Çok Üzgünüm çok arkadaşlar :(( vede çok mutsuz

Bakmış nolacak diyemiyorum valla ben. Herşey erkeklere mübah bu ülkede zaten. Bakmasin mallar. Kendi eslerine baksinlar başkalarının karilarina bakacaklarina :kızgın::sinirli:

Bilmemesi de mümkün değil insan kendi telinde olan uygunsuz resimleri bilmez mi yahu ne sacma.

Ama sende de hata var. Fotoğraflari gördüysen de abine kesinlikle söylememeliydin bence. Onlar gittikten sonra kavga mi edeceksin napacaksan yapsaydin ama abine söylemeyecektin. Neyse olan olmus artik. Birkac hatası daha var diyorsun ama. Ben olsam o telefonu parçalardim mesela ama sen karsina alip sakince net bir şekilde konuşabiliyorsan konuş tabi.

Yav şurda bi konu sahibi dese ki "eşim telefonumda (çırıl)çıplak erkek fotoları yakaladı kavga ettik vs" herkes adami hakli bulur. Zaten kadinda bu konuyu patlak dudak mor gozle acmis olurdu. Tam tersi olunca her erkek bakar abartma denir. cildiracagimmmmm :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Bugun eşimin telefonunu şarja takmak için elime aldım ve biraz kurcaladim görüntülerde uygunsuz fotoğraflar vardı internetten indirmiş büyük olasılıkla yada arkadaşlık sitelerinden bir kaç kız fotoğrafi vardı bende sordum bilmiyorum dedi ben indirmemism dedi o sıra da abim bizdeydi dedim abim esöyleyeceğim dedi söyle bende abim i çağırdım durumu anlattım abim de o öyle birşey yapmaz dedi oda dan çıktı bana seninle sonra görüşecez dedi çıktım oda dan abim de onunla yarın konuşacağni söyledi ve ben çokkötü oldum :KK43: birkaç böyle hatasını gördümdaha önce ve ben ne yapacağımı bilmiyorumlütfen bana yardım edin . .
abine söylemek yerine kendin detaylıca konuşmayı tercih etmeliydin

kimse kusura bakmasında adam sapık gbi foto indirip bakıyor ve herkes normal karsılamış o fotoyu indirip bakan insan bence dışarda hoşuna giden bayanada bakar ve karşıdan biş sinyal ladığında o bayanla yatarda bu normalmi arkadaşlar eşininizin bu şekilde kadın fotolarını tlefonuna indirmesi normalmi Allah başıma vermesinde ben eşimden soğurdum bence hiç normal deil kıyameti kopartırdım.

+1
:KK9::KK9:

neden hemen abinize söylediniz
bi kendi aranızda halletmeye çalışsanıza

Yav şurda bi konu sahibi dese ki "eşim telefonumda (çırıl)çıplak erkek fotoları yakaladı kavga ettik vs" herkes adami hakli bulur. Zaten kadinda bu konuyu patlak dudak mor gozle acmis olurdu. Tam tersi olunca her erkek bakar abartma denir. cildiracagimmmmm :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Adam zaten başlı başlına haksız...
yine de konu ne olursa olsun hemen aileye yetiştirme olayı yanlış geliyor.
Önce bir kendi aranızda halletmeye çalışın
kavganızı, gürültünüzü yapın.
işin işin çıkılmaz hale gelince aileyi katarsın.

Adam zaten başlı başlına haksız...
yine de konu ne olursa olsun hemen aileye yetiştirme olayı yanlış geliyor.
Önce bir kendi aranızda halletmeye çalışın
kavganızı, gürültünüzü yapın.
işin işin çıkılmaz hale gelince aileyi katarsın.

Aynen konu sahibinin tek haksiz olduğu nokta abisine anlatmasi. Hem adamda böyle olunca üste çıkmaya yüz bulmuş kendinde.

zaten abim de birsey söylemedi kı boşuna söylemiş oldum :KK43:

Zaten sonunu okumadan tahmin ettim. Söylemez tabii
bu adamları aslında empati yoluyla eğitmek lazım.
Sosyal medya, internet çıktı çıkalı, her şey ellerinin altında olduğunu zannediyorlar.
Beyinleri ama hala ortaçağda.
Kadın yaparsa ölmeli, namus, o bu şu.
kendilerine gelince, çağdaşlık, bunaldım, işte sadece baktım bilmem ne.
Şu 'erkek yapar, erkeğin elinin kiri, erkektir ne olacak' kafasında ki kadınlar bi aydınlansa
yavaş yavaş oturacak düzen ama
torunumuzun torunu anca görür onu.

Bugun eşimin telefonunu şarja takmak için elime aldım ve biraz kurcaladim görüntülerde uygunsuz fotoğraflar vardı internetten indirmiş büyük olasılıkla yada arkadaşlık sitelerinden bir kaç kız fotoğrafi vardı bende sordum bilmiyorum dedi ben indirmemism dedi o sıra da abim bizdeydi dedim abim esöyleyeceğim dedi söyle bende abim i çağırdım durumu anlattım abim de o öyle birşey yapmaz dedi oda dan çıktı bana seninle sonra görüşecez dedi çıktım oda dan abim de onunla yarın konuşacağni söyledi ve ben çokkötü oldum :KK43: birkaç böyle hatasını gördümdaha önce ve ben ne yapacağımı bilmiyorumlütfen bana yardım edin . .
Yapmamistir ,asla diyemem tabikii bi ihtimal yapmistir cunku esini daha iyi sen tanirsin .

Şoyle bir sey daha var ...

Kendi telefonumdan biliyorum ( suan serviste ) internette normal geziniyorken kıyıda köşede reklam amaçlı çıkan yazılar veya fotoğraflar oluyor ..

örneğin; mynet sitesine haber ve burç yorumları okumak için sık girdiğim oluyor kıyıda köşede ne kadar saçma fotoğraf varsa galerimde ve ya dosyalarimda olmuş oluyor .

Silmek durumunda kalıyorum tabi kii. Böyle bir şeyde var bunu da düşünebilirsin ya da cok reklam veren bir sayfaya girip deneyebilirsin.

Çok mu masum düşünüyorum? ;)

Zaten sonunu okumadan tahmin ettim. Söylemez tabii
bu adamları aslında empati yoluyla eğitmek lazım.
Sosyal medya, internet çıktı çıkalı, her şey ellerinin altında olduğunu zannediyorlar.
Beyinleri ama hala ortaçağda.
Kadın yaparsa ölmeli, namus, o bu şu.
kendilerine gelince, çağdaşlık, bunaldım, işte sadece baktım bilmem ne.
Şu 'erkek yapar, erkeğin elinin kiri, erkektir ne olacak' kafasında ki kadınlar bi aydınlansa
yavaş yavaş oturacak düzen ama
torunumuzun torunu anca görür onu.
inşallah bu düzen tez zaman da değişir valla ben kendim ne esimden nde bir başkasından korktuğum için ben allahtan korktuğum için yapmıyorum onlarda biraz allahıdan korksa yapmazlar

Back
X