Çok üzgünüm, eşimin sözleri.

Çok üzücü size karşı düşündükleri bence uzun müddet onunla konuşmayın ve o işi kabul edin en azından çalışdığınızdan evde de kavga olmaz

Kendi cok bi b..k olmusta oyuzdenmi evde oturuyomus. Senin yerinde olsam asla calismam oyle bi adama katkida bulunulmaz.

Saygısız adam , dedikleri hiç alttan alınacak cümleler değil. O işi kabul edip eve bir kuruş katkıda bulunmayın, biraz birikim yapınca da o adamı başınızdan atıverin.

Evi geçindirmeyen çocuğa bakmayan üstüne karısını aşağılayan bir adamı neden yanınızda tutasınız ki? Size ayak bağından başka bir şey olmaz, onunla geçirilen her gününüz büyük kayıp bence.

Eşinizde biraz düşünce olsa bu lafları söylemezdi .Boşver hiç çalışma otur evinde kendi çocuğuna bak inan değmez böyle adamlar için

Sizin konularınızın tamamını biliyorum neredeyse,sizin esiniz cok kompleksli ve terbiyesiz bir adam. Sizi üzmek istemem,zaten moraliniz de bozuk. Farkında mısınız size surekli hakaret ediyor en olur olmadik durumlarda.

Sizin sakin ve sessiz bir mizaciniz olduğunu düşünüyorum ama esiniz bu dilden anlamıyor.
Bırakın mükemmel beyefendi gitsin kendine mükemmel bir is bulsun. Cok zeki ya hani kendisi madem sizin aklınız azmış o göstersin zekasini görelim
Terbiyesiz ya

Ne alakası var kiloyla bilmem neyle mal herif. Sende gelmişsin kaç yaşına, bi b.k olamamışsın, karınla çocuğuna bile bakamıyorsun, neden evlendin de benim de başımı yaktın? Önce kendine bak sonra bana konuş, benim gözümde çöp arayacağına kendi paçandan akan b.ka bak diyemediniz mi??? Yahu sizde ağız yok mu??? 5 para etmez karaktersiz ne sizi ne bebeğinizi haketmiyor, adi herif.

Çalışmayın oturun evde haketmiyor bu herif desteği, eşek gibi çalışıp baksın size.

8
ben de çok laf saydım. konuda sadece onunkileri söyledim. kendisi iş arıyor mühendislik bulamıyor dönüş yok hiç. keşke bulsa da gün boyu aynı evde oturmasak. kpss ile memur olmak istiyorum kendimi oğlumu garantiye almak için. ama lise mezunu olarak bu mümkün mü bilmiyorum

lise mezunları en son 90 ile atanıyordu, yani senin benim gibiler ensesi kalın olmayanlar..

Eşiniz mühendis de olsa diploma cehli alır, eşeklik baki kalır. Onun sorunu iş değil, terbiyesizlik. Sizin gönlünüzü kırdığı sürece de iş miş bulamaz. Bulsa da umduğu gibi gitmez... Bunu biri anlatsın eşinize, dinleyeceği biri.

ben çok söyledim bunu. gerçekten de etrafımıza bakıyorum herkesin iyi kötü bi işi var ama biz bulamıyoruz. dönüpte ben ah mı alıyorum demiyor. ama olan bana da oluyor işte keşke bu durum tek kendisini etkilese.

Eşekten şeker esirgrnmez ama eşek yaradılışı bakımından otu beğenir.insanliktan anlamayana ne yapsan bos

Yerine gore 1000tl cok iyi paradir. Bu parayla bir suru fatura odenir vs. Mutlaka ise girin. Cunku psikolojik siddete ugruyorsunuz. Sizi asagilayarak ozguveninizi zedelemeye calisiyor. Belli ki kadinlari ikinci sinif insan olarak goren biri kendisi. Ayrica kilolu olsaniz ne olur? Mesleginiz olmasa ne olur? Bu sizi yaninda calisacaginiz ogretmen olan kadindan daha mi degersiz yapar. Sadece ve sadece insan oldugunuz icin cok degerlisiniz ve sevilmeyi hakediyorsunuz. Etrafinizda size sevgisini verecek biri olup olmamasi bile onemli degil. Siz kendinize inanin kendinizi sevin kendiniz icin calisin. Daha sonra baskalari gelsin. Lutfen caninizi sikmayin. Bu ise girin hareket berekettir, evden cikmak psikolojinize de iyi gelecektir. Sevgilerimle:)

Burnu surtunsede.. neye yarar? Gideni geri getirmez

O terbiyesiz bu lafları ederken sizde sustunuz mu? Kendinizi savunmadınız mı? Bide erkek olacaksın evde oturuyorsun diyemediniz mi? O böyle konuştu diye çalışmaktan vazgeçip çocuğunuzun maddi imkanlarını azaltmayın

Sende sessiz mi kaldin deseydin milletin kocaları eşek gibi çalışıp yuvasına bakıyor karısının bir eli yağda bir eli balda adam olayında evi geçindireydin sen neyi becermişsin vs açaydın ağzını sırası gelmişken güzelim ezdirme kendini asıl sen böyle iş aradigin için hatta bulduğun için adam aşağılık kompleksinden dolayı seni aşağılıyor dibe çekmeye çalışıyor kendisi bulaymış ya bin liralık iş o bile yok ya ben burda sinirlendim Allah sana sabır versin

gerizakalıya bak sen ne b*k oldun.Bırak çalışma bulsun iş o zamanda baksın size.Senin içinde çok zor olur öyle hem kendi çocugun hem başkasının çocugu

Eski konularınızı hatırladığımdan hiç şaşırmadım, hayal kırıklığı yaşamadım.
Eşinizdeki terbiye yoksunluğu hala hatırımda.

Kendi bir b.k olsaymış da karısını 1000 liraya muhtaç bırakmasaymış madem.
Cidden o bunları söylerken siz neler diyorsunuz ki haddini bu derece aşabiliyor hayret ediyorum..

Hakaret edeceğim de banlanmak var işin ucunda. Çalışırım, kazanırım, tek kuruş vermem. Birikim yaptığım an boşanırım... çapsız!! Ay durdukça sinirim oynuyor...

Bebekle gidecek. Bu ilgiyi bölebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…