Çok üzgünüm, eşimin sözleri.

Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biridir doktor eşi olmak. Egolarından psikolojim bozulur kaldıramam valla. Eski erkek arkadaşınız tıp okudu mu bari?

Son sordugunuz sorunun cevabi: bu nankorle evlenmek,derim. Hirpalamayin kendinizi. Ama o laflari ona yedirin. O ise girerseniz de son kurusuna kadar sadece kendinize ve cocugunuza harcayin. Bu adam kilikli ile bir yol goremedim size. Allah yardimciniz olsun.

Kendisi muhendis ama issiz 3 aydir. Yani anlamiyorum kendisi okumusta ne olmus. Okumayla hersey hallolmuyo iste. Beni küçümsüyor utanmadan.

Ekonomik bağımsızlık kazanacaksınız, kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız, ona mecbur kalmayacaksınız diye ödü kopuyor. Kendinize güveninizi yok edip sizi kendisine mecbur hissettirmeye çalışıyor. Lütfen artık lütfen böyle toksik insanları almayalım hayatlarımıza. Kimsenin kimseye psikolojik şiddet uygulamaya hakkı yok. Bunun fiziksel şiddetten bir farkı yok.

Kendisi muhendis ama issiz 3 aydir. Yani anlamiyorum kendisi okumusta ne olmus. Okumayla hersey hallolmuyo iste. Beni küçümsüyor utanmadan.
istemeyerek mi evlendiniz görücü usulu falan mıydı?

gerçi bu tavırlarının bi bahanesi olamaz çocuğunun annesine nasıl der bi bok olamadın diye..

bence silkelenin kendinize gelin ve ona laflarını yedirin. adam olsaymış da 3 aydır evde yatmasaymış..

ve size yakınlaşmaya cinsel bişeyler beklemeye kalkarsa bu sözlerini hatırlatıp çocuğunuzun yanında uyuyun.

fedakarlık yapmayın bu adam için. takın takıştırın sürün sürüştürün spora alışverişe falan gidin bakın kendinize

adam olsun o da biraz.

Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biridir doktor eşi olmak. Egolarından psikolojim bozulur kaldıramam valla. Eski erkek arkadaşınız tıp okudu mu bari?

Ben nişanlıyım bir doktorla, korkulacak bir şey yok valla ehehe. Senin benim gibi tipler işte, doktor deyince neden farklı davranılıyor anlamıyorum.

Sen bi ... olamadın diyen paşazadenin kendisi ne oldu acaba ?

Adam bile olamadı. Evini geçindiremiyor da çamur atıyosun.

Demedin mi?

Demedin biliyorum. Senin kocan dün de böyleydi... bugün de böyle ve yarın da böyle olacak.

Ben bile öğrendim ve kabullendim.

Ben nişanlıyım bir doktorla, korkulacak bir şey yok valla ehehe. Senin benim gibi tipler işte, doktor deyince neden farklı davranılıyor anlamıyorum.

Hastanede staj yaparken bir temizlik personeli ile bir doktorun ismi aynıydı. Ben de işe yeni başlamıştım bir kağıt verildi bunu x beye götür denildi. Ben de doktor olan x sandım meğer personel olan x e götürmem gerekmiş. Neyse verdim doktora şöyle bir baktı sonra kızgın bir bakışla kağıdı yere attı bunun benimle bir ilgisi yok diye. Kel kafasını tokatlamamak için zor tuttum kendimi insan gibi söylese geri alırdım zaten. Alt tarafı personel ile karıştırdım sanki canını istedim

O başka meslekten de olsa aynı uyuzlukta olurdu sanırım. Nişanlımın hocaları falan da çok tatlılar. Kendim hastaneye gittiğimde de çok tatlı tiplerle karşılaştım. Bilmiyorum belki de benim şansımadır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…