Çok uzgunum cok

bukeetnaz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
93
8
41
16+2 haftalik hamileyim.1 aydır başlayan bir kabusun ortasındayim.kahverengi ıltihapli katı akintim oldu akmiyo pdceteyle silince geliyo çoğu zaman sonra kırmızı lekeler oldu.doktot doktor dolaştım igne Serim vb 1 aydır yataktayim.plesenta asagda dediler.yukari çıkabilir dediler.ama şu katı bazen siyah olan akinti aklımı alıyor. Nasıl doktorlar buna bir isim koyamiyor.kahroluyorum..sanki ters giden bir şeyler var..bunu olağan karsilayamiuotum. Ayağa kalkarsam kana donuyo akinti.artik psikolojim bozuldu.nesem bitti hatta dogumda ölecek miyim acaba diye korkuyorum.bunu yasayan sadece ben miyim tip çaresiz kaldı bir işim koyamadilar

Canım gecmıs olsun senın neden oluyo acaba daha once ıcte kanma olduysa sonra dısarıya kahverengı sıyah akıntı seklınde dısa atıluyo benım presente etrafında kanma vardı kac haftadır sıyah akıntm oluyo dr um dısarı akması ıyı dıyo tam presenta etrafında azalma var ama gecmemıs kanama carsmba kontrolm var bakalum ne dıcek..benımde psıkolojum bozuldu her wc gıdısımde kan gorcem dıye korkuyorum rabbım korsn bebeklerımızı

Canım gecmıs olsun senın neden oluyo acaba daha once ıcte kanma olduysa sonra dısarıya kahverengı sıyah akıntı seklınde dısa atıluyo benım presente etrafında kanma vardı kac haftadır sıyah akıntm oluyo dr um dısarı akması ıyı dıyo tam presenta etrafında azalma var ama gecmemıs kanama carsmba kontrolm var bakalum ne dıcek..benımde psıkolojum bozuldu her wc gıdısımde kan gorcem dıye korkuyorum rabbım korsn bebeklerımızı

Malesef burda doktorlar çok ilgili değil. Çok fazla seçeneğim de yok odalarına girip çıkmamız bikaç dk sürüyor. Ne tansiyon ölçüyorlar ne kilo.bana düşük tehlikesi dediler sonra kırmızı kana döndü plesenta previa dediler.benim pihtili çok katı bir akinti çok katı yani.kahve rengi de oluyo direkt kan da oluyor siyah da oluyor. Doktor her kanama nda beni aramak zorunda değilsin ıstirahat et o kadar diyor. Ama acaba enfeksiyon mu çocuğuma bulaşır mı.plesenta öndeyse olur muyum hamileligim kabusa döndü anliyacagin.yataktan VC dışında hiç kalkmiyorum ama kesilmiyor kesilmiyor ve sebebi bilinmiyor. Lanet ettim ilk defa yaşadığım yere.doguda görev yapıyorum ilk defa keşke gelişmiş bir şehirde olsaydım dedim

Çeşit çeşit şeyler akiyo ve buna bir sebep bir çözüm bulunamıyor. Aklımı kaçırmak uzereyim.boylr et gibi bir şey gelen ve kimi zaman kahve kimi zaman siyah.bunu yeryüzünde sadece ben mi yaşıyorum ki bir sebep bulamıyor doktorlar.dusuk riski demek için artık geç değil mi.dusmesun diye bir şey yapılamaz mı. Bu kadar mı çaresiz kalınır.nedir bu akan şeyler. Bunu yaşayan kimse yok mu..

Canim benim bende ayni durumdayim siyah zift gibi geliyo tortu geliyo koyu kahve kivamli oluyo suanda kirmizi kanmam var icinde siyah tortulari olan aksam 16.30 dan beri ...sana hastaneden yaziyorm dusuk tehliken vardan baska bise duymuyorum deport igne vurdukar serum felan simdilik yatiyorum alllha emanet bebeklerimiz allh sonumuzu selamete cikarsin

Canım kaçıncı haftadasin.RABBIM yardım etsin bize.uzuldum hastanede olmana.durumindan haberdar et lutfen.benim kesik kesik geliyor.her VC ye gittiğimde. Öyle sulu akışkan değil. Sıldikce geliyor.insallah kucağımiza aldigimiz günü de gorecez hayirlisiyla..

18 hafta canim yarin sabh dr un vizite cikmasini bekliyorum muayneden sonra yazarim insallh iyi hberlerle donerm hakkimizda hayrlisi olsn benim kanmam az uz olmuyo canim adetin ilk gunu gibi sikir sikir kan bosaliyor hemsire hnm ara ara odada yuruyus yap kan icine birkmesn dedi iglindign icn tesskur edrm canm

Inan uyanır uyanmaz aklıma düştün.hrpimiz aynı dertten muzdaribiz.insallah bu gunler geride kalacak seneye bu vakitlerde bebisler kucağınizda olacak.zorladin mi kendini acaba.benim de leke leke ama hergün oluyor.hergun mutlaka ve bu inanılmaz moral bozucu.ayrica küçük bir yerdeyim donanımlı bir hastane yok.bu beni kaygilandiriuor.her an ne yasayacagimi bilmeden utanıyorum.hayirli haberlerinizi bekliyorum gelmiş geçmiş olsun

Sagol canim sanda gecmis olsu bende drdan yana dertliyim dr umun dun haberi vardi kanamamdan hadi gelmedi hemsilere telefonla talimat verdi bugun sabh benden haberi olmasina ragmen vizite cikmasini bekliyom dr hn sezryana girmis henuz muaune olmadim anlicagin

Canim muyneden geldim rahimde kanama olmus o bosalmis bebek iyiydi serum taktilar agri kesici fitil verdiler aksama yada yarina cikarim allh izn verirse kannam yari yariya azaldi dr um kanamanin bebegin presenta etrafinda birikmesinden disa akmasi daha iyi dedi rabbim bundan sonramizi iyi etsn

Veb
Canim muyneden geldim rahimde kanama olmus o bosalmis bebek iyiydi serum taktilar agri kesici fitil verdiler aksama yada yarina cikarim allh izn verirse kannam yari yariya azaldi dr um kanamanin bebegin presenta etrafinda birikmesinden disa akmasi daha iyi dedi rabbim bundan sonramizi iyi etsn[/QUOTE

Canim benim biraz farkli miyomlu hamilrlik insanin basina gelince neler ogreniyor bir kizim var 4 yasinda ondan sorunsz gebelik gecirdm bunda ogreniyorm herseyi bende...ne yaplim meleklerimz icin katlancaz her zorluga senin nezamn kotrolun...

Canim benim biraz farkli miyomlu hamilrlik insanin basina gelince neler ogreniyor bir kizim var 4 yasinda ondan sorunsz gebelik gecirdm bunda ogreniyorm herseyi bende...ne yaplim meleklerimz icin katlancaz her zorluga senin nezamn kotrolun...
Canım bende de miyom hamilelik öncesi yoktu şimdi var ama ona da önemli değil diyor doktorlar.bu perşembe kontrolüm.bugun böbrek ağrım da Peyda oldu.bir çocuğunun daha olması çok güzel. Sanırım ben ikinciye cesaret edemem.3n azından şartları uygun bir yere gider orda düşünürüm. Şimdi öğretmenim ve bulunduğum şehirde malesef sağlık sal dım cayıra mevlam kayıra.

Haklisin canim imkanlar onemli allh tamamina erdirsin ...senin miyomun sorun yaratmicak yerdedir ondan onemli degil diyodur benim miyom gebelikte buyuduk sira kanama yapiyo bu kanlarin yarisi iceri yarisi presenta etrafinda birikmis bu sebpten 3 gundr hastnede yatiyorum kanamam azaldi bin sukur cikardi dr um haftada bir kontrol altindayim sende persrmbe gunu hayrli haber alirsn insala

Canım bende de miyom hamilelik öncesi yoktu şimdi var ama ona da önemli değil diyor doktorlar.bu perşembe kontrolüm.bugun böbrek ağrım da Peyda oldu.bir çocuğunun daha olması çok güzel. Sanırım ben ikinciye cesaret edemem.3n azından şartları uygun bir yere gider orda düşünürüm. Şimdi öğretmenim ve bulunduğum şehirde malesef sağlık sal dım cayıra mevlam kayıra.
Inşallah canım inşallah. Diken üstündeYim..

X