kizlar niye bu topigi actim bilmiorum canim okadar skkn ki konusmak istiyorum hayata küstüm napicam bilmiorum.nasil pismanliktir bu nasil bir ameliyattir bu nasil eskisi gibi olucam tekrar igrenc hissediorum.kendimi napicammm ölmek istiorum artk yuzumde bunubgornek istemiorum zamani geri almak istiorum dunyadaki butun aynalari kirmak istiorum cok kotuyum pskolojim bozuk isten istifa etmek istiorum evde sadece yatmak istiorum ne kadar mutlymsm huzurlymusum onceden nasil yaptim bu hatayi yuzumde ya
eklemek istemiorum.cnku herkez cok dogal sen abartiosun diolar yada telkin etmeye calisiolar burda yeni bandajdan cikan burunlari bile goruorum ne kadar ince ve zarifler bunu burnu benm begenmem gerekmiomydu nasil kalinlasir bi burun bukadar anlamiyorum yemin ediorum artk intiharin esigindeyim lanet olsun ya lanet olsun kendimden igreniorum eskisi gni olamiyorum artk burnumdabhic bi incelik yok bu ne kadar kaba bir goruntu bktm. artk kendimi avutmaktan bunasil birbestetiktir ya hic bir eetetik goruntusu yok assaglik herif benle.konusmuoda nasil yaparim ben bu hatayi nasil niyr.kimse banabdur demedi keske burayibdaha onceden bulsaydim ya artk dayanmiorum dayanicak gucem kalmadi kendi igrenc serece de cirkin hissediorum evet bi burun bu kadar cokertmemelydi insani belki ama burnunu takintibyapan bir insan icin eski burnunu aramak daha kotu bisey artk alisbdiolar bana alisamiorumda ilac iciorum pskolog yardimi aliorum ama bunlarinbhicbbiri goruntumu duzeltmio yada beynimi nefret ediorum artk olmekbistiorum bunu suratimda tasimak istemiorum hayat enerjim yok hayata dair hic bi planim yok artk yuzum igrenc oldu igrenc otesi oldub benm yuzum ince uzun bu burun kalin sisko birbburun 13 yasinda kuzenim bile fark edip soluosa bunu gercekten sorun var ortada artk diger insanlar halime acidiklari icin guzel oldu diolar evet odemeler iniyo fotograflarabbakiyorum evet iniyolar ama incelme yok sadece boyut olarak kuculuo ama incelmiyo napicam ben 3. ameliyati nasil olucam ne gucum var boyle bir kotu sonucu tekrar yasamaya ne de param olmek istiorum yaBen uzun süredir konularınızı gördüm ama bu kadar kötü mü değil mi bir fotoğraf ekleseniz
4 ay oldu 4 ayy gozlerimin yanlari dolmus gozlerim yaklasmis bi gariplesmis cnku kikirdak koymus ustune benm burnum cokmud bir burun degilki internetten bakiorum burnu genisletmek icin koyuyolar yaziyo doktorlarin bir ameliyat stiliyms bu ama bana neden yapti bunu bilmiorumameliyatı ne zaman oldun, yeni mi? yeni ise bu kadar moralini bozma, zamanla şişlikler inip şeklini alacaktır.
fotoğraf koyma şansın var mı?
evet yerden goge kadar haklisin bende cok uzuldm ama bu benm hatam ben kendim kendime bilerek bunu yaptim yaÜzüldüm durumuna yazmadan geçemedim. Burda bir çok fotografa bakmistim eskisiyle yenisi bambaşka olanlar var insanin bakışını bile degistiriyor bu burun nasıl bişeyse. bi bayan koymuştu resim vallahi taniyamadim burnunda ufacik bi degisiklik yapilmisti ama kadin donuk donuk bakıyor gibi geldi eski resimle kiyas edince. Bence srn fena takmissin eminim o kadar da kötü degildir. Ama dedim ya insanda epey bi değişim oluyor. Alişısin zamanla. Çok düşünüp canini sıkma.
Allah beterinden korusun dün bi habrr gördüm hala etkisindeyim kadin tragik kazasinda yanmis eli yüzü mahfolmus. Göz kapağının biri yoktu kadının
Burnu yok denecek durumda kimbilir nasil nefes aliyor. Haline sukret nefes aliyorsun ya
Kendini suçlama bu kadar olan olmuş artık. Insallah düzelir ve sen boşuna dert etmişim dersin.evet yerden goge kadar haklisin bende cok uzuldm ama bu benm hatam ben kendim kendime bilerek bunu yaptim ya
inan 3 defa gittim istedm ki selen sakin ol burnunun sekli bu degil cok şiş desin yada bisey desin ama o ya bagirip cagrio yada guluo yani konusmuo benle sadece ameliyat ertesi gun geldignde cok guzel oldu selen dehset bisey oldu ameliyathanedeki kizlar da cok begendi harika oldu dedigiydi bide personelim ya bende o hastanede calisiorum diorum ki bu nasil bir guzellik anlayisi evet yandan cdden efsane olmus kalkik cok guzel ama onden kapkalin bisey hani bebeklerin burnu nasil olur ya tipatip aynisi benimki gozlerimin yaninda baslio burnum burnuma dokunuorum hala catir cutur otuo sizce bu normal mibpeki bende saglikciyim bu 4 ayda kemiklerin milyon kere kaynamasi gerekmiomuydu yani su burun bi guzellesse incelse bi ton adagim var yapicam artkCanim nolur bu kadar yipratma kendini su dunyada caresiz tek bir sey var allah korusun... bak hala uyusukluktan bahsediyorsun belli ki hala odem var ama doktorlar gerçekten bizim bekledigimiz ilgiyi gostermiyolar sen zorla biraz bu hissettiklerini ona anlat... operasyonu yapan o ve sonucu en iyi bilecek kisi o.. burnun cokuk degildi sen de genisletmek istemediysen o neden boyle bisey yapsin sekillendirmek icin ince bi kikirdak koymustur.
evet canm bundan 4 ay oncede biri bana boyle dese bende senin gbi ayni tepkileri verirdim emin ol allah yasatmasin ama gercekten yasayan bilir kimseyi sucladgm yok ama hic kimse bana yapma etme demedi ben smdi nasil ki mesela burdan diosam yapmayin kizlar kotu olabilir soncta 2. ameliyat bu benm cevrem dekilerinde boyle demesi gerekiodu dusunsene bastan soluolar kikirdak yeterli degilse kaburga yada kulak acilicak kulak acikirsa dusuk bi ihtmalde olsa kulak kepce kalabilir kemik yeterli deglse kafatasi yada kalca acilicak cok da onemli bi ameliyat degldi yani bu ben korkuyorum olmasasmmi diye dusunurken millet ol ol kurtul dedi bende mal gbi gttm yattm o masaya hatta narkozu verdklerinden snra aglayip kalkmisim masadan kacmaya calismisim bilinc alti iste smdide kalkmis herkez bu kadar oluomus demkki alismaya calis diolar sanki bole koklu bi degisim onlarin yuzlerinde var onlar benm yerimde olsalar naparlar allah bilir kasini bi tel fazla alindi diye ariza cikaran insanlar bide bunlar ben ne buyuk saflik yaptim ya ne buyukkkv3. ameliyat sansim yok acamicaklar ve hayatimin sonuna kadar bu psmanligi yasamak istemiorum sirf burun degilki yuzum degsti gozlerim birbirne yaklasti yuvarlaklasti yuzumun sekli degisti bie garip oldum sanki yuz nakli yapti bana insanin aynaya bakinca kendini taniyamamasi kadar garip bisey var miMerhaba, gercekten üzüldüm durumuna. ama senin psikolojini bu hale getiren gercekten sadece burun mu? Yani okuduklarıma sasırdım acıkcası intihar fln? Kendine gel bence. Milletin ne dertleri var ya ölmek istiyorum fln?? Yasın kac ? Yani dünyanın sonu mu? Revizyon olursun ilerde ne bilim yani.. Şükret biraz! Neden kimse dur demedi bana yazmışsın bide. Böyle bi kararı verdikten sonra kim sana dur diyebilir başkalarında suc arama yani gercekten cok sacma.
Gercekten cok cok kötü burunlar gördüm şimdiye kadar.. Bu kadar yıpratma kendini! Güçlü ol biraz..
Sert çıkışım için kusura bakma lütfen seni kırmak istemedim kesinlikle ama bi insanın kendini burun yüzünden intihar etmek istemesine ay canım kıyamam cok üzüldüm gibi bişey yazmak istemedim..
Hayata tutunacak baska seyler bul:) alısveris yap kendinde güzel bulduğun bişeylere yoğunlaş.. zaman geçsin biraz bekle bakalkm 1 sene dolsun sonra burnunla ilgili devam düşünürsün..
Bu kadar sıkma canını lütfen... Kendine iyi bak, pozitif ol ! :))
evet canm bundan 4 ay oncede biri bana boyle dese bende senin gbi ayni tepkileri verirdim emin ol allah yasatmasin ama gercekten yasayan bilir kimseyi sucladgm yok ama hic kimse bana yapma etme demedi ben smdi nasil ki mesela burdan diosam yapmayin kizlar kotu olabilir soncta 2. ameliyat bu benm cevrem dekilerinde boyle demesi gerekiodu dusunsene bastan soluolar kikirdak yeterli degilse kaburga yada kulak acilicak kulak acikirsa dusuk bi ihtmalde olsa kulak kepce kalabilir kemik yeterli deglse kafatasi yada kalca acilicak cok da onemli bi ameliyat degldi yani bu ben korkuyorum olmasasmmi diye dusunurken millet ol ol kurtul dedi bende mal gbi gttm yattm o masaya hatta narkozu verdklerinden snra aglayip kalkmisim masadan kacmaya calismisim bilinc alti iste smdide kalkmis herkez bu kadar oluomus demkki alismaya calis diolar sanki bole koklu bi degisim onlarin yuzlerinde var onlar benm yerimde olsalar naparlar allah bilir kasini bi tel fazla alindi diye ariza cikaran insanlar bide bunlar ben ne buyuk saflik yaptim ya ne buyukkkv3. ameliyat sansim yok acamicaklar ve hayatimin sonuna kadar bu psmanligi yasamak istemiorum sirf burun degilki yuzum degsti gozlerim birbirne yaklasti yuvarlaklasti yuzumun sekli degisti bie garip oldum sanki yuz nakli yapti bana insanin aynaya bakinca kendini taniyamamasi kadar garip bisey var mi
kizlar niye bu topigi actim bilmiorum canim okadar skkn ki konusmak istiyorum hayata küstüm napicam bilmiorum.nasil pismanliktir bu nasil bir ameliyattir bu nasil eskisi gibi olucam tekrar igrenc hissediorum.kendimi napicammm ölmek istiorum artk yuzumde bunubgornek istemiorum zamani geri almak istiorum dunyadaki butun aynalari kirmak istiorum cok kotuyum pskolojim bozuk isten istifa etmek istiorum evde sadece yatmak istiorum ne kadar mutlymsm huzurlymusum onceden nasil yaptim bu hatayi yuzumde ya
Ne olur üzülmeyin hayat çok guzel
evet yerden goge kadar haklisin bende cok uzuldm ama bu benm hatam ben kendim kendime bilerek bunu yaptim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?