Allah başka sıkıntı vermesin
siz çok önemsediğiniz için aynı ilgiyi bekliyorsunuz galiba
bunda kafaya takılacak bir şey yok
şu sınava bir girin de duruma bakarsınız inşallah
geleceğin sıkıntısına şimdiden düşmeyin
bebek dediğin ha deyince olmuyor zaten bence hem sınava hazırlanıp pekala bebek düşünebilirsin diyelimki 2 ay içinde hamile kaldın suan itibariyle en az bi sene var önünde bunları göz önünde bulundur hem belki olması daha uzun sürücek bence düşün bu sana engel değil ki bu zamana kadar hazırlığını yapmışsın hamileleik engelin olmaz
arkadaşların fikrine katılıyorum canım aileleri kalırsa herşey 4/4 oluversin istiyorlar. onların istedikleri olsun istiyorlar . bazen bizi düşünerek bazen bencillik ederek ama şunu söylemem gerek bebekte istedğin anda olmayabilir . örnek benhep derdim bebek istemediğim için oluyor benim elimde gibi geliyordu .5 aydır bekliyoruz hala yok gelen giden
Aynı şeyleri ben de söyledim tatlım yaaa..Beni üzen de bu zaten daha ne diyeyim bilmiyorum
ben de bir kaç bir şey söylemek isterim....hayatta en güzell en öncelikli şey bir aile olabilmek anne baba olabilmek...en azından benim ve eşim için....başlarda bizde erteledik hep...özellikle korunmadık ama çaba da göstermedik...şimdi bunun pişmanlığını yaşıyorum...ÇÜNKÜ UĞRAŞIP DURUYORUZ İKİ KAYBIM VAR((ama şunu da belirtmeliyim bu eşinle senin karar verebileceğin bir şey...bebek hiçbir şeye engel değildir...hiçbir şeye engel mani olmaz...onun gelişiyle anlam kazanır hayat nasip artar rızık artar...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR ÖMRÜN BEBİŞİN OLSUN İNŞ....
Amin cnm allah razı olsun dileklerin için..Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bi bebiş nasip eder inş..Benim de endişe duyduğum bu ama bilmiyorum nasıl olacak..Gerçekten insanın birileriyle konuşması, tanımadığı halde bu kadar güzel dualar etmesi çok güzel bişey..Allah razı olsun..Allah herşeyi gönlüne göre versin inş..
istiyorum banane banane de cek isyan bayrağını:)üzme kendini tekrar bu konudaki rahatsızlığını belirt bunun size engel olmayacağını hatta seni iyi ve mutlu hissettireceğini bunun önemli olduğunu falan anlat duygularını ifade et tekrar anlar belki bu sfer
ayyyyyy...gerçekten bende bunaltmayayım diyorum böyle kendi kendime ağlıyorum falan...doğru diyorsun aslında güzelce tekrar anlatıcam..daha da anlar inş..
bunun bunaltması mı olur hiç esin o senin tabiki her seyi beraber yasıcaksınız sen bunalma sekerim onu bunalt ben olsam öle yapardım:)
Dur sen gelsin de bide senin taktiğini deneyeyim o zamaanvalla yaa otur düşün düşün kendi kendime saçma sapan sebepler arıyorum üzmeyeyim diye..
kıyamammm hahaha gec karsısına çocuk istiyoom diye bağır kabul edene kadarda susmam baak de tehdit et adamı sonra kapasın seni akıl hastahanesine bizin hatun çıldırdı diye:)saka bi yana istiorum de yaa senden bi parçam olsun bize ait bişeyi dünyaya getirmek istiorum de duygusaldan gir olaya:)
Bütün apartman öğrensin böylece utanır da faaliyete geçer belki o zamangerçekten ben karşımdakini kırıcam bunaltıcam diye sürekli dile getirmek zoruma gidio hemen alınıyorum işte hata yapıorum ama yaradılış..öğrenicm artık..saol valla ii gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?