çok üzgünüm desteğinize ihtiyacım var kardeşlerim

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
mrb arkadaşlar beni bilenler bilir en büyük sıkıntım bebeğimn olmaması allahım bundan ağırınıda vermesin

buay çok fazla beklenti içine girdim ve birkaç belirtim var adetime 3 gün kaldı test için geçmesini beklyrm ve aşırı stresliym varmı yokmu diye düşünmekten hiç bişy yapamaz hale geldim bütün gün yatıp bilgisayır başında tvnin başında mandalina yiyorum başka bişey canım istemiyor vizede 4 dersten kaldığım halde finale 24 gün kaldığı halde ders bile çalışamıyrm 11 dersten sorumluyum aama kitabı bile açamıyrm

3 gündür deli gibiiyim ağlamaklıyım stresliyim telde anneme bile ters ters davrandım bugün hiçbirşey yokken ortada elimde olmadan kadının tek dediği kızım telin neden kapalı merakettim bende ne olacak anne evdeyim işte herzamnki gibi diye tersler gibi konuştm şimdi çok üzgünüm

akşam eşim geldi adamcağız yorgun argın uykusuz yemek yedik eşim çay demle biraz uyuyayım uyandır dedi bende uyuyunca uyanmayacağını bildiğimden umursamadım lavaboya gitti geldi bende bilgsyarın başında herzamnki gibi gebelkle ilgili şeylere bakıyorm

masaüstüne bitane bebek resmi koydum eşime aşkım bak bizim kzımız olursa buna benzer diyeceğime ağzımdan bak aşkım bizim kızımz dedim eşimde o bizim kızımız değil diye çıkıştı bana herzamn bebek resimleri bebek kıyafetleri gösterrm internetten oda benmle beraber bakar gülümser ama onuda bıktırdım artık ben bağıra bağıra ağlamaya başladım elimdeki bardağı yere attım yarm saat ağladım

eşimde beni sakinleştirmeye çalıştı sarıldı ben sen kendini yıpratyorsun diye üzülüyrm dedi sonra ben ağlamayı kestim tvde osırada bebek maması reklamı vardı okadar sinirlerim yıpranmışki reklama bile hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşim zavallı napacağını şaşırdı isyan etti neden böyle yapıyosun banada yazık dedi ama benm elimde olmadan yapıyrm bunları bütüngün evdeyim bilmediğim bir memlekttym kimsem yok burda ne komşu ne arkadaş yalnızlıktan büütngün evde olmaktan bebek konusunu dahada çok düşünüyorm

en son eşimn yanına uzandım kasıklarım ağrıyor dedim eşimde üşütüyorsun canım dedi ben yataktan kalkıp zaten ben hep üşütürüm ben hamile olamam değilmi sadece üşüttğm için kasıklarım sancılanr diye ağlamayı sürdürdüm eşimde ağladı bağırdı yeetr diye sonra sakinleştm eşim beni öptü yarımsaat uyuyayım uyandır dedi ben budurumla nasıl başa çıkacağım 1 haftadır herşeye ağlıyorm

Bu kadar üzülmeyin ama nolur valla bende üzüldüm
Birazcık sabredin Allah hayırlısıyla sizede sağlıklı güzeller güzeli bir bebek verir inşallah kendinizi bu kadar yıpratmayın

Bu kadar üzülmeyin ama nolur valla bende üzüldüm
Birazcık sabredin Allah hayırlısıyla sizede sağlıklı güzeller güzeli bir bebek verir inşallah kendinizi bu kadar yıpratmayın

allah razı olsun canım ama gerçekten elimde değil amin duan için tşkkredrm

Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah. Herkes ister bebeği olmasını tabi seni çok iyi anlıyorum. Ama hayatın olağan akışını boş verip sadece tek bi konuya odaklanmamak lazım. Hani çok istediğin bişi hiç beklemediğin zamanda olur ya, bu da hayatın bize "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir. Sen kalbini ferah tut, farklı şeylere yönel sadece gebelik üzerine yoğunlaşma bebek derken eşinle de aran açılmasın. İlla ki anlıyodur seni elinden geleni yapıyodur ama erkek işte.. Allah gönlüne göre versin.

Gönüller tabii ki bu belirtilerin hamilelik olmasından yana ama kendimden örnek vermem gerekirse bu ay bir benzerini yaşadım ama sonuç negatif aynı dediğiniz gibi ağlamalar sancılar baş dönmeleri bulantılar ama şimdi dahiliyeye devredildik gebelik olmayınca bakalım ben de üzüldüm üstelik beklemediğim bir şeydi, anlayabiliyorum seni az da olsa, 1 aylık bi süreç bile insanı ümitlendirip üzmeye yetiyorken sen 2 yıldır bekliyorsun

Test yaptırmadan kendini çok kaptırma derim, insan cidden üzülüyor..

Ama test yaptırınca da gel buraya yaz tamam mı? :) İnşallah pozitif diye çığlıklar ata ata gelirsin:)

Son düzenleme:
burdan BEN yoruldum okurken stresini
bu kadar stres yapma, kendinede yazik e$inede, bebek varsa da kotu etkilenecek bu derece stresten ..
herseyin hayirlisini iste rabbimden, o ol deidginde olacakdir seninde bi yavrun ..
derslerinde varmi$ kafani dagitmak için bi neden aslinda ama seni negatif yonde etkiliyor galiba ..

varsa vardir yoksada yokdur, sen bu kadar sorgulayinca hiçbi$ey degi$mezki ..
seni ilk goruyorum yani yazini, dr a gittinmi bilmiyorum ama gitmi$de olsan sana stresden uzak dur der ..

annen çok uzak deilse 3 gun git annende kal olmazmi, e$inide kirmami$ olursun boylece
ama anneninde kirma

allah razı olsun kardeşm burda sizlerle paylaşıyrm sıkınıtımı anneme kardeşime anlatsam onlar benden daha kötü üzülürler ve üzülüyorlarda zaten haklısın ama elimde değil birde buay tedavim sonuç vermezse rahim filmi yumurtlama iğnesi vs geçilecek hem madden hem manen yıpranacağz onun steresi kucağıma oturdu sanki ozman dahada çok beklenti içine gireceğim

tşkedrm inş gerçekten gebelik belirtisidir çünkü ağzımın içi sanki ilaç emiyormuşm gibi acı 1 haftadır birde memeucu ağrısı var inş yazarım pozitif diye inş

canım keşke hiç takmasam ama elimde değil bende pcos var canım günde 5 doz klomenle tek yumurtam gelişti 17 aralıkta çatlatma iğnesi oldum buay olmazsa rahim filmi ve gonal f tarzı iğnelere geçeceğiz ama şuan madden buna hazır değilz bende manevi anlamda çok yoruldm beklemktn tadavi süreci uzadıkça benm beklentmde artacak
annemler 2 saatlik uzaklıkta ama babam la pek anlaşamyrm annemi üzdükçe babamı boğazlamak geliyr içimden daha çok strese giriyorm babamlayken oyüzden gidince eşimle kalıyrm yoksa yok annemler geleeck 15 tatilde inş hem eşimle biz ayrı kalmadık hiç bırakmaz beni bende onsuz uyuyamamki

Bu kadar uzmesen kendini Rabbim düşmanımın başına vermesin ama insan kafayı yer yani Allah sana sağlıklı bi bebek nasip etsin

Canım benim Allahım sana sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah..
Herşey bizim için, hayatta bazı sınavlardan geçiyoruz pes etme, umutsuzluğa düşme.
Eşinede yazık sımsıkı sarıl ona.
Geçenlerde düşünce gücünün önemini okumuştum bi yerde olumsuz düşünme kendi hormonlarını da kötü yönde etkiliyorsun..

Bu kadar uzmesen kendini Rabbim düşmanımın başına vermesin ama insan kafayı yer yani Allah sana sağlıklı bi bebek nasip etsin

amin tşkedrm eşimde kafayı yersin diye korkuyorm diyo keşke elimde olsa da hiç düşnmesem

Merhabalar, Allah yardimciniz olsun ama sunu dusunun, ya bu kadar uzuntu ve stres sonucunda bebegin rahminize tutunacagi varsa bile tutunmazsa? Kendinize de, belki tutunmaya calisan bebeginize de iskence etmeyin..

amin sağol canm doktor stres yapma olumsuz etkiler tedavini diyo ama ben stres küpüyüm adeta elimde değil kendimden çok eşim için istiyorum nezamn kaynımlara gitsek ben kaynımların bebekleriyle oynarken bana özenerek bakıyor bu beni mahfediyor eşim ailenn en büyüğü 35 yaşında 5 kardeşinn hepsinn çocukları var enküçüğünn bile ben eşimi baba yapamıyorm kendimi işe yaramaz hissedyrm allah razı olsun o bunu bana hiç hissetrmedi ama çok üzülyr ben biliyrm

Bende senin gibiydim. Sonra preseed diye bi jel denedim. Kendi kendime dedimki olursa olur yeter be dedim. 3hafta gecti adet tarihim geldi olmadim. Yine sokturucu kullancakdim herzamanki gibi yumurta tembelliginden dolayi. Eczaneye gittim sokdurucu isdedim. Bana test uzatti once emin olun sonra gelin sokdurucu verim dedi (kiz taniyodu artik beni ) yine geldim eve testi yapdim hic bakmiyorum ama zaten yok diye. Affedersin wc de isimi gordum kafayi bi kaldirdim cift cizgi. Alla alla dedim noluyoz. Hemen indim asagiya kizdan bida test istedim. Bosa alma dogrudur gozunuz aydn fln diyo kiz. Yinede aldim yapdim. Yine positifti. Allaha sukurler olsun 2 yasinda bi kizim var. Cooook uzattim.biliyorumda demem oki bukadar stres altinda sadece adetini gecikdirirsin . Artik takma kafani . Kismetinizde varsa olur. Allah tum isteyenlere versin ins.

senn adına çok sevindim canım bendede tembellik var yani pcos bende ilaçla adet oluyorm senn gibi inş bende senn gibi kavuşurum yavruma allahım evladını bağışlasın senn kaçıncı yılında geldi yavrun

gerçekten çoook içten üzüldüm anlattıklarına.bizde bebek istiyoruz,geçen ay bıraktık korunmayı.3 gün var regl dönemime bende merak içindeyim.hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım.yıpratma kendini.hamile kalmakta moralde çok önemli.sen böyle yaptıkça hormonlarınıda altüst ediyorsun.eşinede yazık.baksana adamcağız nasılda moral vermeye çalışmış sana.evliliğinizi yıpratma.senin hissettiklerini eşinin hissetmesi inanki imkansız.mesela ben eşime diyorum acaba hamile oldum mu ki çok merak ediyorum inşallah regl olmam diyorum bekleyip göreceğiz diyor sadece.oda bebek çok istiyor hatta evlendiğimiz günden beri istiyor ama heyecanları bizim gibi canlı olmuyor.öfkeni sevdiklerinden çıkarma.bütün sevdiklerin senin iyiliğini ister.dua et ve hayırlısını dile.isyan eder gibi olmuşsun sakın yapma bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…