- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Kız o zaman çenesi hiç kapanmaz bu herifinO adamin agzini yirtin kulaklarina kadar
Terbiye yoksunuymus.
Sizi cok takdir ettim,calismaya gonlu olmayan esinize ragmen is bulmussunuz. Lutfen yilmayin ve uzulmeyin. Yolunuz acik olur insallah
Kız o zaman çenesi hiç kapanmaz bu herifin
Ben çuval ağzı gibi büzmeyi teklif ediyorum,kabul edenler,etmeyenler,kabul edildi
Yirttiktan sonra alt ceneyi burnuna ka cekicen ama
O mu bakacak. Ben tuvalete girince 10 dk zor bakıyor.Eşin madem evde birak bebege baksin sende dogru durust en azindan asgari ucret alabilecegin bir iş bak derim. Adam evde yatiyorken neden cocugu pesine surukluyorsun?
hiç unutmam, 5 yaşındayım. doktor babam muhasebeci anneme "sen kimi tanıyosun, ne iş yapıyosun ki, 3 kuruş maaşla kendini birşey mi sanıyorsun, ben bütün istanbul u tanıyorum" demişti.
sonra işte seneler geçti, babam çalışamama noktasına geldi, annem tekstil piyasasının en kapışılan muhasebecisi oldu falan falan...
bekleyin, zaman bu sözlerin acısını kat be kat çıkaracak.
O mu bakacak. Ben tuvalete girince 10 dk zor bakıyor.
valla babamın burnu fena sürtüldü, hele de annemin vefatından sonra.Tüm doktorları kapsamıyorum ama bir çoğunda ego tavan zaten. Doktor olmayı insanlık kazanmaya eş değer sayıyorlar yazık. Tanıdığım çok iyi bir doktor var 0 ego. Herkes öyle olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?