çok üzgünüm :(( desteğinize ihtiyacım var

snmz_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
52
0
46
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar..Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi yani yeni üye değilim ama yazılanları sürekli okuyorum..bugün dayanamadım kimseye bişey anlatamıyorum.Dedim anlasa anlasa beni kızlar anlar.Şöyle ki...Ben 1 senelik evliyim.Eşimin görevi dolayısıyla ailelerimizden farklı bi şehirde yaşıyoruz.Öğretmenlik mezunuyum.Fakat atanamadığım için şuan dersaneye gidiyorum.Sınava 1 ay kaldı.Bu arada ben epilepsi hastasıyım fakat bi süredir nöbet geçirmediğim ve bebek isteyebileceğimiz için(bi kaç sene bebek düşünmüyorduk) doktorum ilacımı değiştirdi ve folik asite başladım.Buraya kadar sorun yok..Amaaa..Ben şuan bi bebeğim olmasını o kadar çok istiyorum ki.Eşimse o önceden benden çok istemesine rağmen şuan erken olduğunu, sınava odaklanmam gerektiğini, kendimi biraz daha toparlamam gerektiğini falan söylüyor.Aynı şeyleri dile getirmekten utanıyorum.Olmadı seneye de hazırlanırsın sınava diyor, 26 yaşına girdim ben ne zaman kazancm ne zaman bebeğim olcak..Bunu anlatamıyorum..Ne annemlere anlatabiliyorum(babam haklı olarak sınavı kazanmamı istediğini her seferinde dile getiriyor-kazanana kadar hazırlan diyor) ne de bi arkadaşıma..Çok üzülüyorum gerçekten..Ne yapmalıyım sizce yanlış mı düşünüyorum..Nolur yardım edin..

Son düzenleme:
Allah başka sıkıntı vermesin
siz çok önemsediğiniz için aynı ilgiyi bekliyorsunuz galiba
bunda kafaya takılacak bir şey yok
şu sınava bir girin de duruma bakarsınız inşallah
geleceğin sıkıntısına şimdiden düşmeyin

bebek dediğin ha deyince olmuyor zaten bence hem sınava hazırlanıp pekala bebek düşünebilirsin diyelimki 2 ay içinde hamile kaldın suan itibariyle en az bi sene var önünde bunları göz önünde bulundur hem belki olması daha uzun sürücek bence düşün bu sana engel değil ki bu zamana kadar hazırlığını yapmışsın hamileleik engelin olmaz

Öyle tabi Rabbim başka sıkıntı vermesin..Hayırlı zamanda hayırlısını versin inş diyorum ama ne kadar desem de düşünmeden edemiyorum işte.Allah herşeyi kararlamıştır tabi..Ama eşimin de verdiği cevaplar beni tatmin etmeyince canım sıkıldı işte ...

Aynı şeyleri ben de söyledim tatlım yaaa..Beni üzen de bu zaten daha ne diyeyim bilmiyorum

arkadaşların fikrine katılıyorum canım aileleri kalırsa herşey 4/4 oluversin istiyorlar. onların istedikleri olsun istiyorlar . bazen bizi düşünerek bazen bencillik ederek ama şunu söylemem gerek bebekte istedğin anda olmayabilir . örnek ben hep derdim bebek istemediğim için oluyor benim elimde gibi geliyordu .5 aydır bekliyoruz hala yok gelen giden

ben de bir kaç bir şey söylemek isterim....hayatta en güzell en öncelikli şey bir aile olabilmek anne baba olabilmek...en azından benim ve eşim için....başlarda bizde erteledik hep...özellikle korunmadık ama çaba da göstermedik...şimdi bunun pişmanlığını yaşıyorum...ÇÜNKÜ UĞRAŞIP DURUYORUZ İKİ KAYBIM VAR ((ama şunu da belirtmeliyim bu eşinle senin karar verebileceğin bir şey...bebek hiçbir şeye engel değildir...hiçbir şeye engel mani olmaz...onun gelişiyle anlam kazanır hayat nasip artar rızık artar...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR ÖMRÜN BEBİŞİN OLSUN İNŞ....

Canım benim yaa gerçekten Allah hayırlısıyla en hayırlı zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin sana da isteyen herkese de..Ailelere gelince gerçekten galiba bizi düşündükleri için öyle konuşuyorlar ama bu sefer de şahsen ben düşündüklerimden isteklerimden utanıyorum o zaman yanlış şeyler istiyorum haksızlık ediyorum gibi geliyor işte o zaman bunalıyorum.Dediğin gibi bebek de ha deyince olmayabiliyor.Ama benim unu zaten eşimle halletmem lazım ama:95:

Aynı şeyleri ben de söyledim tatlım yaaa..Beni üzen de bu zaten daha ne diyeyim bilmiyorum

istiyorum banane banane de cek isyan bayrağını:)üzme kendini tekrar bu konudaki rahatsızlığını belirt bunun size engel olmayacağını hatta seni iyi ve mutlu hissettireceğini bunun önemli olduğunu falan anlat duygularını ifade et tekrar anlar belki bu sfer

Amin cnm allah razı olsun dileklerin için..Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bi bebiş nasip eder inş..Benim de endişe duyduğum bu ama bilmiyorum nasıl olacak..Gerçekten insanın birileriyle konuşması, tanımadığı halde bu kadar güzel dualar etmesi çok güzel bişey..Allah razı olsun..Allah herşeyi gönlüne göre versin inş..

CÜMLEMİZEE İNŞ... GÜZEL KIZCE...RABBİM senden de razı olsun inş...

ayyyyyy...gerçekten bende bunaltmayayım diyorum böyle kendi kendime ağlıyorum falan...doğru diyorsun aslında güzelce tekrar anlatıcam..daha da anlar inş..

ayyyyyy...gerçekten bende bunaltmayayım diyorum böyle kendi kendime ağlıyorum falan...doğru diyorsun aslında güzelce tekrar anlatıcam..daha da anlar inş..

bunun bunaltması mı olur hiç esin o senin tabiki her seyi beraber yasıcaksınız sen bunalma sekerim onu bunalt ben olsam öle yapardım:)

bunun bunaltması mı olur hiç esin o senin tabiki her seyi beraber yasıcaksınız sen bunalma sekerim onu bunalt ben olsam öle yapardım:)

Dur sen gelsin de bide senin taktiğini deneyeyim o zamaan valla yaa otur düşün düşün kendi kendime saçma sapan sebepler arıyorum üzmeyeyim diye..

Dur sen gelsin de bide senin taktiğini deneyeyim o zamaan valla yaa otur düşün düşün kendi kendime saçma sapan sebepler arıyorum üzmeyeyim diye..

kıyamammm hahaha gec karsısına çocuk istiyoom diye bağır kabul edene kadarda susmam baak de tehdit et adamı sonra kapasın seni akıl hastahanesine bizin hatun çıldırdı diye:)saka bi yana istiorum de yaa senden bi parçam olsun bize ait bişeyi dünyaya getirmek istiorum de duygusaldan gir olaya:)

Bütün apartman öğrensin böylece utanır da faaliyete geçer belki o zaman gerçekten ben karşımdakini kırıcam bunaltıcam diye sürekli dile getirmek zoruma gidio hemen alınıyorum işte hata yapıorum ama yaradılış..öğrenicm artık..saol valla ii gaza geldim

güzel kelimeler seçersen kırmassında bunaltmassında düşünme böle sonuçta adı üstünde o senin hayat arkadasın gerekince bunaltcaksında herseyi beraber yasamak için beraber gülmek beraber ağlamak için attınız dimi o imzayı severek evlendiyseniz o da sizi üzmekten kaçar istediklerinizi sizi mutlu edecek seyi yapar zaten sadece sölemesini bilmek lazım

Aynı durumdayız tatlım :):) ama bnm esım ıstıyor Allaha sukur ama bak 14 aydır ıstememıze ragmen olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…