün karakterli bir adam
(yollu da olsa yolsuz da olsa) bir kızı, sadece cinsel amaçları için "seviyormuş gibi, aşıkmış gibi" kandırmaz
bence bu gençlik, tecrübesizlik vs değil
bence bu sevgilinizin "geçmişi" olarak da değerlendirilemez
insanları kandırmak hele ki böyle bir amaç için çok çirkin
ben olsam soğurum, bir daha asla eskisi gibi hissedemem
kesinlikle doğru bi yorum. düzgün insan karşısındaki kim ne olursa olsun insan yerine koyar.

Valla kusura bakmayın ama, bir kız olarak ben bile anlayabiliyorum kimin yatağa atılıp kimin atılamayacağını.İlişkiye girmek herkesin kendi tercihi.Bu tür şeyleri katiyyen yargılamıyorum.Söylediğim şey sadece anlayabildiğim.Ayrıca bir kız yada şöyle diyim normal bir kız,onu sevdiğini söyleyen erkekten güzel bir cinsellik beklemez, güzel bir çiçek bekler eğlenceli vakitler bekler.Yani bazı kızlar hala 'seviyor' diyip yatağa giriyorsa, inanın sonrasında yaşadıkları için üzülemem.Sonuçta bende kızım.değil mi? Ve bugün bana aşık olduğunu söyleyen bir erkekten ne bekliceğimin gayet farkındayım. Bu tür şeylerin yatak zeminini sadece ''bazı'' kızlarda hazırlayabilirsiniz.Ayrıca yatmakta tamamiyle kişisel bir tercih olduğundan tecavüze girmediği sürece herkesin kendi sorumluluğundadır. Bunun için yatanı suçlamadığım kadar yatıranıda suçlamıyorum yani.

kimin yatağa atılıp kimin atılamayacağını anlayabildiğiniz için neden kusura bakayım, burada ben dahil bunu anlayabilecek onlarca nick sayarım size, çok gereksiz bir cümle olmuş

kimin için üzülüp kimin için üzülmemek tabi ki size kalmış
sizin gözünüz yeterince açık olabilir ama evet bu devirde 2 sevgi sözcüğüne kanıp, bunu gerçek aşk olarak nitelendirebilecek ve bu sebeple cinsellik yaşayabilecek çok kız var.

neden konuyu döndürüp dolaştırıp kendinize getirmişsiniz onu da anlayamadım.
"Yani bazı kızlar hala 'seviyor' diyip yatağa giriyorsa, inanın sonrasında yaşadıkları için üzülemem.Sonuçta bende kızım.değil mi? Ve bugün bana aşık olduğunu söyleyen bir erkekten ne bekliceğimin gayet farkındayım."???

benim yanlış bulduğum cinsellik değil. bu kişisel tercihtir, insanın kendi iradesidir.
yanlış bulduğum "bir insanı kandırmak"

burada konu, bir erkeğin sex için bir kızı kandırması olduğu için bu konu üzerine yazdım
fakat insanları her ne sebeple olursa olsun kandırmak, karakter meselesi değil midir?

mesajınızı alıntılamamın sebebi ise, genç bir kız olarak, sevmediği bir genç kızı, erkeklik hormonları sebebiyle kandıran bir adamı "karaktersiz" bulmamanızı anlayamamış olmamdır

ya da sadece empati yap. bi erkek senin hakkında o şekilde konuşsa...
şşimdi sunu deme "hiçbi erkek benim hakkımda öyle konuşamaz" sonuçta sen diyorsun "tecavüze girmediği sürece herkesin kendi sorumluluğundadır. Bunun için yatanı suçlamadığım kadar yatıranıda suçlamıyorum yani."

ya da sadece empati yap. bi erkek senin hakkında o şekilde konuşsa...
şşimdi sunu deme "hiçbi erkek benim hakkımda öyle konuşamaz" sonuçta sen diyorsun "tecavüze girmediği sürece herkesin kendi sorumluluğundadır. Bunun için yatanı suçlamadığım kadar yatıranıda suçlamıyorum yani."

"yatıran" da çok kötü bir kelime olmuş...

Simdi kimse gelip demesin gecmisinden sanane yok su bu .. evet gecmisi seni ilgilendirmez ama bu tür tabirlerden nefret ediyorum erkekler arasinda .. karsidaki kadin nasil olursa olsun ne olursa olsun böyle bir tabir kullanilamaz igrenc bana göre.. kim ne derse desin

Mesaj içeriğini tam bilmiyorum kıza aşığı oynadığı ne malum ? Kızın karakterini de bilmiyoruz üstelik. Sen bu gününe bak sana saygısı sevgisi nasıl geçmişi orada bırak.

Kiza asigi oynamiyorsa bile öyle bir tabirmi kullanmaliydi veya o niyetlemi bakmaliydi?? karakteri ne olursa olsun erkegin karakteri düzgünse karsidaki her ne olursa olsun öyle bir laf kullanmaz.

Merhaba hanımlar. Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkim var. Kendisi ağzımın içine bakan, dünyanın en güzel kadını gibi hissettiren, beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan, saygılı birisi. Gelecek planları yapıyoruz ve çok mutluyuz.

Sevgilimin ilişkimiz süresince facebooku donuktu. Facebookunu açınca ben de şifreyi bildiğimden girip bi baktım doğrusu. Okulundan bir kızla konuşmuş bir hafta boyunca Kızın yüzüne gülerken arkasından arkadaşına bi yatağa atıyım tarzı bir muhabbet yapmış ve daha çirkin bir şekilde dile getirmiş anladınız siz.....İnanın şok oldum. Bu tabi bizim ilişkimizden bir yıl önceye denk geliyor. Hani şu an zaten öyle bir insan değil yani buna inanmak istiyorum ama geçmişini de hiç böyle tanıtmadı ki bana. Ya inanın şok yaşıyorum. Ben mi abartıyorum sizce? Kandırılmış hissediyorum..
Senin içinde aynı şeyleri düşünüyo olabileceğindenmi şüpeleniyorsun ?Haklısında çünkü çift kişilik gösteriyo bence sana başka başkalarına başka bi şekilde dene onu

Back
X