- Konu Sahibi Liona Esposito
-
valla babamın burnu fena sürtüldü, hele de annemin vefatından sonra.
ama evet ne yazık ki çoğunda ego çok feci. lisede bi erkek arkadaşım vardı, daha tıbbı kazanmadan bana "ben tıp okuycam, senin öyle bir idealin yok, ilişkimiz beni derslerden alıkoyar" diye ayrılmıştı. ben de tıp istesem ben de çok çalışacağım için sorun olmazmış :)
şimdi bir doktorla evli ama ne hikmetse karısı hık demiş burnumdan düşmüş :)
Son sordugunuz sorunun cevabi: bu nankorle evlenmek,derim. Hirpalamayin kendinizi. Ama o laflari ona yedirin. O ise girerseniz de son kurusuna kadar sadece kendinize ve cocugunuza harcayin. Bu adam kilikli ile bir yol goremedim size. Allah yardimciniz olsun.O kadar moralim bozuk ki anlatamam. Bilenler vardır eşim 3 aydır işsiz. Issizlik maasi ve tazminatla geçiniyoruz suan. Ben de uzun zamandir bebeğimle gidip gelebileceğim bi is ariyorum kres bebek bakiciligi gibi. Cunku oglumu birakacak kimsem yok bu isler dışında bi ise giremem cunku oglumu da götürebileceğim baska is imkani yok.
Bugün birisiyle görüştüm oglumla gidip gelecegimi söyledim yüz yüze konusalim bi dedi. Yani normalde her aile kabul etmiyor bebekle gidilmesini, kendi bebeklerine yeterince ilgi gösteremem diye. Üstelik ayni mahallede oturuyormusuz yani yol sorunum da olmayacak.
Esime söyledim (ki is aradigimi hep söylüyodum zaten ses etmiyodu ciddiye binince bi tavır aldi hemen)
Ne kadar alacaksin dedi. Konuşmadık ama tahminen 1000 tl falan olur dedim. Neymis ben aptalmisim hic aklım yokmus o paraya çalışacakmışım. Asgari ücret bile değilmiş. Zaten kiloluymusum tip desen sıfırmış görgü desen sıfırmış akıl desen sıfırmış.
Bebegine bakacagim kadin ogretmenmis, bana diyor bak öğretmen olmus sen bi ... olamadın bu saatten sonra da olamazsın.
O kadar üzüldüm ki ondan bu sözleri duyunca kizlar. Ben mi merakliyim bebekle işe gidip gelmeye sanki. Baska bi adam olsa der ki bu kadin kucağında cocukla ailemiz icin işe gidip gelecek, cocukla gidip calismayi göze aliyor der. Bizim icin evimiz icin uğraşmak biseyler yapmak istiyor der takdir eder. Ben hem böyle düşünüpte hem de bu kadar aşağılanmayı hakedecek ne yaptım allah aşkına?
Kendisi muhendis ama issiz 3 aydir. Yani anlamiyorum kendisi okumusta ne olmus. Okumayla hersey hallolmuyo iste. Beni küçümsüyor utanmadan.Sen de deseydin bak elalemin kadını bile öğretmen olmuş senden de bi b.. olmamış yada deseydin davul dengi dengine benden bi b.. olmadığı için senin gibi bi b.. olmayan adamla evlendim neyse bunlar sadece benim sinirlendiğim için yazdıklarım eşiniz manyakdır falan birşey dersiniz vurur falan sebep olmayalım
Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biridir doktor eşi olmak. Egolarından psikolojim bozulur kaldıramam valla. Eski erkek arkadaşınız tıp okudu mu bari?
Bir doktor olarak kırıldım...Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biridir doktor eşi olmak. Egolarından psikolojim bozulur kaldıramam valla. Eski erkek arkadaşınız tıp okudu mu bari?
istemeyerek mi evlendiniz görücü usulu falan mıydı?Kendisi muhendis ama issiz 3 aydir. Yani anlamiyorum kendisi okumusta ne olmus. Okumayla hersey hallolmuyo iste. Beni küçümsüyor utanmadan.
Önceki mesajımda tüm doktorları kapsamıyorum demiştim amaBir doktor olarak kırıldım...
Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biridir doktor eşi olmak. Egolarından psikolojim bozulur kaldıramam valla. Eski erkek arkadaşınız tıp okudu mu bari?
Onu görmemiştim pardonÖnceki mesajımda tüm doktorları kapsamıyorum demiştim ama
Ben nişanlıyım bir doktorla, korkulacak bir şey yok valla ehehe. Senin benim gibi tipler işte, doktor deyince neden farklı davranılıyor anlamıyorum.
Hastanede staj yaparken bir temizlik personeli ile bir doktorun ismi aynıydı. Ben de işe yeni başlamıştım bir kağıt verildi bunu x beye götür denildi. Ben de doktor olan x sandım meğer personel olan x e götürmem gerekmiş. Neyse verdim doktora şöyle bir baktı sonra kızgın bir bakışla kağıdı yere attı bunun benimle bir ilgisi yok diye. Kel kafasını tokatlamamak için zor tuttum kendimi insan gibi söylese geri alırdım zaten. Alt tarafı personel ile karıştırdım sanki canını istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?