Çok üzgünüm çokk ..

Hamilelik belirtisi olabilir veya bebeğin varsa emzirdiysen süt kanalı kendini toplarlıyor ve bazen o süt kanalları iltihap oluyor böylece ağrı oluyor kitle olması çok az bir ihtimaldir

Hamilelik belirtisi olabilir veya bebeğin varsa emzirdiysen süt kanalı kendini toplarlıyor ve bazen o süt kanalları iltihap oluyor böylece ağrı oluyor kitle olması çok az bir ihtimaldir
Bebegim yok ama olmasini cok istiyorum insallah ona isarettir cok sagol canimm

Canim hiç korkma iki hafta önce koltuğumda küçük sertlik hissettim dokununca aynen senin gibi korktum. .ölecem dedim kanser oldum kesin dedim ağladım durdum..açtım netten okudum da okudum lenfdir şismiştir dedi eşim..sıcak uygulama yaptım. .buzla uygulama yaptım elma sirkesi koydum ve voltaren krem sürdüm şimdi yok gitti çok şükür. .seninki de süt bezesi falandir stres yapma korkma doktora git canım için rahat etsin antibiyotik falan veriyor doktor geçiyor..bende bugün gittim meme ultrasonuna gün aldım senelik kontrol için geçen senede yaptirmistim sende ultrasona gir canım çok geçmiş olsun

OTE="Gulnar1984, post: 47708404, member: 772271"]Canim hiç korkma iki hafta önce koltuğumda küçük sertlik hissettim dokununca aynen senin gibi korktum. .ölecem dedim kanser oldum kesin dedim ağladım durdum..açtım netten okudum da okudum lenfdir
şismiştir dedi eşim..sıcak uygulama yaptım. .buzla uygulama yaptım elma sirkesi koydum ve voltaren krem sürdüm şimdi yok gitti çok şükür. .seninki de süt bezesi falandir stres yapma korkma doktora git canım için rahat etsin antibiyotik falan veriyor doktor geçiyor..bende bugün gittim meme ultrasonuna gün aldım senelik kontrol için geçen senede yaptirmistim sende ultrasona gir canım çok geçmiş olsun[/QUOTE]

Canimsin gecmis olsun .. Benim koltukta degilde hani bu gugusun icinde yuvarlak buyuk bi zar var ya onda sislik var ve agiriyor.. Pazartesi gideceğim insallah

Canimsin gecmis olsun .. Benim koltukta degilde hani bu gugusun icinde yuvarlak buyuk bi zar var ya onda sislik var ve agiriyor.. Pazartesi gideceğim insallah[/QUOTE]
Hiç birşey çıkmayacak ufak bişeydir önemsizdir inşallah her şey iyi olacak sonra güleceksin neler de düşünmüşüm diye olumlu düşün öyle olsun sonucu paylaşirsin canım merak ederim tekrar geçmiş olsun

40 yaş altı pek görülmüyor, ben tedbir amaçlı muayene olmak istedim yaştan dolayı yapılmadığını söylediler. Hem bak hamileymişsin süt kanalların açılıyo ondan kaynaklı bir şey olabilir. İhmal etme doktora git ama endişelenme.

Hamile degilim ay Allah mi soyletti .. Insallah pazartesi once hamilelik testi yaptiracam sonra olumsuz cikarsa göğüse direk.. Cok sagol

Canimsin gecmis olsun .. Benim koltukta degilde hani bu gugusun icinde yuvarlak buyuk bi zar var ya onda sislik var ve agiriyor.. Pazartesi gideceğim insallah
Hiç birşey çıkmayacak ufak bişeydir önemsizdir inşallah her şey iyi olacak sonra güleceksin neler de düşünmüşüm diye olumlu düşün öyle olsun sonucu paylaşirsin canım merak ederim tekrar geçmiş olsun[/QUOTE]
İnsallah bal damliyo agzinizdan .. Allah razi olsun canim tabiki yazarim sonucu

İnsallah bal damliyo agzinizdan .. Allah razi olsun canim tabiki yazarim sonucu [/QUOTE]
Sendende razı olsun canım. .arkadaşın dediği gibi 40 yaş altı mamografi yapılmıyor ama meme ultrasonu yapılıyor ben onu yaptırıyorum canım sende meme ultrasonu istersin inşallah hamilesindir ve bununla alakalıdır

Sendende razı olsun canım. .arkadaşın dediği gibi 40 yaş altı mamografi yapılmıyor ama meme ultrasonu yapılıyor ben onu yaptırıyorum canım sende meme ultrasonu istersin inşallah hamilesindir ve bununla alakalıdır[/QUOTE]
Insallah canim .. Acaba bata bi hafta kalinca kanda belli olur mu hamilelik

Sendende razı olsun canım. .arkadaşın dediği gibi 40 yaş altı mamografi yapılmıyor ama meme ultrasonu yapılıyor ben onu yaptırıyorum canım sende meme ultrasonu istersin inşallah hamilesindir ve bununla alakalıdır[/QUOTE]

Insallah canim .. Acaba bata bi hafta kalinca kanda belli olur mu hamilelik[/QUOTE]
Olmaz sanırım canım biraz daha bekle 2-3 gün olsa olurdu da 1 hafta olmaz erken olur belki geç döllenme olayı falan da oluyor ya o yüzden canım

Ka
Olmaz sanırım canım biraz daha bekle 2-3 gün olsa olurdu da 1 hafta olmaz erken olur belki geç döllenme olayı falan da oluyor ya o yüzden canım[/QUOTE]
Ayy cok karisik isler .. Rabbim herseyin hayirlisini versin

Hamile degilim ay Allah mi soyletti .. Insallah pazartesi once hamilelik testi yaptiracam sonra olumsuz cikarsa göğüse direk.. Cok sagol
Ben 2. defa hamileyim ikisinde de göğsümün sızlamasından anladım. Ümitlendirmek istemem umarım hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…