gittim söyledimmm. söylediği sözler şunlar "biz seni bu yüzden mi yetiştiriyoruz. erkeklerle takıl diye mi okutuyoruz. :'( (kii hiçç bişeyy bilee yapmadıkkkkk ayrıca okulda derslerimde bilee başarılıyırm). benden daha güvennn bekleme. interneti en kısa zamanda kapatcaz zaten. dahaa ablann üniversiteye gidiyor o bile bana daha böyle şeyler söylemediii. dışar yüzünü zor görürsünn bundan sonra. biz sizin için çabalıyoruz. baban sizin içinnn sürünüyorrr. neler çektiğimizi sen bilmiyor msun kızım?bırakıyorsun artık o çocukla görüşmeyiii dost var düşman var. millet sizii kullanıp kullanıp atar. telefonuda kırcam" diyorr. "herkes bir değill, ben sana gerekleri söyledim hanii arkadaş gibiydik, milletten duycağına benden duy" dedimm ve tokattt attı... yinee söylenmeyeee devamm ediyor.
ve ben sustumm. evet sustum ama içimde fırtınalar kopuyorrr
böyle olmamalıydık... bana ön yargıyla değilde daha anlayışla davranmanı bekliyordum. bana güvensizliği değilde güven vermenii bekliyordum. tokat atarakk değil, karşına alıp adam akıllı benimle konuşmanı bekliyodum. karşında çocuk yok anne. çocuk olsamm vurmalarını aldırmazdım ama artık zorumaa gidiyor.duygularım var benimmm ben de insanımm birisini sevmekkk normalll birşeyy. yadırgama.. sokak aralarındaa birbirinii yiyişennnlerr gibi mii olmamııı istiyorsunn _? o kadr yıll babam yanımda olmadııı, yokluk içinde büyüdükk, kimseninn bişeyinde gözümmm yoktu. yoklukta büyüdükk evet amaa gözümde toktu. yaşadıklarımın beniii olgunlaştırdığını bilmiyor musun sen anne. o kadar kişi varr kızlığını kaybedipp sonra pişman olanlar. benim de öyle olmamı mı istiyorsun anne. namusumuza laf getirtmedikkk. senn her ne kadar izin vermesende benn onunlaa görüşeceğimm. şimdi her dışarı çıkacağım da "acaba onunla buluşmaya mı gidiyor " düşüncesi içine gireceksinn biliyorum. güvenme tamammm ama vurmasaydınn be annem. sen bilmiyor musun zoruma gideceğimi.. başını yere eğdirmedikk. zaman kötüü farkındayımm ama herkess bir değill. her erkekkk aynı değill... bazenleri yaşadıklarıma katlanamayıp intihara kalkıştığım günlerde, göğsümde kist olduğu zamanlarda bana destek olacağınıza köstek olmadınız mı _? laflarınızla benii yerinn dibinee sokmadınız mı _? babamın eskiden eve başkalarını getirdiği anlarda. hatta bana söz verip heves ettirdiğinizz zamanlarda ama sözünüzü tutmadığınız anda benii nasıll yıktığınızı siz bilmiyor musunuz_ ben sizii bir defa, sizz benii binn defaa yıktınız be annem. çocukken çocuklukk hayallerim yoktu benim. hattaa neredeyse çocukluğumu yaşayamadığım zmanların olduğunu sen bilmiyorsunn. baba sevgisini göremedğimiz zmanlarda bize başkalarının sahip çıktığını görmedin mi_? erken büyüdükk annem ablamda bende çocukluğumuzu yaşamadan erken büyüdük. bazı kişilerin "hatice yaşından çok olgun davranıyor" dediklerini duymuyor musun_? yaşadıklarım olgunlaştırdı. isyann sanmaa sakınnnn. sana söylemek isteyipte söyleyemediklerimm. ağlayıptaa herşeyii gözyaşlarımla akıttıklarım.