Çok üzgünüm, eşimin sözleri.

Eşiniz işsizlik yüzünden girdiği kompleksi sizi aşağılayarak hafifletmeye çalışıyor. Yazık gerçekten. Adam olsa gurur duyardı. Çünkü gurur duyulacak bir şey yapıyorsunuz. Terbiyesiz herif. Siz kendinizle gurur duyun lütfen. Ayrıca madem evde, çocuğunuza neden o bakmıyor? Sizi bir şey başaramamışsın diye ezmesine asla izin vermeyin. Herkesin doktor, mühendis olmasına gerek yok. Emek verilerek, dürüstçe yapılan her iş onurlu, kıymetli bir iştir. Kilo konusu ciddiye alınacak bir mesele bile değil. Çok sığ laflar. Bunlar hep kompleks.

O adamin agzini yirtin kulaklarina kadar
Terbiye yoksunuymus.
Sizi cok takdir ettim,calismaya gonlu olmayan esinize ragmen is bulmussunuz. Lutfen yilmayin ve uzulmeyin. Yolunuz acik olur insallah
Kız o zaman çenesi hiç kapanmaz bu herifin

Kendi ezikliğini size hakaret ederek kapatmaya çalılıyorda o yüzden zaten işsiz bide hem işsiz hem eşi çalışıp para getirmesinş hazmediyor gerizekalı. Sende onu aşağılasaydın diyecektim ama bu zamanda adamlar ne manyaklıkta belli değil korkuyorum birine bişeye sebep olırum diye çalışma eşşek gibi geçindirsin seni

Sizi kırmak istemem ama eski konularınızı hatırlıyorum. Ve bu adamı neden ciddiye aldığınızı anlamıyorum.
Eşiniz hiçbir şeyi hak etmiyor.
Şu an yaptığı tek şey de sizi ezerek kendi ezikliğini örtmek. Sizin bu adamı ciddiye alıp üzülmeniz hata.

Asgari ücretli bir iş arayın bence. Daha rahat edersiniz.
Eşiniz olacak adam da çene yapmasın, çocuğa bakıp bir işe yarasın.

Sen de deseydin bak elalemin kadını bile öğretmen olmuş senden de bi b.. olmamış yada deseydin davul dengi dengine benden bi b.. olmadığı için senin gibi bi b.. olmayan adamla evlendim neyse bunlar sadece benim sinirlendiğim için yazdıklarım eşiniz manyakdır falan birşey dersiniz vurur falan sebep olmayalım

hiç unutmam, 5 yaşındayım. doktor babam muhasebeci anneme "sen kimi tanıyosun, ne iş yapıyosun ki, 3 kuruş maaşla kendini birşey mi sanıyorsun, ben bütün istanbul u tanıyorum" demişti.

sonra işte seneler geçti, babam çalışamama noktasına geldi, annem tekstil piyasasının en kapışılan muhasebecisi oldu falan falan...

bekleyin, zaman bu sözlerin acısını kat be kat çıkaracak.

Tüm doktorları kapsamıyorum ama bir çoğunda ego tavan zaten. Doktor olmayı insanlık kazanmaya eş değer sayıyorlar yazık. Tanıdığım çok iyi bir doktor var 0 ego. Herkes öyle olsa keşke

O mu bakacak. Ben tuvalete girince 10 dk zor bakıyor.

Yeni verseniz o gun bakmiyorum diyip cocugu aksama kadar aç birakip, hicbir ihtiyacini karsilamayip elini surmeyecek mi?
Siz niye evlisiniz ki? Cocuga bakmiyor, calismiyor... Bir insan nasil kendi cocuguna bakmaz yahu, elin insani bile yani basindaki cocugu aç birakmaz. Bu nasil bisey?

Tüm doktorları kapsamıyorum ama bir çoğunda ego tavan zaten. Doktor olmayı insanlık kazanmaya eş değer sayıyorlar yazık. Tanıdığım çok iyi bir doktor var 0 ego. Herkes öyle olsa keşke
valla babamın burnu fena sürtüldü, hele de annemin vefatından sonra.

ama evet ne yazık ki çoğunda ego çok feci. lisede bi erkek arkadaşım vardı, daha tıbbı kazanmadan bana "ben tıp okuycam, senin öyle bir idealin yok, ilişkimiz beni derslerden alıkoyar" diye ayrılmıştı. ben de tıp istesem ben de çok çalışacağım için sorun olmazmış :)

şimdi bir doktorla evli ama ne hikmetse karısı hık demiş burnumdan düşmüş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…