- 19 Kasım 2013
- 18.875
- 34.077
- 798
- Konu Sahibi Liona Esposito
Eşiniz çok kaba ve saygısız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de cok laf saydim da karşımda anlayan birisi yokki.Sende sessiz mi kaldin deseydin milletin kocaları eşek gibi çalışıp yuvasına bakıyor karısının bir eli yağda bir eli balda adam olayında evi geçindireydin sen neyi becermişsin vs açaydın ağzını sırası gelmişken güzelim ezdirme kendini asıl sen böyle iş aradigin için hatta bulduğun için adam aşağılık kompleksinden dolayı seni aşağılıyor dibe çekmeye çalışıyor kendisi bulaymış ya bin liralık iş o bile yok ya ben burda sinirlendim Allah sana sabır versin
Ben ne yapar eder o işe girerdimO kadar moralim bozuk ki anlatamam. Bilenler vardır eşim 3 aydır işsiz. Issizlik maasi ve tazminatla geçiniyoruz suan. Ben de uzun zamandir bebeğimle gidip gelebileceğim bi is ariyorum kres bebek bakiciligi gibi. Cunku oglumu birakacak kimsem yok bu isler dışında bi ise giremem cunku oglumu da götürebileceğim baska is imkani yok.
Bugün birisiyle görüştüm oglumla gidip gelecegimi söyledim yüz yüze konusalim bi dedi. Yani normalde her aile kabul etmiyor bebekle gidilmesini, kendi bebeklerine yeterince ilgi gösteremem diye. Üstelik ayni mahallede oturuyormusuz yani yol sorunum da olmayacak.
Esime söyledim (ki is aradigimi hep söylüyodum zaten ses etmiyodu ciddiye binince bi tavır aldi hemen)
Ne kadar alacaksin dedi. Konuşmadık ama tahminen 1000 tl falan olur dedim. Neymis ben aptalmisim hic aklım yokmus o paraya çalışacakmışım. Asgari ücret bile değilmiş. Zaten kiloluymusum tip desen sıfırmış görgü desen sıfırmış akıl desen sıfırmış.
Bebegine bakacagim kadin ogretmenmis, bana diyor bak öğretmen olmus sen bi ... olamadın bu saatten sonra da olamazsın.
O kadar üzüldüm ki ondan bu sözleri duyunca kizlar. Ben mi merakliyim bebekle işe gidip gelmeye sanki. Baska bi adam olsa der ki bu kadin kucağında cocukla ailemiz icin işe gidip gelecek, cocukla gidip calismayi göze aliyor der. Bizim icin evimiz icin uğraşmak biseyler yapmak istiyor der takdir eder. Ben hem böyle düşünüpte hem de bu kadar aşağılanmayı hakedecek ne yaptım allah aşkına?
O kadar moralim bozuk ki anlatamam. Bilenler vardır eşim 3 aydır işsiz. Issizlik maasi ve tazminatla geçiniyoruz suan. Ben de uzun zamandir bebeğimle gidip gelebileceğim bi is ariyorum kres bebek bakiciligi gibi. Cunku oglumu birakacak kimsem yok bu isler dışında bi ise giremem cunku oglumu da götürebileceğim baska is imkani yok.
Bugün birisiyle görüştüm oglumla gidip gelecegimi söyledim yüz yüze konusalim bi dedi. Yani normalde her aile kabul etmiyor bebekle gidilmesini, kendi bebeklerine yeterince ilgi gösteremem diye. Üstelik ayni mahallede oturuyormusuz yani yol sorunum da olmayacak.
Esime söyledim (ki is aradigimi hep söylüyodum zaten ses etmiyodu ciddiye binince bi tavır aldi hemen)
Ne kadar alacaksin dedi. Konuşmadık ama tahminen 1000 tl falan olur dedim. Neymis ben aptalmisim hic aklım yokmus o paraya çalışacakmışım. Asgari ücret bile değilmiş. Zaten kiloluymusum tip desen sıfırmış görgü desen sıfırmış akıl desen sıfırmış.
Bebegine bakacagim kadin ogretmenmis, bana diyor bak öğretmen olmus sen bi ... olamadın bu saatten sonra da olamazsın.
O kadar üzüldüm ki ondan bu sözleri duyunca kizlar. Ben mi merakliyim bebekle işe gidip gelmeye sanki. Baska bi adam olsa der ki bu kadin kucağında cocukla ailemiz icin işe gidip gelecek, cocukla gidip calismayi göze aliyor der. Bizim icin evimiz icin uğraşmak biseyler yapmak istiyor der takdir eder. Ben hem böyle düşünüpte hem de bu kadar aşağılanmayı hakedecek ne yaptım allah aşkına?
Ya inanin bosansam daha kotu durumda oluruz. Oglum suan bile annemlerde yatili kalinca uyumuyor sıkılıyor evini istiyor. Evimize gelince o huysuz cocuk gidiyor yerine kendi kendine oynayan etrafi karistiran gulucukler sacan cocuk geliyor. Ben simdi gitsem ayri ev tutamam mumkun degil ne esyam olur ne evim. Meslegim yok herhangi bi ise girsem kazandığım bizi geçindirmez asgari ucret sonucta. Annemlerde kalamayiz tıkış tıkış fazladan odaları bile yok hic düzenimiz kalmaz çocuğum iyice mahvolur. Annem calisiyor kiz kardesim isi birakti okula başlayacak yani işe girecek olsam cocuguma bakacak kimse yok. Simdi evimizde kendi odası var oyuncaklari herseyi var. Esim odaya kapanip oyun oynuyo biz evin geri kalaninda rahat ediyoruz. Ama cekip gitsem cocugumun bu rahati düzeni mahvolacak. Maddiyat meslek hak getire zaten onlar hic yok...boşanma imkanın yok mu?
Kadinla henuz detayli konusamadik 1000 tl benim tahminim belki daha fazla olur bilemiyorum. Daha az olursa zaten ben de gitmem galibaEşinizin yaptığı direkt psikolojik şiddet, kabul edilemez. Muhtemelen kendi de işsiz olduğu için sinirini sizden çıkarıyor ki buna hiç hakkı yok. Ne kadar çalışacaksınız bilmiyorum ama 1000 tl gerçekten az
Kadinla henuz detayli konusamadik 1000 tl benim tahminim belki daha fazla olur bilemiyorum. Daha az olursa zaten ben de gitmem galiba
Ben hem böyle düşünüpte hem de bu kadar aşağılanmayı hakedecek ne yaptım allah aşkına? [/QUOTE .!.:Fedakarlık yaptın.
Peki teşekkür ederim benim basvurdugum ilânlarda genelde en fazla 1500 vs yazıldığı icin oyle tahmin ettimEn az asgari ücretle bakmanız gerekiyor. Çevremde bu paradan aza çalışan yok çocuk bakanlar arasında, fikir olsun diye söylüyorum. Çaresizliğinizi çok belli etmeyin ki bunu kullanmasınlar.
Parami alacagini hic sanmıyorum cok gururludur. Iyi bi ucrete anlasirsak kacirmam isiBu arada bu adamdan kurtulmam yine aynı tas aynı hamam devam ederiz diyorsanız girmeyin işe
Büyük ihtimalle bu adamcık kuruşuna kadar elinizden alacak o beğenmediği parayı
Yok ilerde boşanınca bana para lazım bir lira vermem bu...... diyorsanız girin işe
Peki teşekkür ederim benim basvurdugum ilânlarda genelde en fazla 1500 vs yazıldığı icin oyle tahmin ettim
Ben de cok laf saydim da karşımda anlayan birisi yokki.