Bak ayna karsisina gec goguslerine bak ve ayni anda iki elinle yani parmaklarinla kenardan ortaya dogru gogsunun butun cevresinde yanlardan ustten ve alttan ice dogru bastir bakalim o sisen gögsünde eline sert oynayan yada sabit duran birsey denk gelecekmi. Anlamazsan sor daha detayli anlatayim. Bende senin gibi cok panik bi insanim hemen en kotusunden baslarim dusunmeye. Bi gun dusa girecektim tesaduf aynanin karsisindaydim sag gogsumun soldan buyuk oldugunu farkettim dokundum anlattigim gibi ikisinede baktim sagda utte bi sertlik ve aciyo dedim kesin kotu bisey oldu ölcem kanser olcamKizlar sag gogsumde sislik olustu .. Dokunca agiriyor .. Cok kafaya taktim meme kanseri dusuncesi yedi bitirdi beni
Allah razi olsun canim benim bunlari yaptim putur putur bi yuzey geldi elime ve şiş dokununcada agiriyor.. Esime soyledim bi kac gun duralim pazartesi gidelim dedi.. Icim icimi yiyor Rabbim korktugumuza ugratmasin .. Sanada sifa versin insallahBak ayna karsisina gec goguslerine bak ve ayni anda iki elinle yani parmaklarinla kenardan ortaya dogru gogsunun butun cevresinde yanlardan ustten ve alttan ice dogru bastir bakalim o sisen gögsünde eline sert oynayan yada sabit duran birsey denk gelecekmi. Anlamazsan sor daha detayli anlatayim. Bende senin gibi cok panik bi insanim hemen en kotusunden baslarim dusunmeye. Bi gun dusa girecektim tesaduf aynanin karsisindaydim sag gogsumun soldan buyuk oldugunu farkettim dokundum anlattigim gibi ikisinede baktim sagda utte bi sertlik ve aciyo dedim kesin kotu bisey oldu ölcem kanser olcamama sunu bilki kotu olan hicbirsey kendini belli etmez vucutta ozelliklede kanser. Ev doktoruma gittim bakti kontrol etti oda korktu hemen ozel gogus klinigine ultrasonda 1 e 1.5 tumor cikti doktor iyi huylu ama her ihtimale karsi biopsi yapalim dedi yapmaz olaydim once hic farketmedigim sadece farkina vardigim gun dokununca agriyan gogsum simdi surekli agriyo o tumor varya biraz sinirleniyim Yada adetim yaklassin bicak saplaniyo hep acisini cekiyorum simdi ama dedigim gibi korkma kotu olsa asla agrimazdi kendini belli etmezdi
Gogsunun içinde boyle putur putur bi yapi oluyo mu peki kuzumY Yusmer canım korkma, bende lise zamanında aynı senin gibi bi baktım göğsümün ucunda bi şişlik dokundum acıyo fln hemen doktora gittik kist varmış meğer ama zararsızmış her genç kızda olur dedi doktor ailem sonra 3-4 doktora daha götürdü hepsi aynısını söyledi, şimdi hala regl dönemimde göğüslerim ağrır sızlar çok,elimle kontrol ettiğimde elime geliyo minik minik, doktor yapabilir demişti zaten, sende hemen bi doktora görün muayne ediyo ultrasonla bakıyo bide benim ilk zamanlar ucundan iltihap akıyodu düşün öyle kötüydü ama ilac kullandım geçti, kafana takarsan şimdi öyle mi böyle mi diye daha kötü olur en iyisi doktora görünmek kötü bişi yoktur ama
aynısını canım elimle dokunduğumda minik minik bişiler geliyo elime, regl dönemime doğruda onlar acıyo işte çoğu kadında olurmuş korkma ama sen yinede git doktoraGogsunun içinde boyle putur putur bi yapi oluyo mu peki kuzum
Amin canim hic korkma ben korktugumla kaldim :) iki parmagimin arasina alabiliyorum ben baya geliyo elime bendeki tumor ama kistte oluyo normal onlar sadece gidip iyi huylumu kotumu diye gostermen gerekiyo ama sakin erteleme doktora git direk. Yani kendi kendinede gecebiliyo tedavide gerektirebiliyo kist olunca bendekide ya hamilelikte yada menapozda yada hic gecmiyo almakta istemiyorlar sut bezlerine yakin diye yoksa komple bezleri kanallari almak zorunda kaliriz cocuk emziremezsin yasin genc dediler agriyo ama kalsin onemsiz zamani gelince bakarim. Kanser falan diyede korkma yok oyle bisey kist Yada bu iyi huylu tumor her bes kadindan birinde oluyo demisti doktorumAllah razi olsun canim benim bunlari yaptim putur putur bi yuzey geldi elime ve şiş dokununcada agiriyor.. Esime soyledim bi kac gun duralim pazartesi gidelim dedi.. Icim icimi yiyor Rabbim korktugumuza ugratmasin .. Sanada sifa versin insallah
Amin canim allah beterinden korusun hepimizi biz daha bebis emzircez oh mis :)Sup3risi canım sanada çok geçmiş olsun, banada doktor aynılarını sölemişti belki emzirirken geçebilir demişti Allahım beterinden korusun
Pazartesi gidecem doktora insallah kotu bise cikmaz .. Hamilelikten olur mu acaba boyleaynısını canım elimle dokunduğumda minik minik bişiler geliyo elime, regl dönemime doğruda onlar acıyo işte çoğu kadında olurmuş korkma ama sen yinede git doktora
Gidecem pazartesi insallah ..Dr. Bi görün kendini yiyip bitirecegine
çıkmaz inşallah canım, sen hamile misinPazartesi gidecem doktora insallah kotu bise cikmaz .. Hamilelikten olur mu acaba boyle
Amin canim hic korkma ben korktugumla kaldim :) iki parmagimin arasina alabiliyorum ben baya geliyo elime bendeki tumor ama kistte oluyo normal onlar sadece gidip iyi huylumu kotumu diye gostermen gerekiyo ama sakin erteleme doktora git direk. Yani kendi kendinede gecebiliyo tedavide gerektirebiliyo kist olunca bendekide ya hamilelikte yada menapozda yada hic gecmiyo almakta istemiyorlar sut bezlerine yakin diye yoksa komple bezleri kanallari almak zorunda kaliriz cocuk emziremezsin yasin genc dediler agriyo ama kalsin onemsiz zamani gelince bakarim. Kanser falan diyede korkma yok oyle bisey kist Yada bu iyi huylu tumor her bes kadindan birinde oluyo demisti doktorum[/QUOTE
Ya birden nasil boyle oldu anlamadim canim bisey yoktu iki gun once agri basladi hassaslasti son durum bu ..
Yok istiyoduk bebek .. Bende dedim acaba hamile kaldim ondan mi boyle olduçıkmaz inşallah canım, sen hamile misin
Aynı topicten 2tane acılmış.Oraya yazdım ama görmedin sanırım.Büyük ihtimal hamilelik belrtisi.Benim de öyle olmuştu.Kist sanmıştım ve sonr hamile oldugumy öğrendim.Yo
Yok istiyoduk bebek .. Bende dedim acaba hamile kaldim ondan mi boyle oldu
Evet gitmek lazim .. Korkunun ecele faydasi yok.. Ben ilk agridiginda hamile miyim acaba dedim ama sanirim kist falan cunku netten de baktim hicbi belirti yok o kitleden baskaAmin canim hic korkma ben korktugumla kaldim :) iki parmagimin arasina alabiliyorum ben baya geliyo elime bendeki tumor ama kistte oluyo normal onlar sadece gidip iyi huylumu kotumu diye gostermen gerekiyo ama sakin erteleme doktora git direk. Yani kendi kendinede gecebiliyo tedavide gerektirebiliyo kist olunca bendekide ya hamilelikte yada menapozda yada hic gecmiyo almakta istemiyorlar sut bezlerine yakin diye yoksa komple bezleri kanallari almak zorunda kaliriz cocuk emziremezsin yasin genc dediler agriyo ama kalsin onemsiz zamani gelince bakarim. Kanser falan diyede korkma yok oyle bisey kist Yada bu iyi huylu tumor her bes kadindan birinde oluyo demisti doktorum
Yaa nette sorun var ondan oyle oldu galiba canim .. Nasil oldu seninde mi sistiAynı topicten 2tane acılmış.Oraya yazdım ama görmedin sanırım.Büyük ihtimal hamilelik belrtisi.Benim de öyle olmuştu.Kist sanmıştım ve sonr hamile oldugumy öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?