Açtığın konuyu sonuna kadar okudum canım ve çok çok üzüldüm aklıma yaşadıklarım geldi öncelikle hayatta hiç bir şey intihar sebebi olamaz .bu yüzden sana çok kızdım . Benim burnum sorunsuz bir burundu sadece nefes problemim vardı tek taraflı nefes alıyordum kırıktı ve ucu biraz düşük tü düşük bile denmez ya ona ben beynimde o kadar çok büyütmüş şümki burnumu ameliyat olmaya karar verdim estetiğin ne demek olduğunu bile bilmeden karar verme sürecim ve yaptırmam çok ani oldu sadece nefesim düzelsin ve ucu düşüklüğü gitsin dedim ... Doktor benim burnumun bastan sona tüm kemiğini çıkarmış kanatları küçültmüş ucuylada bi güzel oynamış ben kendimi tanıyamadım tam 2 sene düzelmesini bekledim annem yüzüme bakınca üzülüyordu belli etmeye çalışmıyordu ama ben anlıyordum.kendine ne yaptı bu kız der ce sine çünkü gercekten kendim isteyip kendim yaptırmıştım annem olma deyince kızmıştım hattagel gelelim 2 yıl öldüm öldüm dirildim özellikle bir yıldan sonra çünkü hep düzelecek diye bekledim.o kadar kalındıki ucu şirin baba gibiydi asırı kavis vardı eski estetiksiz burnumda ince uzun bir büründü sen nasıl bu burundan bunu çıkardın be adamşeklinizde geçtim burnum kaybamamıltı yamulmuştu ve gözümün sol tarafında taş gibi sert bişe kalmıştı burun yanları bir garip inmemişti her gün üzülüyordum ama anneme felan bişe diyemiyorsun üzülmesin diye ama oda hep üzülmüş ve üzüldü ., her neyse anneme açılmıştım artık hata yaptım ya ne derler yoğurdu üfleyerek yemeye başladımo kadar ümitsizdimki şimdi güldüğüne bakma yaşayan bir ölüydüm uyku hariç 5 dakikada bir elim burnumdaydı aynada artık yüzüme bakmıyordum sadece burnuma bakıyordum sagdan soldan önden tekrar sagdan vs... Rüyamda burnumu görüyordum burnumu kesiyorlar burnuma vuruyorlarpsikolojim etkilenmişti üzüntüden yani bende senin gibi kendimi çaresiz hissediyordum kızacak kimsede yoktu kendime kızsam ne faydaen çokta o koyuyor insana yazacak daha çok sey varda az kısaltayım . Yeni doktor arayışım felan neyse buldum doktorumu ve gittim doktorumla ilk görüşmede öyle bir güven aldım ki ondan tamam dedim artık hersey yoluna girecek o bana dediki eski resimlerimi felan götürmüştüm çok abartıyorsun dedi bir tek burnun değişmiş yüzün sen sin dedi ben eski burnumu isterim diye tutturdum(bunun olmuyacagının farkındaydm Allah yarattı onu)doktorumda eskisi gibi olmaz dedi herneyse bana kendi tasarımını ve istediğime yakın tasarım yaptı gönderdi ben eve geldim yine şüpheler başladı bende olmazmı olurmu ya olmazsa hep bu sorular çünkü gercekten kalın bir büründü .neyse ameyat günü geldi çattı .ameliyat locamda ben ameliyat havasında değilim sanki fırına ekmek almaya gitmiş gibiyim çok umutsuz ve ruh gibiyim .ümitsizdim .ameliyata girerken doktor odaya geldi doktora diyorumki ameliyata girene kadar uzun burun istiyorum oda dediki tamam gargamel gibi yapcam tamam dedim uzun olsunda ne olursa olsunnarkozluyken odaya geldiğimde annem diyor ağlamış annem sürekli burnum oldumu diye sayıklıyormuşum su an 5 ay oldu Allah doktorumdan razı olsun benim yüzümü güldürdü hersey geride kaldı ona ne kadar teşekkür etsem az her sey yolunda gidiyor.demek istediğim şu ki canım kardeşim hayat çok güzel ve tüm sıkıntılar geçici Allah daha büyük dert vermesin hersey yoluna girer Allah karşına güzel seni anlayan bilinçli bir doktor çıkartsın.sadece bekle emin ol zamanı gelince kurtulacaksın . Beni geçmişe götürdün gece gece bu forumda yazdığım en uzun yorum oldu galiba Kendine çok iyi bak ve üzülme yapılmayacak bir sey degil doktorumuzda dediği gibi bir burun abartma bu kadar