Çok üzgünüm kalbim acıyo:(

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
35
Mrb kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum.bugün size yazmak istedim.evliyim 7 yıldır.eşimle çok büyük bi aşkla evlendik.eşim normalde iyi bi insandır evine çocuklarına bağlı.ama bugün beni o kadar çok üzdüki kalbim paramparça şuan.bugün kızımın doğum günüydü 6 yaşına girdi evde herkes toplandık akşam. bi tane daha çocuğum var 6 aylık.oğlum evi kalabalık görünce çok huysuzlandı ben uyutmaya çalışıyorum içerdede beni bekliyolar.bi eşim geliyo bi kv.kvde sen git ben bakarım diyo ama çocuk ağlıyo ben anne sen git dedikçe sen git resim çekincekler diyo ama ısrarla.çok sinirlendim söylenerek çıktım.sonra salona geldim görümce niye afra tafra yapıyon filan dedi.bende tafra filan yapmıyom çocuk uyumuyo anneme laf anlatamadım dedim.bu sırada eşim geldi bana bağırdı.kendi halamla halamın kızı bizde bide.çok üzüldüm doğum gününü bana zehir etti resmen.çok kötü oldum ağlayamadımda.herkes gayet güzel eğlendi benim içim paramparça.herkes gitti eşim ben üstümü değiştirirken geldi.sana niye bağırdım filan açıklama yapmaya çalışıyo.senden nefret bile etmiyorum dedim.bin sefer söyledim sana bana başkalarının yanında bağırma diye dedim.ben seninle konuşmak istemiyorum sende benimle konuşma dedim.gerçekten çok üzüldüm kızlar.gidincede çok ağladım.içimden yüzüne bakmak bile gelmiyo.neyapıyım sizce lütfen akıl verin.

Eşin ayıp etmiş gerçekten. Bu kadar güzel bi ortamı bozmamalıydı. Size bağırmasına anlam veremedim

size sesini yükseltmesini yersiz buldum. rencide olmanız doğal. insanların içinde bağırma çağırmayı ilk kez mi yaptı yoksa önceden de olmuş muydu? bu yaptığının yanlış olduğunu, kırıcılığını ona söyleyin. kalbinizin kırıldığını belli edin. unutulup gitmesin bu olay, bir daha yapmamasına dair sert bir konuşma yapın.

uçuncuyu yaparsa napacagon hakkinda bi fikrin varmi
b plani gibi
esin degismez
ama ofke kontrolu için bi uzmana gitmeye ikna edebilirsen ise yararbelki
Valla üçüncüyü yaparsa herşey çok kötü olur.şuan bile sırf evdeki misafire ayıp olmasın diye uzatmadım

Annesine saygısızlık yapmışım.ama kvdede çok kötü oldu.giderkende kızım küsmeyin bak evde misafir var ayıp olur filan dedi
Eşin de seni anlaması gerekliydi. Sende susmayan çocuk kvde susar mı. Çok ayıp olmuş. Eşin senden özür dilemeden bence barışma tavır koy ki bir daha tekrarlamasın

Canım tamam cocuk ağlayabilir de annen bakim ben demis. İki dakika gidip resim cektirsen ne olurdu?

Bu iki oldu canım ilkinde söylemiştim ama küs durmadım ama bu sefer konuşmayı düşünmüyorum

Yaptığı çok saygısızca ve son derece kırıcı. Misafirler gittikten sonra ben bi küçük cinnet geçirir canına okurdum.

Bu iki oldu canım ilkinde söylemiştim ama küs durmadım ama bu sefer konuşmayı düşünmüyorum
küstüm sana al gönlümü şeklinden çok tepkinizi aktif şekilde gösterin derim. "bunu bana yapamazsın" cümlesini kurun. alacağınız sert tavırdan dolayı afallayacak ve hatalıyım diye düşünecektir bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…